megumi wrote:
:love: hhhhhhhhhah...... találtam új luvluv PV-t magamnak a hétre... : SID-Ajisai. Kis bjútiful fehérhátteres-rózsaszinködös-indás-virágos-pillangós csoda, ami ilyen ocsmány időben teljesen jót tesz az ember lelkének

8D nem hiszem el, milyen jó apropó! épp Sid PV-ről akartam írni. De az újabbikról:
Yoshikai Gaku 17 Sai. Szóval igen, tudjuk milyen bjúútiful az Ajisai, és az egész Renai album olyan kellemes muzsika

. Elindítom ezt az újonnan töltött pv-t, és itt vmi nem stimmel, biztos rosszul linkelték be, ez nem lehet Sid PV.... xD, a végén is leellenőrzöm, hogy mi a fájl neve. =D
minimum egy tempósabb Merry dalként csap oda. képileg meg semmi virágesőben zenélgető visualos bácsik. helyette fel-le ugráló-táncoló lánykák, mintha a tévében össze-vissza váltogatva a csatornákat néznéd őket.
*megy levadássza ezt az új Sid maxit*
[edit] =O ez nem ÚJ, hanem éppenhogy RÉGI DEMO -TAPE! *visszaazegész* akkor meg hova lettek az ijen ütős kis Sid dalok, haaaa? O_o namindegy, jó ez a PV, jó a Sid. sz'al akinek teccet Ajisai, mindenképp nézze meg ezt is
ja, ayu-chan! írtam rég üzit , nem hagytam szó nélkül a mucc pv-ket
~nemhiszemel, hogy pontosjével írtam az 'ilyen'-t.