Jó, akkor úgy fogalmazok, hogy kinek mi

Mert én nem azt mondtam, hogy az általad felsorolt együttesek énekeseinek nincs jó hangja ^^ Gackt hangját pl imádom, Atsushiét is kifejezetten bírom, no meg Ruki is ott van a szeren, stb., de az én személyes ízlésemnek Jin hangja is van ugyanolyan jó. Bocsi, ha jó hallásod van, nem tudhatom, nem akartalak megbántani, szóval nem kell megsértődni ^_^ rosszul fejeztem ki magam, ebben igazad van, mivel akkor maradok annál, hogy _nekem_ nagyon tetszik, és ez biztosan minden embernél változó, hogy mit talál jónak. Én Kamenashi hangját teljesen átlagosnak tartom, Nagase meg Yamapi pedig szerintem kifejezetten szar (bár Nagase javult az évek során), de biztos lenne aki meg ezzel vitatkozna, úgyhogy végülis gondolom nincs értelme a vitának ^^
Azzal pedig nem értem mi a gond, ha valaki a csípője riszálásával szórakoztatja a nagyérdeműt. Sorolhatnám, hogy éppen pl Gackt mit művel a színpadon... meg ugyebár az egész visualkei vonal, ott is mindenki pontosan úgy néz ki mint egy lány - lehet, hogy nem úgy mint egy PRITTINYÁLAS lány, mint a KAT-TUN, de ugyanúgy lányosak, tehát szerintem ebbe sem lehet belekötni a vkei vs jpop vita esetén
Asszem, most ennyi XD