cyca wrote:
Egy kérdés: itt testületileg mindenki beszél japánul? (csak én nem...

)
Van, aki tanul (én is!), meg olyanok, akikre úgy ráragadnak bizonyos kifejezések, meg persze van, aki tud is, szóval mindenféle emberke akad ^^".
bylon wrote:
és a riport+Jupiter tényleg az az a bizonyos. Ami bennem megragadt az nem az hogy Atchan kiszúr a 'szájhős' Utával, hanem az a lezser mozdulat ahogy Uta elutasítja a hozzá közelebb ülő bátyót -aki tartaná neki a mikrofont-gondolván 'Ahh nemkell , majd Atsushi kiszolgál'. =DDDDDD 'És had szenvedjen Acchan' XDDD
Maimaikánk meg persze hogy bambul, reménykedett hogy nem kell megszólalnia azon az estén ;D
A másik kawaiság pedig ahogy Atsushi megrázza az elzsibbadt kezét. Abban annyi finomkodós nőciség van. ;D Imai nőiességéről meg ne is szóljunk. Az a kosztüm...^^"""""""
Hát, én megértem, hogy U-ta Atchan mikrofonját akarta inkább, a helyében én is ezt választottam volna xD! Meg végül jobban megfigyelve ugye véletlenül ütötte ki Toll kezéből a mikrofont, viszont felvehette volna, hogy használja azt, de neki Atchan kellett, hogy tartsa, hagy szenvedjen a gonosz bácsi!!!!!!!!!!! (tényleg az! felvételeim vannak, amik bizonyítják xD) De a kézrázás..... hát igen, no comment ^^".