Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 23 Thu, 6:07 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1243 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 83  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2005 Mar 08 Tue, 12:47 pm 
Official Cheerleader

Case wrote:
ahh, eddig csak Guniw Tools PVket láttam mindenfele, Nookicky-t nem (kivéve azt a hongkongi koncertet, de az meg nem is PV, tehát nem is tudom miért irogatok róla.. ^^")

ugye?? :cry: pedig én akarok még Nookicky PV-t :cry2: Fuuuuuuuuuuuuuuuull-samaaaaaaaaaaaaaa ...hmmm, vajon slsk-en van még ?? :? vagyis, van még PV-jük Funarin kívűl ??
na mentem searchelni :grin: ja és a hongkongi koncert meg édes, ahogy Full karba tett kézzel énekel :heart:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Mar 08 Tue, 12:57 pm 
Site Admin

megumi wrote:
Case wrote:
ahh, eddig csak Guniw Tools PVket láttam mindenfele, Nookicky-t nem (kivéve azt a hongkongi koncertet, de az meg nem is PV, tehát nem is tudom miért irogatok róla.. ^^")

ugye?? :cry: pedig én akarok még Nookicky PV-t :cry2: Fuuuuuuuuuuuuuuuull-samaaaaaaaaaaaaaa ...hmmm, vajon slsk-en van még ?? :? vagyis, van még PV-jük Funarin kívűl ??
na mentem searchelni :grin: ja és a hongkongi koncert meg édes, ahogy Full karba tett kézzel énekel :heart:

elvileg van még PV is (valamelyik Fool's-ban volt valami PV collection reklám legalábbis.. o_O/) meg van legalább egy koncertvideójuk, a tavalyi nepáli fellépésröl, de az meg sajna fanclub only, tehát fene tudja, hogy felbukkan-e valaha online. :\

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Mar 08 Tue, 1:10 pm 
Official Cheerleader

Case wrote:
elvileg van még PV is (valamelyik Fool's-ban volt valami PV collection reklám legalábbis.. o_O/) meg van legalább egy koncertvideójuk, a tavalyi nepáli fellépésröl, de az meg sajna fanclub only, tehát fene tudja, hogy felbukkan-e valaha online. :\

hát shitto.......na mindegy, túrok slsk-en hátha mákom lesz .......
fanclub cuccot meg valamelyik fan csak felpakolta már könyörgöm.......*enthusiastic* :grin:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Mar 08 Tue, 1:29 pm 
Site Admin

megumi wrote:
hát shitto.......na mindegy, túrok slsk-en hátha mákom lesz .......
fanclub cuccot meg valamelyik fan csak felpakolta már könyörgöm.......*enthusiastic* :grin:

hát fene tudja, a 'kisebb' zenekarok fanclub videói nagyon random mód szoktak felbukkanni. tehát mondjuk egy Deg fc-only persze, hogy felbukkan, de a többi... mittomén, ugye +Désp+ meg D van még, meg egy-kettö, de még olyan Malice fc eventvideók is vannak amiket soha senki nem digizett be... :shock: Mindegy, reménykedjünk hátha.. :grin:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Mar 08 Tue, 7:01 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

bepróbálkoztam egy livejournalos fórumon PV illetve információszerzéssel...hátha.
bár sajna arrafelé mindenki Pszicho le Cemutnél és Dir en grey-nél :lol: van főleg leragadva. XD;; de van egy kóbor Full sama fan is bizonyosan. ._.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Mar 08 Tue, 7:07 pm 
Official Cheerleader

8) Yeeeeeeeeeeeah, go bylon goooooooooooo ^^
én slsk-n nem sok sikerrel jártam.... :cry: no de majd :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Mar 08 Tue, 7:22 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

öööh, ez meg mi? O_o japán szappanopera torrent? (/me soha nem használt torrentet neki kínaiul van XD;;, de gondoltam megkérdem...)

http://drama.afraid.org/

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Mar 08 Tue, 8:39 pm 
Site Admin

bylon wrote:
öööh, ez meg mi? O_o japán szappanopera torrent? (/me soha nem használt torrentet neki kínaiul van XD;;, de gondoltam megkérdem...)

http://drama.afraid.org/

yikes... :shock:
jah, az.. csomóan teljhesen odavannak a japcsi tv-sorozatokért, de, hogy miért..? o_O (jó persze az SMLive, Kamen Rider tipusúak, az más téma, de ezek az átlag, semmi-extra sztorik..? biiiiiztos jók.. :shock:)

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Mar 09 Wed, 9:45 am 
Elite Member

Hehe, a dorama-k nagyon beteg dolgok :lol: Van olyan, amiben a szerelmesek annyira szeretik egymást, hogy beszakad alattuk a föld. :dead: :roll: :lol: Szóval néhányba érdemes belenézni, és röhögni egyet.
bylon, leszedtem a Nookicky PV-t a jcrack-ről, és tényleg jó. Mondjuk én alapból elfogult vagyok, mert szeretem a bandát.
Az meg eddig nem esett le, hogy miért van mindenki megőrülve a PLC-ért, de aztán valahol belefutottam, hogy az amcsiknál éppen koncertturnén vannak.
Arra viszont nem jöttem rá, hogy mit jelent az, hogy egyre gyakrabban futok bele a W-inds nevű együttesbe. Kik ők? Az meg megint a hozzáértőkhöz egy kérdés, hogy milyen banda az Antique Cafe meg a Panic Channel? Mert őket is sokan szeretik (vagy legalábbis a Livejournal-okon sokszor emlegetik őket), de eddig nem voltam benne biztos, érdemes-e leszedni tőlük bármit is.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Mar 09 Wed, 10:01 am 
Site Admin

Zoska wrote:
Arra viszont nem jöttem rá, hogy mit jelent az, hogy egyre gyakrabban futok bele a W-inds nevű együttesbe. Kik ők? Az meg megint a hozzáértőkhöz egy kérdés, hogy milyen banda az Antique Cafe meg a Panic Channel? Mert őket is sokan szeretik (vagy legalábbis a Livejournal-okon sokszor emlegetik őket), de eddig nem voltam benne biztos, érdemes-e leszedni tőlük bármit is.

itt irogattam egy-pár újabb vkei zenekarról, köztük Panic channel-röl is. Egyébként ök egész jók, ellenben, amennyire emlékszem Antique Cafe cuccai nem nagyon tetszettek (habár nagyon régen hallgattam és alig emlékszek, de ha jók lettek volna, az csak jobban megmaradt volna.. o_O). W-inds meg.... egy boyband. o_o (http://www.w-inds.tv/index2.html) borzalmasak... :shock:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Mar 09 Wed, 10:07 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Zoska wrote:
Hehe, a dorama-k nagyon beteg dolgok :lol: Van olyan, amiben a szerelmesek annyira szeretik egymást, hogy beszakad alattuk a föld. :dead: :roll: :lol: Szóval néhányba érdemes belenézni, és röhögni egyet.

:shock: huhúú. :lol: asszem maradok a PV-knél. 8)
Zoska wrote:

bylon, leszedtem a Nookicky PV-t a jcrack-ről, és tényleg jó.

hehe, milyen jó, hogy mindenhol ott vagyok. XD;; :oops: :drop2:

és igen a PLC...sok szó esett valami CON-ról. Most meg mintha a Blood iránt nőtt volna meg az érdeklődés. Csak nem ők is turnéznak. :?

Panic Channel-t meg töltsél nyugodtan. ^^"

Ja énmeg az Aucifer nevű bandán akadtam fenn, soxor előjött, gondoltam akkor talán belehallgatok. Én teljesen olyanok mintha a Luna Sea-t utánoznák! ^^

edit. Case megelőztél.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Mar 09 Wed, 10:13 am 
Elite Member

[quote="bylon"] Ja énmeg az Aucifer nevû bandán akadtam fenn, soxor elõjött, gondoltam akkor talán belehallgatok. Én teljesen olyanok mintha a Luna Sea-t utánoznák! ^^ [quote]

Annak a népszerűsége annak tudható be, hogy mostanában letölthető innen-onnan a Kaikan Phrase című anime, aminek ők adták a zenéjét. Ha jól rémlik, talán erre az alkalomra lett megalapítva a banda, mert ők is amolyan válogatott fiúcskák.

Jaj, még egy kérdés: Ez megvan valakinek?
Merry PVs:
Travelling To Mozart Hall (This is a short video about the band's trip on the Tokyo Underground, narrated by Nero.)
Livejournal-on futottam bele, és felkeltette a kíváncsiságomat. Nero-chan rulz :heart:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Mar 09 Wed, 10:18 am 
Site Admin

bylon wrote:
Ja énmeg az Aucifer nevû bandán akadtam fenn, soxor elõjött, gondoltam akkor talán belehallgatok. Én teljesen olyanok mintha a Luna Sea-t utánoznák! ^^

ouch.... O_O Aucifer az ilyen elvböl nem hallgatandó zenekar.. @_@ (meg mellé imho nagyon gyengég is)
akkor bukkantak fel mikor a major jrock még nagyon ment (99-ben) és az egyik major kiadó producerei pakolták össze a tagokat és a zenét is mások írták nekik, vagyis ök voltak az elsö (és reméljük utolsó. :shock:) jrock boyband. bleeh. És azért olyanok mint a Luna Sea, me' éppen az volt a lényegük, hogy úgy hangozzanak mint a többi ilyesmi zenekar, csak ugye míg azok szépen végigküzdötték magukat a kis klubboktól és demokaziktól a stadiion turnékig és milliós eladásokig, addig az Aucifer rögtön a toplistákon kezdett, mert ugye a kiadó szponzorálta öket... blehh-blehh-blehh #_#

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Mar 09 Wed, 10:20 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Zoska wrote:
Merry PVs:
Travelling To Mozart Hall (This is a short video about the band's trip on the Tokyo Underground, narrated by Nero.)
Nero-chan rulz :heart:

ez az anime-boyband cucc az Auciferről aranyos. :lol: köszi az infót!
[edit] *elolvassa Case -chan interpretációját is* >_< ez siralmas.
Azért egyszer jó volt őket hallgatni, mert szeretem a Luna Sea-t. ^^"

Ezt a Mozartot meg feltöltöm most neked, mert ebben a pillanatban ment el a hévem. sz'al ráérek még a következőig. ^^"""" ahahh
edit. már feltöltőtődött. tessék megnézni az üzijeit. :roll:
(bylon ma nem 'szemeteli' tele a fórumot YSI linkekkel. :oops: )

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Mar 09 Wed, 11:21 am 
official forum bOObie
official forum bOObie

Zoska wrote:
Az meg megint a hozzáértőkhöz egy kérdés, hogy milyen banda az Antique Cafe meg a Panic Channel? Mert őket is sokan szeretik (vagy legalábbis a Livejournal-okon sokszor emlegetik őket), de eddig nem voltam benne biztos, érdemes-e leszedni tőlük bármit is.

Elvileg most kapsz a mostani CDadaggal ilyet is ^^". Én még csak egyszer hallgattam őket több új bandával egyetemben, és mivel a Winanp nem írta ki a lejátszott együttesek nevét, így nem tudom, hogy ők a jó kategóriába vagy a ne má' kategóriába tartoztak ^^". Csak egy dalnak néztem utánna, ami annyira borult volt, hogy tudnom kellett, melyik együttes csinálja, és az pont egy Anique Cafe dal volt, a Duck no Magical Adventure :laugh: :laugh: :laugh: ........ Szóval majd kapsz sok új indies együttestűl zenét, és ők is köztük lesznek.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1243 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 83  Next

All times are UTC + 1 hour