Előre is naon sok sry… ez hosszú lesz
Dasei Boogey : nagyon szerettem ezt a számot már ezelőtt is, de a klippel együtt páraltan élményt nyújt

Yomi ore bemozdulása az elején (sőt, a többi is, egész végig xD) nagyon meglepett o.O Ni-ya a nagybőgővel nagyon profi… valahogy megadaj a fílinget. A fekete pasas és a hajfésülős bácsi overlazák, de a kedvencem a nyuszis kislány ^^ (persze az ördögnéni sem rossz, de az most nem ide tartozik… ).
a gitárszólóról nem gondoltam volna, hogy így van megoldva! nagyon meglepő látni is…Sakito kúlos. (de lehet, hogy Yomi fehér mikrofonállványából jönnek ezek a klassz hangok… o.O ) Hitsugitől aranyos a „köszi, de most nem kérem a nyuszit” mozdulat

mondjuk a végén sajnálom szegény plüssöt…
Ruka meg unatkozik? o.O
Djianism Saishi : ez egy tipikusnak nem mondható, nagyon izgalmas vk pv! Yomi szőrmekabátja lávli… tetszik, ahogy a képekkel, a mozgásokkal érzékeltetik a zene tempójának hullámzását (ez nagyon jó pont).
amikor pedig Yomi kinyújtotta nyelvét, először csak néztem, h wtf? O.O aztán leesett. Histugiről meg eddig is tudtam, hogy ő egy nagyon furcsa élőlénye földünknek, de mostmár legalább azt is megtudhattam, hogy szirmokkal táplálkozik!
Nazuki : hát ez haláli édes xD Yomi full-kobold ebben a szemüvegben, a tánc pedig egyenesen frenetikus

a háttér, és a lufik a kimittudra emlékeztetnek… miért? x_X
Yomi x Hitsugi fenszörvisz voaaahh!!

(és tetszik, ahogy Kobold úr felugrálgat, hogy lássa a kamera... édes ^^) Ruka meg ezt is rohadtul unja … kéne szednie valamit pv forgatás előtt,ez így nem állapot… (mondjuk kávészemeket!).
a végén kezd elég wtf lenni a pv…

összességében imádom ^^
büdös kölöknek meg nem mondták meg, hogy tévézés közben nem eszünk ?!
Raven Loud speeeaker : előrebocsátanám, hogy a kissrácot megértem. Szeritnem is szar a műsör, ezért nem nézek tévét.
ami pedig ténylegesen a pv-re vonatkozik: ezeket a ruhákat szeretem a legjoban. nekem ez a tipikus Nightmare kinézet ^^ a klip végére egészen ellágyul a szívem…
Tsuki no Hikari, Utsutsu no Yume : ehhez a kliphez azt hiszem csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy körülbelül ilyen képi világot társítottam a zenéhez, amikor először meghallottam. Gyönyörű.
Shian : kicsit j-horror fílinges az üres lift, meg a remegő kép a rejtett kamerával… tetszik, hogy a srácok hétköznapi ruhában vannak, Yomi meg egyenesen úgy sietett otthonról, hogy mondhatni, pizsamában maradt xD (kawaii *__*) amúgy a pv nagyon rulzik.