Malice Martinet wrote:
hát... a sztori hosszú, de rengeteg köze van
shadow VI II I -hoz

különben is, a japán rockzene talált meg engem

ohh hát igen, reklámoztam neked mindent... aztán egyszercsak X Japan szíven talált, meg valahogy az Anata no tame no kono inochi (Gazette) is... haha Gacktot ki ne hagyjam már, aztááán "repültek" Szegedre a dvd-k mindenféle japán zenével (ami épp volt ^^)
nálam az ismerkedés a j-rockkal régi ismerősön keresztül... gyere már át mutatok neked japán rockot, jó... és akkor végigdudorásztam magamban a zenéket... aztán jött az okítás, hogy ki kicsoda micsoda, és hogy X Japan az alapja mindennek... szóval meg lettek említve a nagyok
igazából tőle nem kaptam zenét sokat, vagy hát nem sok bandát... azokat én gyűjtöttem magamnak
no de, hogy miért maradok j-rocknál: akkor sokadszorra kihangsúlyoznám én is, hogy pontosan azért, mert nem érteni a dalszöveget, és csak a zenére van hagyatkozva az ember, így lehet csak igazán átvenni annak a hangulatát... aztán meg azért, mert néha jó ha keresem a fülemmel a kis trükkös ilyen-olyan megoldásokat és nem csak a zúzós-headbenges-üvöltős metal szól... fő a változatosság, és j-rockon belül azért elég nagy, nem úgy mint európai és amcsi rock/metal bandák zenei világát tekintve... egy szó mint száz, azért mert de ^^