Shizu wrote:
Fru-chan wrote:
ööö
*a pofátlanság művészetét műveli felsőfokon, hogy csak most keveredett ide e a topicba XD pedig nem most szünt meg a másik forum ^^"*juj ha jol értettem DS 2.0-n lehet majd venni lemezt? mert az instrumentál számok tetszenek *kiváncsi majd a vokálra is

* és ööö lehet majd máshol is beszerezni vagy rendelni? mert hát megint nem mehetek. jol beszerveztek megint vmi családi programot itthon

Öhm.. jó lenne, ha valami boltocskában meg lehetne venni.... ^^ a bulin nem lesz pénzem, anyám meg közölte, írjam fel a karácsonyi ajándéklistára, de ha csak a bulin lehet megvenni, kevés az esély rá.... ^^"
Hát... boltban tuti nem lehet majd kapni! Sjanos ennyirenem haladunk előre, hogy kiadó meg hivatalos terjesztés meg hasonló. A bulira le lesz húzva egy erősen limitált példányszám (óvatosságból) aztána tövábbi lehetőségek akövetkezők:
- az én bármelyik elérhetőségemen lehet jelentkezni aztán személyesen vagy postán elintézzük.
- amennyiben van olyan akinek kell, de nem akar érte fizetni, meg nem kell neki feltétlenül a teljesen kinyomtatott
CD meg mittudomén, az a honlapon, illetve ismét az én elérhetőségeimen
(e-mail/MSN) kérheti ill adok linket ahonnan
MP3ban letöltheti.