megumi wrote:
és ha má' az előbb itten requesteltek, akkor én is egy picit: ha esetleg van mp3 formátumban valami attól a hip-hop csodától, aminek a pv-jében mászkált 3 csávó és olyan mindenféle jelek meg gondolatok meg egyéb vicces dolgok lebegtek a fejük felett, (meg ha tudod miről beszélek

)
akkor lécci majd eccer alkalomadtán tőlük is rakj fel valamit.
köszi

Hmm.. nem tudom, nekem nem ugrott be Björk. Szerintem nem igazán hasonlít a hangjuk, kivéve, hogy mindkettejüknek nagyon fura hangja van.
A Gagle (a zenekar a fej-felett-lebegös-PVvel. ^^) meg nehéz eset, mert míg régebben sima ügy volt beszerezni az új hiphop cuccokat, addig mostanában szinte képtelenség. Az a muki aki a fö forrás volt teljesen meghülyült és míg korábban többszáz gigás szervert üzemeltetett, most arról dumál folyton, hogy milyen gonosz, illegális dolog a letöltés és leállította a szervert, meg kitiltott minden más szervert is az irc-csatijáról. (közben persze ö ugyanúgy tölti le a cuccokat a forrásaitól, csak másnak nem ad semmit... eeeh)
Nomindegy, tehát emiatt nagyon nagyon akadozik az utánpótlás új hiphop dolgokból és habár egy-két emberke próbálkozik más helyre átmenni, meg új forrásokat találni, egyenlöre nagyon szétestt az egész szintér. nyaff. :\ de ha meglesz mégis valahonnan akkor majd felpakolom mindenképpen.
Hmm.. meg majd rakok fel MSCru-t vagy Infumiai-kumiai-t, azok kb hasonlók stílusban.
jah, meg örülök, hogy tetszik nektek az Ego-Wrappin' ^^ Azt alapból csak endberg-nek raktam, fel, de gondolt megemlítem itt is.. úgy látszik érdemes volt.