JEJJ! Örvendjetek, visszatértem, bár tegnap rendesen kiütött a Sangria vagy mi a szösz amit az ismim szülinapján koccintósként elővezettünk...Persze lehetett volna annyi eszem, hogy nem iszom a bivalyerős allergiagyógyszeremre, illetve hogy nem veszem be a gyógyszert...Na mindegy...
Mindenkinek köszi a buliért, szervezőknek és DJnek kiemelten is!!!

Case, köszi a sok Diru számot, főleg amikor vagy 4et leadtál egymás után. Igaz, Machiavellism közben rendesen megrántottam a hátam, de azért még élek.
A két térdem viszont iszonyatosan belilult, és nem tudom igazán, hogy mitől, tudtommal csak 2szer térdeltem le...Figyelem: legközelebb akadályozzátok meg hogy térdre essek "táncprodukció" közben, nem akarok ugyanis procleválást...
"Érdekes" dolgokkal - valaki már említette - én is találkoztam, főleg lent az udvaron. Bár az a 3 tinicica se volt semmi a táncparketten...
Kérdés: Nem tudja valaki hogy hívják a vámpírt? Szerintem tök jó arc és dumáltunk is, de elfelejtettünk bemutatkozni.
Gothikán természetesen ismét tiszteletemet teszem. Felteszem - ezek után - a Diru koncertet is túl fogom élni. Úristen, már csak 2 hét!!!!!!!!
Case: köszi a képeket, most szedtem le őket, már csak ki kell "csomagolnom".
Megjegyzem, én csak azért nem fényképeztem mert nem igazán szuperál a vakum. Az én gépem is ősöreg.
Edit: Hülyéket beszélek, keddhez 1 HÉT, azaz HÉT NAP a Dir en grey koncert.
Képekhez: Valahogy én mindegyiken felismerhető vagyok...És Case: mi ez a kép ahol lányok fehérneműben egymás melleit fogdossák az udvaron?! Ejny-bejnye!