Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 19 Sun, 9:00 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 934 posts ]  Go to page Previous  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 63  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2007 Sep 15 Sat, 12:30 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Jujj de sugoi volt! Nem voltam még ien stílusú koncerten de nagyon megtetszett. Igaz, a fényképezőm behalt, de azért videózni még lehetett vele! :D
És Yoshikit tényleg nem lehetett nem megfogdosni, ha egyszer befeküdt szinte az ember ölébe. És dedikáláson annyira kawaii volt, megkérdezte a nevem,meg jól megölelgetett egy párszor! Oan kis picike!
Jövőre is megyek természetesen!!!
És off, de köszönöm mindenkinek aki üdvözölt vagy valamilyen formában kommunikált velem! Őrület, mennyi embert ismerek vagy menyi ember ismer engem!
MM-nek pedig üzenem, hogy a vodka jó volt fejfájás ellen, bár ezt szerintem mondtam tegnap is! 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Sep 15 Sat, 12:49 pm 
Elite Member

Jóóóó volt :D
Őszintén szólva a zenéjük annyira nem jött be-kivételt képez 2-3 baromi ütős szám,de az előadásmód és az az energia (főként Yoshikiben akinek a neve hallatán röhögőgörcsben törtem ki XD) felejthetetlen volt.Nagyon tetszett a közönségközpontúságuk és tényleg maximálisan megfeletek az elvárásaimnak.Szal... igazán jóóó volt^^
Örülök, hogy ismét láttam ismerős arcokat,egyre több van ilyenből is :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Sep 15 Sat, 1:27 pm 
VIP Member

Jaj nagyon királyos élmény volt!
A Gothika zenéjéről annyit, hogy voltak jó dalok is, de hiába szeretem az indusztriált, meg jön be a japán electro, a gitár hiányzott belőle nekem. Viszont az introjuk... apám az a tradícionális téma és az electro keveréke... ütött tagadhatatlanul.

Róluk meg csak annyit, hogy ha lehet még közvetlenebbek voltak mint tavaj, és meglepő módon emlékeztek is! Kb így néztem Oo! XDDDDD
Az ölelgetés idén sem maradt meg, szegény Yoshikinek nehéz dolga votl velem, szó szerint fel kellett másznia XDD!

A nyakam továbbra sem bírja a Zetsubo Billy és a Filth in the beauty jellegű zenékre produkált zúzásomat^^! A hajam továbbra is nehézXDDD!

Nade egy szóval: Jóvolt (direkt egybeírtam XDDD)

Szerk:
Jaj még annyit! Emlékeim szerint lesz egykét kép amitől félekXDDDD... *félve gondol a Vanillára XDDDDD* De várom őket^^!

★Orcoo blogja★

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Sep 15 Sat, 3:31 pm 
Elite Member

na énis írok akkor...télleg tökjó voolt!! : D élveztem nagyon és örültem h megint találkozok a régi arcokkal és pár új embert is megismerhettem! ^^
pszabi....nálam maradt a karkötőd! :greengrin: majd legközelebb visszaszolgáltatom! csak hirtelen kellett lelépnem és elfelejtettem...:D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Sep 15 Sat, 4:08 pm 
Forum Addict

fuuuuu télleg jó volt a konci hogy mit nyomtak le :D szegények hányszor jöttek vissza :D wahh naon arik voltak <3 remélem mihamarabb visszakeverdnek errefelé XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Sep 15 Sat, 5:53 pm 
Forum Fanatic

Nagyon királyos volt a koncert, vááá!! :D
Az előzenekar nekem egészen bejött volna, ha nem lett volna minden számuk tökugyanolyan, pedig a hangulata nagyon ütött nálam...
A Gothika viszont csúcsszuper volt, minden dal nagyon tetszett, még a régiek is, amiket pedig alapból nem annyira szívelek. ^^" Andro hangja nagyon sokat fejlődött sztem a régebbi dalokhoz képest, és a zene is valahogy ütősebb lett (nekem legalábbis). Tetszett hogy olyan jól meg tudták mozgatni a közönséget, és látszott rajtuk, hogy nem csak kamuból mondják hogy mennyire imádnak minket (Andro "aishiteru"-je a végén, LOL XD). ^^
Jah, és én általában nemszeressem a fanservice-t, de az az esernyős jelenet nagyon szép volt. *__*
CD is itt figyel már az asztalomon, ma este meghallgatásra is kerül!! 8)

Köszi mindenkinek a bulit, az after is nagyon jó volt (thx to Ji & Case), még sok-sok ilyet, és reméljük télleg "sii yuu nekkusto yiaa". xD

És Case~ (meg akárki más XD), képeket ugye teszel föl izibe'? ;D
(télleg, végül hogy jött ki a buli? mármint veszteség/nyereség értelemben)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Sep 15 Sat, 6:00 pm 
VIP Member

Elnézést a tudatlanságomért, de a CDn rajta van az a nagyon királyos tradícionális téma amivel kezdtek? Mert ha igen akkor kéremszépen vlaaki juttassa el nekem ^^!! Jóleszek ígérem ^^! ARIGTOU!

★Orcoo blogja★

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Sep 15 Sat, 6:09 pm 
Elite Member

O-chan wrote:
Elnézést a tudatlanságomért, de a CDn rajta van az a nagyon királyos tradícionális téma amivel kezdtek? Mert ha igen akkor kéremszépen vlaaki juttassa el nekem ^^!! Jóleszek ígérem ^^! ARIGTOU!

Anoo, az nem a Ringetsu volt? A Queer Chronicle-ön van rajta, de javítsatok ki ha nem az volt, alig emlékszem már mi hogy volt o__O"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Sep 15 Sat, 6:11 pm 
VIP Member

Mitsu wrote:
O-chan wrote:

Anoo, az nem a Ringetsu volt? A Queer Chronicle-ön van rajta, de javítsatok ki ha nem az volt, alig emlékszem már mi hogy volt o__O"

Sajnos fogalmam sincs még ilyen szinten sem... TT_TT

★Orcoo blogja★

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Sep 15 Sat, 6:12 pm 
Elite Member

Hát ha kell szólj és elküldöm, majd kiderül hogy azt keresed-e :P ^__^"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Sep 15 Sat, 6:13 pm 
VIP Member

Mitsu wrote:
Hát ha kell szólj és elküldöm, majd kiderül hogy azt keresed-e :P ^__^"

Kérdés emléxem e még! ^^ De próba szerencse kéremészépen ^^!

★Orcoo blogja★

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Sep 15 Sat, 6:18 pm 
oshare booty
oshare booty

hááát.. nagy köszönet!!!<3
rég nem tombolgathattam egy jót oan zenére amit szeretek is.
sok oan emberrel is talkozhattam végre akikkel 1000 éve nem is tudtam beszélni, ill 1-2 újjal is megismerkedtem ezúttal már élőben!
az előzenekar vicces volt.. de sztem összehasonlíthatatlanul jobb volt a gothika!
djk is kitettek magukért... télleg köszi! :greengrin:

Zakuro wrote:
pszabi....nálam maradt a karkötőd!

:P igen tom, feltűnt.. vmikor... XD

Jigsaw wrote:
És Case~ (meg akárki más XD), képeket ugye teszel föl izibe'? ;D

nyah neked sem adom oda a képeim egy hamar... XP

1ébként lassan mek is tovább szal én majd.. vmikor felrakom (+ komment) ...=rem már hnap :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Sep 15 Sat, 6:20 pm 
Elite Member

Na, akkor O-channak: Ringetsu

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Sep 15 Sat, 6:25 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

a koncert szuper volt hátulról is, az aftert én annyira nem élveztem, kivéve az utolsó fél órát, kár, hogy pont a chocolate alatt kényszerültünk távozni x_x hatalmas köszönet az alice in wonder undergroundért :heart:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Sep 15 Sat, 6:56 pm 
Senior Member

Én csak a koncert végére értem oda, úgyhogy nem tudok véleményt mondani, bár nagyon aranyosak voltak ahogy próbálkoztak angolul beszélni XDDD
Az aftert is élveztem, noha megszokott zúzópartnerem most nem volt ott, úgyhogy csak diszkréten táncikáltam x3 CASE, IMÁDLAK A ZETSUBOU-SANÉRT *__* az volt estém fénypontja X333

nem tudná nekem valaki feltölteni mp3-ban? túl rég hallgatom youtuberól már... @_@

Ültem a vége felé már ahogy elfáradtam, de hallgatni is jó a jérokkot, szóval most igazán jól éreztem magam... örülök hogy találkoztam pár emberrel akivel máskor nem sokszor... egyetlen dobostortámnak meg aki elkísért, nagy ^3^ ha olvassa XD

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 934 posts ]  Go to page Previous  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 63  Next

All times are UTC + 1 hour