Aru-chan wrote:
pszabi, javaslom legközelebbi bulin, ahol mindketten ott leszünk, ne gyere a közelembe.
akkor figyelhecc

ált a bulin arra mek amerre kedvem van ^^
Aru-chan wrote:
Most nyilván fasza gyereknek hiszed magad, de én inkább Ji-vel értek egyet és nem nyilvánítok véelményt, mert se finom, se nőies nem tudnék lenni jelen helyzetben.
nem, nem hiszem, ha az lennék beírtam vna a japán zenészek topikba h teljesen elfogultak vtok és fengörlök, helyette kifejtettem h sztem hol a hiba, én kérek elnézést emiatt

Aru-chan wrote:
Mellesleg úgy lenézel engem mint Kyo fengörlt mintha te magad nem lennél fenje valakiknek. Kikérem magamnak a hangnemet. És az meg egy dolog h nem háborít téged fel ez a POPCORN dolog, de attól nem kell mindenkit leosztani a saját "mindenek felett álló" nézőpontodból.
Edit: ideges vagyok, nem tudok gépelni.

nah ja.. am mien fen is vok? fincit olvasgass vissza hány topikba és hány együttes terén vok aktív? elfogult eggyel is én? kikérem magamnak!
mellesleg takanori és egyéb nevek elkerülése végett közi fen voltam világ életemben, ehhez képest sztem én osztom a legtöbbet ennyit erről
nem, nem nézlek le mert kyo-fen vagy, de nem tudlak komolyan venni egy ilyen vitában, mert hardkór fen vagy. neked nem az a célod h megpróbáld objektívan megítélni a cikket, nem az a célod h az miért úgy lett odatálalva vagy miaz hanem sírsz mert kyo korbáccsal üti magát amikor egyébként is vagdossa magát.
am már sztem felhívták a figyelmet arra h ezt a cikket fordították. nem mellesleg valszeg még a német cikk is vhonnan el lett csenve. sztem tanultál már nyelvet annyira tudd h a fordításokban elég sok hiba van

és még benne van az is a pakliban h az illető ehhez nem értett.. de nem is vette a fáradtságot h értsen. a fordítónak ez egy szubkultúra a 100ból. miért olvasna utána hetekig? és ezen megy a vita? boccs h nem tok perpill együttérezni. lehet h nálam még a diru konci után sincs meg az elhivatottság, de félek még 6 konci után sem tudnék így tombolni ien hibán
Aru-chan wrote:
A közfélreértést nyilván arra értettem h nem ártana helyesen tájékoztatni a népet.
Jah, kapitális hiba van még Miku személye körül, és a JROck fogalmánál egyébként.
de továbbra is megjegyzem: nem 18+os a vk elsődleges, bevezetési portfóliója (kül nem a popcornban lenne a cikk) ergó ne várjuk 100%ig hiteles és tökéletes részletességekben elvesző cikkeket sem most sem a köv években (a mondón kívül) mert nem lesz
ien szintű hibák.. pf.. lesz ez még rosszabb és a köztudatba ha ez bebukik lesz itt még nagyobb tévedés is... és? ha cserébe ezt 1-2 idióta pénzéhes szervező megfutja és elhoz ide németo szintű együtteseket (szal gaze, diru, ancafé) akkor hát így jártuk

de a soj nem fog nagy együttest ide csábítani, sztem ebben egyet értünk és minél többen tudunk a dologról, annál nagyobb az esély... mindenre röviden. és ha ez a pontatlansággal jár.. evvan!
és
shadow VI II I wrote:
az már más megint, hogy a negatív reklám is reklám és az érdeklődést így is fel lehet kelteni valami iránt...
köszönöm, tovább kell mennem? itt a lényeg. a cikk írójának/fordítójának nem a tökéletes hitelesség megragadása volt a lényeg, sosem lesz az, az megmarad nekünk. neki annyi h ezt elindítsa, h erről tudjanak.
és talán alátámaszt a dolog marketing oldaláról picit az engem h tessék észrevenni h a cikkben
minden együttes legújabb albumának német megjelenése be lett hh nem írva

azazh már errefelé is kapható és sugalja h szeretik is ^^
nem beszélve a vk -élvezzük az életet- megfogalmazásával ... ez marketing

és épp h ügyes semmint béna imo (ezért is mondom h sztem elég korrekt cikk, a jelen pillanatban tökéletes. nem érdemes többet írni, meg elveszni az egyes együttesekben, felületesen kell őket jellemezni és talán a legszembetűnőbb oldalukat megragadni és aru: ez a dirunál bizony nem más mint kyo színpadi showja ^^)