nah ezt az albumot is véleményezni kell!!!
01. キボウ屋本舗 /kibouya honpo/ 「Pixy false」
7/10
kegyetlen eltalált start a kibouyától.. felismerhető azonnal az eredeti szám is, mégis.. más hangnemű a vokál, és kapott egy elektronikus alapot. sztem eltalált lett! nem különösebben változtatták meg a struktúrát és a dallamvilágot, de legalább érződik rajta az együttes saját íze
02. Dali 「未完成とギルト」 /mikansei to guilt/
1/10
a legnagyobb csalódás máris.. lehet hál'isten átestem rajta. ami szétzilálja a számot az a háttér és az énekes
csupán! egy ien karakteres számot épp riku elengedett, erős vokálja tette teljessé, erre kaptunk egy emómormogást a sarokba baccus O_O" (a refrénig nem is énekel, de ott is csak motyog)
a gitárok annyira a helyén vannak, noha változtatás szinte semmi azokban sem. a háttér néha fals.. oan.. rakjunk vmit össze kisaki bácsinak és felejtsük el az egészet! nekik nem kellett vna ezt eröltetni
03. hurts 「Unknow zero distance」
3/10
korrekt szám, noha azt nem tudtam megérteni h miért pont ezt.. elve lassú, de a hurts még néha képes szét is ejteni teljesen XD
a vox a másik ami szépen érdekes lett.. kicsit mintha kínoznának vkit egy alagútban (h visszhangonzzon).. nem hiszem h teljesen ez lett volna az eredeti koncepciója kisakinak. ettől függetlenül egész jó.
04. Bergerac 「Actuate Eden」
4/10
nah ők megleptek.. elve egy elvontabb számmal állunk szembe, ami dallamilag is kellemesen telt, mégis tudtak vmit hozzáadni a szgépháttérhez. impressin'! ezek után annyira nem is ért meglepetésként h a struktúrába komolyabban nem nyúltak bele. hangszerek, vox pedig oanok amilyennek lenniük kell!
05. Anjyu' 「Suicide Gemini」
5/10
rájuk meg kivi voltam.. vk feat oshare..? alapvetően már jól hangzott
az is lett xD ahhoz képest, h ők a "legfiatalabbak" egész ügyes kis feldolgozást hoztak össze. ami nem tetszett, h alapvetően az oshare szeret visszafogott vokálokkal dolgozni, ezzel szemben a vk pedig épp az ellentetje. amúgy teljesen korrekt szám lett!
06. Arc 「狂想曲~Cruel crucible~」 /kyousoukyoku ~ Cruel crucible ~/
10/10
a befutó!!! egyértelműen. első hallgatásra is.. 5jére is! eredeti dallam meghagyva, ami ennek a számnak mindig is a vázát adta. megfelelő hangsúly a háttéren. tökéletes gitárok. érződik az arc saját íze! még a vokál is eltér.. és mégsem zavar semmit sem az összképen. sőt! egyszerűen... lehet nekik kellett vna még néhány számot feldolgozni!
07. VAGERKE 「NEVER REBELION」
8/10
bevallom őket nem ismertem/ismerem. ehhez képest még csak ütőset is alkottak. hiába.. u-cben nincs rossz együttes. érdekes az a belassuló, instru start és utána a ráérősítés dallamilag. a mérsékelt háttér (pláne h ezt a számot épp a háttér kovácsolta eggyé a phanta előadásában) meg külön piripont!
08. ネガ /nega/ 「Material pain」
9/10
a másik meglepi. attól a negától akit eddig mindenki egy hörgős utó-diru/kagerou együttesként könyvelt el egy ilyen dallamos-sejtelmes start.. le a kalappal előttük. és a folytatás is

az egész szám felveszi a versenyt az arc-feldolgozással. jót tett am a számnak is ez a pszihósítást imo.
09. Siva 「NEO ARK」
6/10
sivát rég hallgattam alapvetően is, de úgy látom érdemes lesz listára venni. ami kegyetlenül tetszik benne az a gitárjáték. nem törik agyon magukat de összben vicces az eredmény! ami viszont nem tetszett az h a szám monoton. alapvetően picit ilyen volt, de nem is nagyon törekedtek a fiúk ennek megváltoztatásán
10. ドレミ團 /doremidan/ 「神歌」 /kami uta/
2/10
nah ők meg... nemtom miért ezzel kellett befejezni, jó azon kívül h a "rástü szingöru"... igazából oan telt-szürke a szám, nem igazán tudok túl sok pozitívat felsorolni a dolog mellett.. vicces a hörgések alatti gitár/háttér játék, de összben ennyi..