Én ottlennék, mégha 10k is lenne a jegy, és még akkor is ha olyan banda jönne akit nem ismerek, diru plö vagy mucc avyg PT vagy l~en~c vagy akárki.
És nekem a fő vesszőparipám az az, hogy nem csak nekünk magyaroknak kéne rendezniük, hanem az ideutazó szerbeknek, horvátoknak, szlovéneknek, szlovákoknak, románoknak, cseheknek, lengyeleknek, esetleg olaszoknak, görögöknek, németeknek, osztrákoknak, oroszoknak, svédeknek, letteknek, litvánoknak és észteknek, továbbá angoloknak, franciáknak, ukránoknak, bolgároknak.
najó ezt senki ne vegye komolyan. De mégis, a Szigetre mennyi külföldi jön. Persze, az 1 hét, száz előadó, és nagy buli. De ha a töredéke eljönne már az megérné.
Az is igaz hogy ott, ahol van közelebb is koncert, onnan nem jönnének el ide. Hacsak nem mégis, sosem lehet tudni.
De a kárpátmedencéből sokan eljönnének, mondjuk.. százas nagyságrendben xD
nemtom, lomtár tpoicba írtam már 1-2 dolgot, és azt is tudom hogy elég naív és optimista dolog ilyet mondani, de én inkább gondolkodom így, mint úgy, hogy úgysem lesz. úgyse jön.
Legalább a gondolkodásban örömömet lelem:) És nem hat át a tömény magyar pesszimizmus.
És ha egy kis csarnokba - pecsába eljönnének már az is elég lenne.
november 20 Sonata Arctica a PeCsában! remélem sokan ottlesztek!