uhh hát hol is kezdjem...
juci wrote:
üdv az újaknak ^^
Tokubei wrote:
üdv az újaknak!!
O-chan wrote:
Halihó az újaknak ^^!!!!
Nikitta írta:
uhh az fájhatott XD általában én nem szoktam ilyesmiket kapni inkább én adok ha felhúznak egyépként békés nyugalmas könyvolvasós alkotó vagyok.(rajzoltam egy miyavit XD már csak ki kell szinezni...) jah és szeretek beszélgetni (főleg japánokkal) egyépként itt hányan tudnak japánul?
Halihó neked is ^^!!!!
Én elkezdtem egyszer, meg mégegyszer, és most mégegyszer megtanulni a nyelvet^^! Olvasni már egész jól tudok (mármint japánul XD). Amúgymeg egy kevéske ragadt rám de mondjuk úgy: Nihon-go ga suksohi wakarimasu^^!
nah az már jóó ha tudsz egy kicsit japánul...
Köszönöm az üdvözléseket(újnak számítok pedig csak egy jóó darabig nem írtam XD de má miota vagyok regizve...)
nah ezekszerint igen tudok japánul és még én is tanulok(bele kell húznom a kanjikba meg az a pár 30 véhány japikámtól szoktam tanulni XD)
és sajnos nyelvoktatás... sajnos még nem vagyok annyi idős hogy elmehesek tanárnak(fél ha megmondja a korát kitagadjátok)
mindig azt hiszik hogy elmultam 20 XD pedig nem.
és az a japántanulós kör...nah igen(most úgy van ha lessz akkor sem fogom magam úgy beállítani mint tanár én?..soha meg hát bajai vagyok...és ha már ezt a bnőm beszerveszte nekem akkor tessék kérem keressen is hozzá helyet mert az én kis zugomban (a szobám 20 négyzetméter nem férünk el minimum 7-en)Nah jóó nem panaszkodok...csak annyira bírom hogy nem kérdezett meg előtte engem..*lelövöm magama*
XD