Bnõmml írtunk egy dorama listát (egyes szám elsõ személyben a kommentek zárójelben XD~ csak az ego miatt

látszik h dinka vok és nagy az egom néha 8) )
akkor a lista (aztán lehet szidni engem érte nem sértõdök meg
Anego (ezt foggalmam sincs miért néztem meg de jo)
Bambino! (ennek még nem jutottam, a végéig, de Matsujun és fõz XD)
Byakuyakou (ezt még nem láttam csak hallottam rola XD de meg szeretném nézni...nah majd ezután este neki is látok )
Dragon Zakura (vagy Dragonzakura) ez jóóóó
Fuurin Kazan(ezt nem láttam, de Gackt-sama miatt majd megnézem )
Gokusen 1-2 (bár az 1 jobb...)GTO (az anime is jó XD)
Hana Yori Dango 1-2 (jaj Kami-sama hogy Matsujunnak mien haja volt ott XD *meghal...*)
Ikebukuro West Gate Park (YmaPiiiiiii)
Iryu - Team Medical Dragon(kórház-sorozat, és te-chan az egyik orvos wiiiiii, bár elõször nem akarózott megnézni, de nem bántam meg és viiiiii )
I love my little sister (Matsujun új filmje, bár még nem láttam, csak az animét, de kiváncsi vok rá naon )
Kagen no tsuki - The last quarter (oké...ez film, de én anniyra végigbõgtem a felééééét Haido-sama a föszereplõ )
Kimi wa petto (ebbe viszont ari volt Matsujun )
KurosagiLong love letter(elég furi volt...földrengés-suli eltûnik-kiderül h a jövõbe, ahol...inkább nem mondom el de YamaPiiiii)
Lovely complex (ez is film, de naon jóóóóó XD)
Moon child (ha már szóba jött elõbb Haido-sama +mellé Gackt-sama *__*)
NANA movie 1-2(szeressem bár a 2-t még nem láttam XD)
Nobuta wo produce (1. jdorama, amit láttam +YamaPi & Kame)
Proposal daisakusen
Sapuri
Shounen wa Tori ni Natta(ez egy régebbi YmaPi jdorama, de nemtalálom sehol és nem tom megnézni )
Sore wa totsuzen arashi no you ni (amit még nem tudtam megnézni )
Stand up! (ez a halálom volt XD naon röhögtem rajta viiiiii )
Tatta hitotsu no koi (bár ezt inkább Kame fanoknak...bár egész jo volt nézni)
Tokyo Tower (ezt se nem láttam, de Matsujun XD)
Waterboys 1-2 (oké, ez kilóg a sorból, és nem is akartam megnézni...de annyit röhögtem a végén rajta XD és asszem a 2. szériában van Te-chan )
van amit kihagytunk, de láttunk de ez is elég XD~

és meg leszek ölve ezért a jó hosszú post-ért

tudtommal még nem jött ki dvd-n---> nincs fönt neten, de ha tud vki torrentet, könyörgöm ne habozzon megadni. *___*
nak meg még senki sem jutott a végéig,mert még forgatják. x33 (azok a kaják, argh <3 )