|
oké megpróbálok válaszolni.
úgy, hogy mindenki megértse. mert látjátok, így, hogy az ember nem akarja a másikat megbántani, nem lehet véleményt nyilvánítani, mert a vélemények KÜLÖNBÖZNEK! És a különbözőség sokaknak FÁJ. Igen Nanami és Chim, nektek borzasztó az hogy ÉN máshogy állok a melegekhez mint TI. (lehet hogy nem, de eddig ez így tűnik)
1., Nanami
a., Kultúra.
Bocsáss meg. Nem fölényeskedőnek akartam. Ismerem a keleti kultúrát egy kicsit-féligmeddig- és nem gondolom hogy a nyugati fölötte lenne, sőt. Ezt ha félreértetted, elnézést kérek. Ezt tényként akartam közölni, mert ez ÍGY VAN. Nem tagadhatom le azt ahonnan jöttem, még ha nem is teccik. És igaz amit mondtam. DE azt nem mondtam, hogy a nyugati kultúrát jobbnak tartanám. mert nem tartom (<-most mondom)
b., buziság.. cö cö cö.
szerintem kicsit mimóza a lelked és görcsösen vágysz egy kis feszültségre. Miaz hogy őszinteség és bunkóság nem ugyan az? Ha őszinte vagyok, akkor elmondom amit gondolok, nem? És ha bunkó? Akkor fogadd el hogy nem mindenki szereti a melegeket. toleráns vagyok. És őszinte. ha bunkónak érzed, vitázz többet. (ne veszekedj, vitázz. cserélj eszmét. menj emberek közé) ne fájjon neked az, hogy ÉN hogy gondolkodom, mert akkor az nem vezet sehova. Ha bunkónak érzed, acélozd meg a lelked és fogadd el kérlek, hogy van aki máshogy gondolkodik.
Aztán. Még mindig nemértem, hogy miért ÉN vagyok a nigger, mert nemszeretem a buzikat. Miért NEKEM kell elfogadni a másságot kedvelőket, őnekik nem kell elfogadni ENGEM? TI utálhattok engem, de ÉN nem utálhatok senkit? Ez igazságtalanság a javából, pláne azellen szól amiről beszéltek egyenlőség, bla bla.
Ha ÉN elfogadom, figadjátok el TI is. És tegyetek erre pontot.
2.,Chimaera:Az intelligencia dologról kifejtettem a véleményem a spenótos metaforában, így arra nem kívánok a továbbiakban reagálni.
És ha te mocskolódásnak veszed az őszinteséget, akkor te is kevés őszinte emberrel találkoztál.
Emberek, véssétek föl: Ha valaki őszinte veletek, akkor az igazságot, a saját igazságát mondja el. Amit ő annak érez. Ne érezzétek magatokat vérig sértve, mert máshogy érez/gondol, mint ti. Tehát ha valami olyan őszinte dolgot hallotok, ami nem a ti szájatok ízének megfelelő, akkor az nem BUNKÓSÁG, hanem továbbra is őszinteség.
És ha ez nektek fáj, akkor sajnállak titeket. Én őszinte vagyok. És nem alakoskodom.
És ti sem alakoskodtok, ti is őszinték vagytok. Én elfogadom. Nem érzem bunkónak. Pedig érezhetném. Ti se érezzétek annak.
ha kihagytam valamit szóljatok.
|