Rendben akkor felrakok majd Kirito cuccokat jövőhét elején! ^_^
Nyah de én is írok rendesen~
Pierrot volt az az együttes akit tök véletlenül ismertem meg, egy olyan embernek köszönhetően aki azt se tudta mi fán terem a japán zene. Igazából csak töltögetett összevissza és egyszer átküldött egy videót, hogy ez nekem biztos tetszeni fog. A Yuuyami suicide PV volt az, persze a jobbik változat.

Őszintén? Először megláttam őket, mondom "Ez valami vicc ugye?". Végül kaptam Jude-tól
(aki volt olyan rendes és leszedte nekem, ezer hála és köszönet) egy adag CD-t rajta az akkor éppen aktuális Pierrot disco-val. Meghallgattam, de semmi különös. Később mikor kijött a Freeze album (ami véleményem szerint eléggé különbözik a többi addigi dolgaiktól, nagyon sokáig nem bírtam végig hallgatni aztán egyszer sikeresen egymás után 5x megtettem) azt is megkaptam msn-en keresztül. Belehallgattam de ki is kapcsoltam, hogy úristen, hogy lehet ezt hallgatni. Aztán tettem még egy próbát a zenéjüket illetően, a Yuuyami suicide-t nagyon sokáig hallgattam és egyre jobban megszerettem őket. Szóval nem, nem szerelem volt első hallásra. XP Hja meg aztán fórumokat keresgéltem velük kapcsolatban, szereztem külföldi fanbarátnékat (mert magyart nem igen találni O.o) és ilyesmi. Kirito hangja nagyon megtetszett, egyszerűen annyira szeretem, hogy nálam az övé a no.1, a zenéjük pedig.....
(Hja és Aiji fangirl vagyok, igen.....már évek óta XD <3)
Szépen lassan de biztosan alapon megismerkedtem rendesen a cuccaikkal, egyre többet foglalkoztam velük, koncertek, interjúk stb....és hát ide jutottam. XD Szóval nekem Ők a no. 1!
Ha kedvenc számokat kell mondani akkor: Mad sky, Yuuyami suicide, Kumo no ito ( a legeslegjobb élőben! valami hihetetlenül jó *.*), Mother scene II, Agitator, Birthday, Hill ~genkaku no yuki~, Kowareteiku kono sekai de és még ezer másik, igazából mindig van egy-egy szám amire rákapok. ^^
A többiekről meg majd később~