Mona wrote:
Nanami wrote:
Mona wrote:
na nekem a következő filmek várnak megnézésre: Fantastic 4 silver surfer,
Neked tetszett a Fantastic Four első része?
én mindig bajban vagyok a Marvel adaptációkkal mert mindegyiktől meghalok annyira imádom hogy filmre viszik... de pl a fantasztikus négyes soha nem tartozott a kedvenceim közé... a nyúlós ember, mr. fantastic szerintem a világ legidiótább szuperképességgel rendelkező hírója.
de azért elnézegettem... marvel szuperhősök mindig jöhetnek. Bár ami a spiderman 3-ból lett az még nekem is megfeküdte a gyomromat.
Miért nem csinálnak normális Punisher filmet olyan darkosat, durvát. Vagy egy Captain America-t önkeresős drámát.,..
na mindegy.
vagy ha nagyon unatkoznak csináljanak 6 órás Civil War filmet. De most hogy a Marvel saját maga csinálja a filmeket és nem a nagy filmgyártóknak adja el a licenszt én most nagyon nagyon komoly dolgokat várok.
Az eddigi Marvel-filmek közül én a Fantastic Four első részében csalódtam akkorát, hogy azóta sem hevertem ki. Egyetlen dolog, ami tetszett benne, az az, ahogy Thing-et vászonra vitték. Ennyivel ki is fújt. (Mr Fantastic pedig tényleg a lehető leggagyibb szuperképességét birtokolja xDDD) Spiderman 3-at kihagytam, az első tetszett, a második még úgy az egyszer nézhető kategória volt nálam, a harmadiakt viszont már nem néztem meg inkább, lehet, vérző szívvel távoztam volna a moziból. Pont ezen alapon nem fogom megnézni a FF2-t sem, mert már az első rész is kínszenvedés volt x___x Ha már Marvel-film, akkor én a Wolverine-filmet várom már nagyon. Bár a képregényben soha nem votl a kedvencem, de jó az alapsztori, kíváncsi vagyok, mit hoznak ki belőle...
Oh, és lázadok az egri mozi ellen, letöltöm a Transformerst. 95%nál tart : >