Toshi bejegyzése
2007.01.03.
Kedves naplóm!
Tegnap baromi érdekes dolog történt velem. Épp az utószilvesztert búcsúztattuk, és beszéltük meg a mai utó-utószilveszteri bulit, amikor megjelent nekem Hide szelleme, és elkezdett beszélni valami érthetetlen nyelven... Volt benne valami tír, meg frendsz, meg forevör láv, meg fákin biccs, de már 1997 óta nem hallottam ilyen furcsa szavakat, ezért megittam a maradék másfélüveg sake-mat, és tovább lebegtem az éterben.
Aztán csoda történt velem, megcsörrent a telefon, amiért oly régóta imádkozom, hogy Isten végre jelet küldjön, hogy én vagyok a messiás - de sajnos csak valami furcsa pösze ember volt, aki már kicsit érthetőbben beszélt, de hogy megértsem kellett még egy pár kupica abból a cuccból.
Képzeld, kedves naplóm, Yokishi volt! (sic!) A régi lány a bandámból, amit én alapítottam, és oszlattam fel!
Olyanról beszélt, hogy kiszúrta álmában a fehér ferráriját a pinkóddal, vagy mi volt, de kedves naplóm, ehez még nem ittam akkor eleget, ezért - hála a Sonynak, akik adtak is valami buta robokutyot Yokishinek - le tudtam vinni a wireless telóm a kocsmába.
És ott, kedves naplóm, sírni kezdtem. Yokishi mopndta, hogy őt, Yoshikit (milyen hülye, a nevét se tudja) még midnig az X kísérti. Már mondtam volna neki, hogy az ő neve Y-nal kezdődik, kitört belőle a Witács jú. Nemtudom hogy hogy írják, kedves naplóm, a kiejtésről meg pláne fogalmam sincs, sosem volt, mindig Yokishi mondta hogy kell énekelni, de ő annyira pösze volt, és még dadogott is amikor pici volt,
hogy ezeket a furcsa szavakat én még furcsábban mondtam ki. Nevettek is rajtam emiatt.
Ezért rúgtam ki mindenkit a bandámból!
Szóval, ahogy annak a hipinek az emlékére, valami Patka vagy mi, whiskyt rendeltem, hogy a 10 sakét leöblítsem, eszembe jutott.
Bekapcsolva hagytam a gázt!
És felrohantam, kedves naplóm.
Most itt vagyok, írok a kicsit megszenesedett, antikra égett lapjaidra, miközben oltják a Tokyói lánglovagok a lakásom többi 12 szobáját.
De hol a telefon?
Előbb még valami ügynökkel beszélem, aki szerződést akart kötni a régi bandámmal..
Megyek is megkeresni, kedves naplóm!
[(sic!)=betű szerint idézve] remélem valamennyire ez is teccik ^^
|