Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2025 Apr 30 Wed, 9:25 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1074 posts ]  Go to page Previous  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 72  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2007 Oct 17 Wed, 10:19 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Tenshi- Iya wrote:
Én most a Stella Deussal játszom mega Rula of rose-zal. Basszus az utóbbi :shock:

stella deus egy konkrét csoda. Nekem a rule of the rose nem jött be. Éreztem hogy ha hagynám nagyon beszippantana a játék szóval asszem rossz hangulatban álltam neki. Meg ha már ilyen lassú, horror szerűség akkor: forbidden siren 1-2.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Oct 17 Wed, 10:29 am 
Senior Member

Nemtudom nekem gyerekfóbiám miatt a Rule of rose nagyon bejött, meg jó grafika és zene. Csak úgy félek hogy nem merek most továbbmenni :lol: Fatal frame 3 ami még nagyon nagyon :oops:
Meg én egy resident evilt sem szerettem de a 4.-rész elött leborulok!!!!! :shock:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Oct 17 Wed, 11:49 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

na.. végigtoltam a timeshift demo-t. szerintem eszméletlen jóra sikerült.

Aki nem ismerné annak röviden összefoglalom. Közeljövőben elszabadult a pokol mindenhol ellenséges hi-tech katonák, mechák rohangésznak mindenhol. Erre jövünk mi hiperszuper nanoruhában aminek segítségével meg tudjuk állítani, lassítani és visszapörgetni az időt. Mind ezt nagyon látványosan illetve rengeteg okos dolgot lehet ilyenkor csinálni.

pl megállítom az időt, odamegyek az ellenséghez elveszem a fegyverét. Idő vissza...katona néz hogy mi a picsa.. térden könyörög az életéért. Vagy egy házat épp akkor robbant ránk egy mechatank akkor szintén stoppolok és szépen elmegyek a levegőben lebegő törmelékek mellett... a kilőtt rakétákról nem is beszélve. De mindez nagyon jól működik akkor is ha mondjuk magasfeszültségű drótok sisteregnek szabadon az esőáztatta terepen.

az idővisszapörgetés nagyobb robbanásoknál jó vagy pl ha épp az orrunk előtt lövik fejbe a kapitányunkat : idővissza: kapitány él. időmegállít: gyilkos még időben lezúzva..

akit érdekel hogy is néz ez ki itt van video a demóról:

http://www.youtube.com/watch?v=mq2eSTaN390

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Oct 17 Wed, 12:16 pm 
Senior Member

gondolom Xbox-ra van :(

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Oct 17 Wed, 12:17 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Tenshi- Iya wrote:
gondolom Xbox-ra van :(

xbox360, PS3 és PC

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Oct 17 Wed, 12:20 pm 
Senior Member

értem. Most már komolyan nemntudom mit kérjek karácsonyra... :shock:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Oct 17 Wed, 12:33 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Tenshi- Iya wrote:
értem. Most már komolyan nemntudom mit kérjek karácsonyra... :shock:

én úgy vagyok vele hogy ps2-re annyi 10 pontos rpg, különböző egyedi japcsi játék van mint a szemét. Egy élet kevés hozzá hogy mind végigjátszam. PS3 mocsok drága egyenlőre és nagyon kevés game van rá. X360-ra már sok játék van..jóval olcsóbb. ps3-ra 1 éven belül 3 nagy cím lesz kb: final fantasy XIII, Metal Gear Solid 4 és Devil May Cry 4. Ebből a legutolsó tuti lesz x360-on is és nagy rá az esély hogy a másik kettő is előbb utóbb átvándorol. Ha meg mégsem akkora már a ps3-nak is lemegy szépen az ára. Rpg-hiányra meg ott a ps2 még nagyon sokáig.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Oct 17 Wed, 4:40 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

csakhogy ps3 ra is lesz kb ugyanannyi jó rpg, plusz ueda gémek (ICO, shadow of the colossus).a ps2es gamék meg lejátszhatók a ps3on.PS3 RULZ! :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Oct 17 Wed, 7:34 pm 
Senior Member

Most már végképp nem tudom akkor. DE azthiszem mégiscsak ps vonalat kéne követnem :shock: azon futnak a kedvenc játékaim. Ami Xbox-on soha sem lesz, pl Final fantasy...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Oct 17 Wed, 8:18 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

így van.ne hagyd, hogy mona megzavarjon :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Oct 17 Wed, 8:29 pm 
Senior Member

áááárrrgh :twisted:
És nem soká Karácsony... jó lenne tudnom mi kéne :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Oct 20 Sat, 8:22 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

http://www.youtube.com/watch?v=MZP3WYiOncI

street fighter 4 trailer .... istenkirály

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Oct 27 Sat, 7:16 am 
VIP Member

:twisted: Na végre megjött a Heroes V új kiegészítője /Tribes of the East/
Asszem egész napra megvan a móka :spin:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Nov 05 Mon, 10:46 pm 
VIP Member

Image
"single-player first-person action/puzzle video game" nem sűrűn találkozhatunk ezzel a kategóriával. Nem is átlagos játékról van szó.
Ez a játék a half-life univerzumban talált helyet magának...a half-life motorjára épült...
Indítás után egy üvegkalitkában ébredünk, nem véletlen fogja el az embert az érzés: kísérleti nyulak vagyunk.
Itt ismerkedünk meg a karakterrel aki végig fog minket kísérni a játékon...ez a karakter egy profi mesterséges intelligencia... GLaDOS névre hallgat
(Genetic Lifeform and Disk Operating System)
A játék egy hatalmas épületben játszódik amit GLaDOS teljesen behálóz és az irányítása alatt tart. Már a játék elején nyilvánvalóvá válik GLaDOS meghibásodott
ahogy azt jólnevelt MI-nak illik. Az épület teljesen üres csak magunk vagyunk és a kamerák...a játék kezdetét veszi.
Az épületről kiderül, hogy valójában egy kidolgozott laboratórium amit egy találmány tesztelésére hoztak létre.
Ez a szerkezet "Aperture Science Handheld Portal Device" névre hallgat (sokszor csak "portal gun")
Image
A szerkezet képes sík felületeken kapukat nyitni (ha úgy tetszik a negyedik dimenzióba) ezek a kapuk vizuális és fizikai kapcsolatot teremtenek egymással.
Nem minden felületen képes kaput nyitni és a sík felület elmozdulása a kapu azonnali megszűnését jelenti.
A szerkezet két féle kaput tud nyitni melyek külön színnel vannak jelölve, ez csupán a kezelhetőséget segíti elő egyik kapu sem igazán be- vagy kijárat mindkettő egyformán használható.
Csak két kaput nyithatunk színenként egyet-egyet tehát ha nyitunk egy új kaput az előző hasonló kapu rögtön bezáródik.
Ez a szerkezet képes még tárgyak felemelésére és cipelésére ami igazán hasznosnak bizonyul.

A főhősünk Chell névre hallgat és nagyon ambíciózus kísérleti nyúlnak bizonyul. Egy percig sem ül egyhelyben várva az éhhalált. A feladat adott: megtalálni a szerkezetet és átjutni az épületen. A fegyverünkön kívül még egy találmány segíti utunk...egy lábra szerelhető eszköz ami megvéd a nagy erejű esésektől...ugyanis a gravitáció könnyen megtréfálhat minket egy-egy kaput átlépve.
Image
Minden adott már csak ki kell jutnunk...az egyetlen használható eszköz egy lift amit GLaDOS irányít...
csak úgy juthatunk ki ha követjük az MI játékát...és szintről szintre járjuk az épületet és legjobb tudásunk szerint használjuk a kapukat.
Image
Ha a magasság nem is árt nekünk ott van még számos csapda ami ránk vár és nehezíti a haladásunk.

Image
A játékélmény szerintem hatalmas. A grafika enyhénszólva lenyűgöző. GLaDOS hangja rásegít a különös hangulatra. Én nem játszok max felbontáson de így is elképesztő számomra a játék.
A történet kibontakozására és átvezető videókra véletlenül se számítson senki. Ez a játék egy leegyszerűsített Super Mario... csak 2007ben :)

Portal Trailer
Portal-Unleashed torrent
Portal-fix /crack

The cake is a lie :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Nov 06 Tue, 5:41 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

ez egy kib*szottul jó játék.... amikor anno láttam az első bemutató vidókat már akkor az ájulás kerülgetett a gyönyörtől....

most tölötm az orange box-ot (half life 2 , episode1, episode 2, team fortress 2, és portal)

eredetileg a half life 2 episode 2 miatt de erre is iszonyatosan rá vagyok már ...hmm..nem is tudom... rá vagyok...izé... mondjuk izgalmizálódva....

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1074 posts ]  Go to page Previous  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 72  Next

All times are UTC + 1 hour