Gondoltam, ha a Gazettenek is van külön topicja, a Merrynek is nyitok már egyet, mert őket nagyon-nagyon szeretem

. Jöhetnek a szokásos dolgok: kinek mi a kedvenc dal? album/minialbum/maxi? bandatag? (a videóra sajnos nem érdemes rákérdezni, mert nincs sok

)
Nekem kedvenc dal mondjuk úgy túl sok van. Most éppen a Haraiso, Uragiri loop és a Kohakuiro no ballad, de amellett örök kedvenc a Violet harenchi, Tokyo telephon, Yellow girl, Tasogare rentaurant, no meg persze a Japanese modernist (a himnusz

). Dehát majdnem minden daluk tetszik, csak néhány elenyésző kivétel van.
Kedvenc album természetesen a Modern garde, bár nem sokkal hagyja el a Gendai stoicot. Csupán azért szeretem a második albumot jobban, mert ahogy a kedvenc dalokból kiderülhetett, a bulizósabb, könnyen táncolható dalaikat részesítem előnyben, így az első album durvább dalai miatt kevésbé kedvesebb, bár azokat is szeretem, de nem mindig van hozzá hangulatom.
És kedvenc bandatagom..... hát egyértelműen a férjem, Nero

. Sokszor nem tudom eldönteni, hogy ennek örüljek, vagy sírjak azon, hogy milyen überdimenzionális BAKAhoz mentem hozzá (de azok a cipők!!!!! hogyhogy nem sértik a szépérzékét? van neki egyátalán olyan?). Dehát épp ezért szeretem annyira, mert teljesen elmebeteg a bácsi

. Bár elmebetegségben azért lemarad kissé Garatól, akit szintén imádok, de nincs mit tenni, a szemüveges pasi, az szemüveges pasi

. Nerorisumu!!!!!!!!!!!!!!