a, egyik kultúra sem jobb a másiknál, oké.
b, "szerintem kicsit mimóza a lelked és görcsösen vágysz egy kis feszültségre." ---> Brilliáns konklúzió. A következő már az lesz, hogy feltűnési viszketegségben szenvedek, mert a hörcsögöm elpusztult és a szomszéd néni jobban szereti a postást, mint engem? : D További sértéseidet a szocializációmmal és társadalmi beilleszkedésemmel kapcsolatban inkább nem is kommentálom, mert az engem minősítene, ha azt a látszatot adnám, hogy felvettem. Nagyon vicces továbbá, hogy még mindig az "őszinte vagyok és ha nem tetszik ez, kapd be!" szöveget szajkózod, és az orrodig nem látsz, hogy még az én vitaképességeimet próbálod kritizálni, de persze - mint ahogy vártam - nem jön össze. : ) Ez a "toleráns vagyok" szöveg meg ugye csak vicc??? : D Mert annak páratlan. Főleg, hogy ezt mondod "(...)miért ÉN vagyok a nigger, mert nemszeretem a buzikat. Miért NEKEM kell elfogadni a másságot kedvelőket(...)"
Egyébként nem utálunk. Te kezdtél el személyeskedni, ami egy ilyen vita esetében nem megengedett, ha meg mégis megtörténik, az a te szegénységi bizonyítványod. Senkinek se kéne utálnia senkit, de itt mégis te vagy az egyetlen, nézz körbe, és jöjj rá magad is, lásd kívülről a helyzetet. Észérvket sorakoztatunk fel, te meg csak mondod a magadét folyamatosan. Ez már megint nem minket minősít.
Chimaera wrote:
szálljatok már le erről az offenzívaelméletről... senki nem támad, csak véleménnyilvánítunk. ha én harapok, az messze nem ilyen.
Detto. Ma minden hozzászólásoddal egyetértek... : >