Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 20 Mon, 3:43 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 4715 posts ]  Go to page Previous  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 315  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2005 Feb 08 Tue, 7:58 pm 
VIP Member

lehet egy kis requesttel élni? B-t rakuennek azt a változatát kutatjuk megumival is többek közt, de gondolom másokat is érdekel ^^", ami az egyik koncerten elhangzott ^^" (a rakuen zúzós változata). Naddon megköszönném ^^"

hát, az hogy illúzióromboló ... hmmm.... hát így hogy álljon neki az ember venni, ha már veszi a fáradtságot és eredetiben szerzi be? :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Feb 08 Tue, 8:01 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

Locdog_Mc wrote:
lehet egy kis requesttel élni? B-t rakuennek azt a változatát kutatjuk megumival is többek közt, de gondolom másokat is érdekel ^^", ami az egyik koncerten elhangzott ^^" (a rakuen zúzós változata). Naddon megköszönném ^^"

Igen igen, B-T válogatásCDket nekünk ^_^!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Feb 08 Tue, 8:03 pm 
Site Admin

tenshi wrote:
Locdog_Mc wrote:

jóvanna! :beee:
azt a rakuen verziot majd felrakom holnap, a valogatas tobbi reszet meg majd valamikor. ^^"

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Feb 08 Tue, 8:05 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

Case wrote:
tenshi wrote:
Locdog_Mc wrote:

jóvanna! :beee:
azt a rakuen verziot majd felrakom holnap, a valogatas tobbi reszet meg majd valamikor. ^^"

Azt lehet inkább elkérem valahogy valamilyen formában, úgyis majd most megint le leszel támadva egy pár üres CDvel! ^^"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Feb 08 Tue, 9:58 pm 
VIP Member

Case wrote:

sütiiii!!!!
így legalább szegény Meguminek sem kell átküldenie msn-en ^^"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Feb 09 Wed, 10:08 am 
Official Cheerleader

Locdog_Mc wrote:
Case wrote:

sütiiii!!!!
így legalább szegény Meguminek sem kell átküldenie msn-en ^^"

ÉLJEEEEEEEEEEEEEEEEEE~N!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! megmenekültünk,nem kell szenvedni msn-en.......*megkönnyebbült -haaaaaaaaaaaaaaah-*
Yo, Case! thanx!!!!!! :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Feb 09 Wed, 10:22 am 
Elite Member

Nem vagyok türelmetlen, főleg BT ügyben, de már holnap van... :cry:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Feb 09 Wed, 11:42 am 
Site Admin

Sárkány wrote:
Nem vagyok türelmetlen, fõleg BT ügyben, de már holnap van... :cry:

majd estefele valamikor, me' otthon van a CD, csak tegnap má' nem volt idö vacakolni vele koncertre menet... :sweatdrop:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Feb 09 Wed, 12:47 pm 
Elite Member

Egy kis Metronomot, és Noir Fleurirt nyugodtan feltehetsz még...
:roll: :roll: :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Feb 09 Wed, 12:51 pm 
Official Cheerleader

Sárkány wrote:

és még engem csesztet Case a "finom, burkolt, nőies célzásaim miatt" :beee: ha már itt tartunk, mi lesz, ha meghalok Doremidan nélkül mire ide ér az indies cuccos cd ???? :pinky: Case az majd a te lelkeden szárad... :grin:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Feb 09 Wed, 2:00 pm 
Site Admin

Sárkány wrote:

Noir fleurir biztos lesz hamarosan, me' nemrég szereztem egy albumot ami eddig nem volt meg, csak félig-meddig... ^^ Metronome-ból meg pontosan mi kellene, mert az eléggé sok mennyiségben... o_O/

megumi wrote:
és még engem csesztet Case a "finom, burkolt, nőies célzásaim miatt" :beee: ha már itt tartunk, mi lesz, ha meghalok Doremidan nélkül mire ide ér az indies cuccos cd ???? :pinky: Case az majd a te lelkeden szárad... :grin:

ehhe, de ö direkt rákérdez és nem úgy kell kihámzoni a mondandójából, hogy mit is akar... :beee: (és buli után hova is mész majd aluszni? xD)
És jóóó, majd rakok fel Doremidan-t. :grin: (de tessék tö'teni Babylon-t is! ^o^!)

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Feb 09 Wed, 5:31 pm 
Official Cheerleader

Case wrote:
Metronome-ból meg pontosan mi kellene, mert az eléggé sok mennyiségben... o_O/

találtam még két kislemezt, amit te vagy nem adtál oda tőlük, vagy nem volt meg neked........ :grin:
Case wrote:
megumi wrote:

ehhe, de ö direkt rákérdez és nem úgy kell kihámzoni a mondandójából, hogy mit is akar... :beee: (és buli után hova is mész majd aluszni? xD)

pffffffffffff, alig jön el az ember, oszt mánis kötözködsz????hát nem igaz...és mivaaaaaa?? miazhogy ki kell hámozni???én elég egyértelmű szoktam lenni :irked: mellesleg meg majd hazagyaloglok.....bleblebleeeeeeeeeeee
Case wrote:
És jóóó, majd rakok fel Doremidan-t. :grin: (de tessék tö'teni Babylon-t is! ^o^!)

hmpf, babylon cuccot má rég letöltöttem és meghallgattam :bleach: ugyhogy mosmá gyühet a B-T zúzós, meg a doremidan !!!!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Feb 09 Wed, 8:08 pm 
Site Admin

megumi wrote:
találtam még két kislemezt, amit te vagy nem adtál oda tőlük, vagy nem volt meg neked........ :grin:

öööö, melyikeket? me' nem toom, hogy odaadtam-e mindent, meg nem toom, hogy megvan-e az összes cuccuk (bár asszem igen de sose lehessen aztat tudni... :shock:)

megumi wrote:
pffffffffffff, alig jön el az ember, oszt mánis kötözködsz????hát nem igaz...és mivaaaaaa?? miazhogy ki kell hámozni???én elég egyértelmű szoktam lenni :irked: mellesleg meg majd hazagyaloglok.....bleblebleeeeeeeeeeee
hmpf, babylon cuccot má rég letöltöttem és meghallgattam :bleach: ugyhogy mosmá gyühet a B-T zúzós, meg a doremidan !!!!!!!

ejj, hálátlan!! fent van rakuen különben, Doremi meg majd holnap asszem.. :sweatdrop: okka, ha te gyaloglani akarsz, hát hajrá! ;P jahh, nyakláncod meg itten maradt! o_O/

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Feb 09 Wed, 8:40 pm 
Official Cheerleader

Case wrote:
öööö, melyikeket? me' nem toom, hogy odaadtam-e mindent, meg nem toom, hogy megvan-e az összes cuccuk (bár asszem igen de sose lehessen aztat tudni... :shock:)

ööööh...az egyik a Mousou Trick, a másikat meg most nem tom, de majd megnézem ^^""""
Case wrote:
ejj, hálátlan!! fent van rakuen különben, Doremi meg majd holnap asszem.. :sweatdrop: okka, ha te gyaloglani akarsz, hát hajrá! ;P jahh, nyakláncod meg itten maradt! o_O/

hogy az a jó büdös &@ĐđĐ]* !!!!!!!!!!!!!!! :bad-words: a szerencsenyakláncom!!! :cry2:
ja, arigatou a Rakuent :grin: :headbang: :headbang: :headbang:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Feb 09 Wed, 8:55 pm 
Site Admin

megumi wrote:
ööööh...az egyik a Mousou Trick, a másikat meg most nem tom, de majd megnézem ^^""""
hogy az a jó büdös &@ĐđĐ]* !!!!!!!!!!!!!!! :bad-words: a szerencsenyakláncom!!! :cry2:
ja, arigatou a Rakuent :grin: :headbang: :headbang: :headbang:

ehh, vigyázok majd rá, nem kell aggódni...!! :artist:
(Mousou Trick pedig megvan. ^^")

Image

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 4715 posts ]  Go to page Previous  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 315  Next

All times are UTC + 1 hour