Végre van időm filmeket nézni, úgyhogy megnéztem a 'Big Bang Love Juvenile A'-t. Jó volt, hogy ezzel kezdtem a filmnézést, legalább rögtön az elején túlestem rajta

Maga a történet szerintem nem lett volna rossz mondjuk egy fél órás kis rövidfilmnek valami hasonló témájú alkotásokat felvonultató gyűjteményben, de így unalmas volt. Ryuhei Matsuda haja jó volt meg a verekedős jelenetek is. Persze lehet, hogy csak azért emlékszem így vissza, mert akkor történt valami
Utána viszont megnéztem a
Temptation of wolves (w dl links)-t. Koreai romantikus vígjáték, jó humorral, sok érzelemmel és olyan cselekménnyel, ami végig fenntartja az érdeklődést. (Természetesen nem hiányoznak a verekedések sem

) Nem igazán olyan, mint amit általában értünk vígjáték alatt, ezért megtévesztő lehet ez a besorolás, vannak benne szomorú részek. Inkább azt mondanám romantikus dráma humorral fűszerezve. Plot summary a link alatt.
EDIT: Megnéztem a
Daisy (w dl links)-t. Koreai romantikus thriller, jó példa arra, hogy nem feltétlenül van szükség villódzó képekre és dübörgő hanghatásokra ahhoz, hogy megfelelő hatást tudjanak elérni, persze kell egy jó történet, jó színészek és igényes rendezés Andrew Lautól. Plot summary a link alatt.
EDIT2: Megnéztem
A Millionaire's First Love (w dl links)-ot. Vígjátéknak indul, de
nagyon szomorú lesz! Plot summary a link alatt.