Na meghallgattam az uj Hideki solot. ...........................................khm..................................../me zokogva eloveszi a lancfureszt es megindul Hideki fele:"Hidd el, nekem jobban faj, mint neked fog

"
Elindult az 1. szam es az instrumental resznel meg.....egesz kellemes. Aztan elkezd......enekelni? ja, kb. En meg emlekszem mikor Mufurccal azon haldokoltunk, h Ryuichi sama hogy birt normal rockerbol nyaltomegge valtozni. *ormotlanul enekli: I LOOOOOOOVEEEE YOU!!! I LÁÁÁÁÁÁV JUUUUUU!!!
Erre ez az idiota megcsinalja ugyanazt!!!!!!! *elmegy zokogni
A 2. szam ugyanennek az angol verzioja...mar amit lehet belole erteni. *megsimogatja Hideki buksijat: szep kiejtesed van kicsim
A 3. szamnal az ember felsohajt, h halisten ez mar mennyivel jobb. Vegre egy zuzosabb szam. Aztan itt is elkezd enekelni. -_- Hova rakta a hangjat???? A refrenbe. Az jo *.* Egy ropke remenysugar. A tobbi resze viszont szetesett. A zene jo, de olyan mintha nem talalna az enek a ritmust hozza.
Szoval en ertem, h indies, meg kezdjuk elolrol az egeszet.....de most vagy bandaval, vagy soloban.....es szerezzen be egy producert meg egy vokalistat maga melle.......mer ez igy nem jo. >_< Ha nem lenne 10 ev mogotte, azt mondanam, ok. De igy......
Nah, de hatha lesz jobb is. :/
Azert hallgassatok meg. ^^ Majd ha case hazaer felpakoltatom vele.
meg ha epp fennvagyok itt seedelem:
http://mullemeck.serveftp.org/jps_beta/ ... s&id=10612