Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2025 May 14 Wed, 2:43 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 10739 posts ]  Go to page Previous  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 716  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2004 Dec 20 Mon, 6:35 pm 
Official Cheerleader

bylon wrote:
vajon ha a seokyo nicknevet használom, elbeszéltünk volna egymás mellett, vagy az elõzményektõl függetleneül ismét egymásbaszere... :heart: :love3: :love:
sõt, lehet hogy nagy flame-war-be kezdünk volna, hogy "mi a bajod Tatsurou-val baka????" :argue:

hát azt nem tom lett e volna nagy war, de a végeredmény ugyanaz lett volna... tudod, there's a fine line between hate & love...
LUV YA!!!!(amúgy Tatsuroval semmi bajom, ez a Bluck-Tlick jóóó!!)
:love3: :love: :heart:

off vége(sorry Case...)

Case wrote:
me' megtetszett a klub amiben lesz a koncert... :bluegrin: De egyébként csak akkor ha abszolúte semmi más koncert nem lesz akkoriban, meg semmi érdekesebb nem lesz azon a hétvégén.. Meg különben München-ben van valami bolt, ahol vannak CDk, újságok (Fool's Mate :heart:), ésatöbbi, tehát részben shoppingolás is lenne.. ^^

nyaaaa!!! :grin: shoppingolás!!!! abba én is benne lennék!! addigra hátha én is stabilizálódok anyagilag és akkor mehetnék én is^^ meg hátha live nem annyira rémesek a drágák, mint azt Fool' mate alapján képzeljük...*megumi-chan naiv...*
biztos örülnél, lenne aki nonstop fáraszt és böködi az oldalad!!
monnyuk ha bylon is jönne...khm... :heart:

na mindegy, addig majd hirdetjük a februári bulit!!!!!
*megumi megy és kihúz még egy napot a naptárában*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Dec 20 Mon, 10:15 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

Case wrote:
Meg különben München-ben van valami bolt, ahol vannak CDk, újságok (Fool's Mate :heart:), ésatöbbi, tehát részben shoppingolás is lenne.. ^^"

Fool's Matet nekem is Légy szíves!!!!!!!!!! :puppydogeyes: :pinky:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Dec 20 Mon, 11:53 pm 
Site Admin

pffff.. ne éljétek annyira bele magatokat. :beee: nekem elvileg január eleje/közepén derül ki, hogy az a hétvégém szabad lesz-e, tehát addig inkább nem is tervezgetek semmit. :shock:
de poén lenne mindenesetre... hamár a +Désp+ nem jött össze.. :'(

megumi wrote:
biztos örülnél, lenne aki nonstop fáraszt és böködi az oldalad!!

öööööö... *khm* asszem nem is érdekel annyira az a koncert... :shock:

megumi wrote:
monnyuk ha bylon is jönne...khm... :heart:

(vagy mégis...? xD)

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Dec 23 Thu, 1:54 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

WEBATYA wrote:
Febr. 26. Belépő: 666 Ft

:laugh: :artist: :bluegrin: :beaten:

háháháhááá, mekkora poén.
De még nagyobb lett volna, ha 69 Ft .

[és akkor, oké, belinkelhetek az animex-re. kár, hogy most nagyon úgyfest, hogy lefagyott az az oldal! :drop: )

"lefagyott az az oldal"
illetve mégis újra működik! az eseményhez nyitódott egy fórum is. beírtam pár kedves mondatot.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Dec 23 Thu, 2:49 am 
official forum bOObie
official forum bOObie

bylon wrote:
WEBATYA wrote:
Febr. 26. Belépő: 666 Ft

:laugh:

Csatlakoznék! :laugh:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Dec 23 Thu, 4:21 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

666
:vamp:

kkkkkk, najó

Vajon meddig tart majd a buli? Najó, messze van még. Csak pont most kaptam üzit, hogy van akinek csak 6-kor indul majd vonat hazafelé~~~ Remélem 4 előtt nem dobnak majd ki minket! ^^"

és itt a németnyelvű j-pop oldalon is látható lesz majd a bulink híre, ha rábólintott valaki odafenn! :|

Kellemes Ünnepi Hétvégét! (mostmárasztántényleg) :headphone:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Dec 24 Fri, 12:36 pm 
Site Admin

bylon wrote:

hmm.. azok a linkek..! nem is tudtam, hogy ez az egész Shibuya-kei/ClubPop dolog ennyire megy a németeknél... Ez jóóóóó hír. :grin:
De egyébként ez a jpop.de.... ugghh... Nagyon durva ahogy teljesen egybemossák a jpop-ot és az animéket :shock: (mint pl. a 'j-musik' menüpontra klikkelve a 'anime-musik.htm'-re jutunk... ehh!) nemszeresseménazilyet.. x_x

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Dec 24 Fri, 1:01 pm 
Mumus

Én ide be vagyok jelentketve ne tud meg milyen hülyeségeket hordanak össze!! pl: Nyitottak egy Deadman vagy milyen oldalt és azt se tudták hogy mi az vagy pl gazette mindentén mondtam nekik!!

Csomo hülyeséget írtak a Deg-hez is és megkérdeztem tőllük mióta ismerik erre visszaválasazolt mindenki hogy kb 1 éve vagy fél éve egyetlen egy volt aki 2 ésmerte őket majdnem lehidaltam!!!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Dec 26 Sun, 2:52 am 
Site Admin

hmhmm.. van valami ötlet/kérés/óhaj/sóhaj/panasz, hogy ki milyen extra-tevékenységet szeretne látni a februári buliban..? ^^ vetités, karaoke (neeeeeeeeeem!), akármimás? o_O/

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Dec 26 Sun, 3:51 am 
Elite Member

case wrote:
vetités, karaoke (neeeeeeeeeem!), akármimás? o_O/

Vetités lehetne.. :)
karaoke??? :grin: gondolom ez nem volt komoly, mivel utána is írtad, hogy "neeeeem!". Ezzel azt sugalva, hogy ilyen akkor sem lesz, ha rajtad kívül mindenki más szeretné. :angel:

bylon wrote:
Vajon meddig tart majd a buli? Najó, messze van még. Csak pont most kaptam üzit, hogy van akinek csak 6-kor indul majd vonat hazafelé~~~ Remélem 4 előtt nem dobnak majd ki minket! ^^"

Tényleg jó lenne, ha 4 elött nem "hajitanának" minket ki onnan, mert nem szeretnék a hidegben arra várni, hogy jöjjön végre a metro..... :(

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Dec 27 Mon, 11:37 pm 
Mumus

Igen ne agy industriált Malicon és Eliphas levin kivűl bár nem tom hogy industrial e !!! :cry: :poke: !!!!!!!

lálálálálááááá ne jó JI asszem megy aludni megártott neki a FIZIKA házi doga

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Dec 28 Tue, 12:28 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Case wrote:
karaoke (neeeeeeeeeem!)o_O/

nemár, ez azt jelenti, hogy nem énekelhetem el Sads-től a MACKING MOTHER FUCKER-t ???????????????? :cry:

*na megy , talán aludni, a beteg vizsgázókkal az erő legyen!!!! velem is. és ha még az idén meglátja valaki a nickemet a neten, az súlyos ráfizetést jelente nekem, így lelépek ismét!~nya, talán mégis benézek?! ^^"! ja, és a japanmániát valszeg beszívta egy fekete lyuk az éterben, me' én nem hallottam.*

üdvözlet!

vetítés lehetne megint, az jó dolog!

meg osztogathatnának J-Rock albumokat sexi crossdresserek! meg plakátokat! 8) :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Dec 28 Tue, 1:06 am 
Site Admin

industrial lesz, me' industrial az jóóóóóó! :beee: (föleg, hogy sokszor Buck-Tick is industrial, lásd pl. My Baby Japanese :heart:)

bylon wrote:
Case wrote:
karaoke (neeeeeeeeeem!)o_O/

nemár, ez azt jelenti, hogy nem énekelhetem el Sads-tõl a MACKING MOTHER FUCKER-t ???????????????? :cry:

ö... majd meglássuk... :shock:

bylon wrote:
és ha még az idén meglátja valaki a nickemet a neten, az súlyos ráfizetést jelente nekem, így lelépek ismét!

mmooo... :dead: :moo:

bylon wrote:
ja, és a japanmániát valszeg beszívta egy fekete lyuk az éterben, me' én nem hallottam.*

elmaradt, valszinuleg azert mert valami agyigyenge technikus elkeverte az elöre bekészített cuccokat... >__<"
de lesz "ismétlés" január 2-én, elvileg 22.00-tól, ongaku helyett.

bylon wrote:
meg osztogathatnának J-Rock albumokat sexi crossdresserek! meg plakátokat! 8) :lol:

@___@
menjél inkább aluszni.. @_____@"

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jan 08 Sat, 12:49 am 
Site Admin

(ez most egy teljesen random post lesz... xD)

kezdegettnek összeállni, hogy milyen új cuccok lesznek majd buliban és lesz sok-sok jóóó kis régi dolog. :heart:
(igazából ha most lenne a buli legszivesebben föleg 80as évekbeli japcsi new-wave cuccokat, meg abból eredö ezt-azt [régi Soft Ballet! <3] játszanék. mwahahhh. xD [lehet reménykedni, hogy addig alábbhagy a pillanatnyilag nagyon tomboló 80s retro hangulat... >D])
*khm*
meg persze lesznek az új vkei dolgokból is mindenfélék. ha nem jön közbe semmi, akkor holnap de./du. összapakolom azt a válogatást a 2004-es visual cuccokból amit a vkei indies topicban igértem, oszt majd meeten elkezdem terjeszteni. ^^"

hmhmm.. osztrákokat (megsatöbbiket) meg nehezebb lesz így idecsalogatni, hogy félidöben van a buli Kagerou és EoD között... de legalább tudnak róla, hogy van/volt/lesz ilyesmi itt. :grin:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jan 09 Sun, 4:28 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

Case wrote:
(igazából ha most lenne a buli legszivesebben föleg 80as évekbeli japcsi new-wave cuccokat, meg abból eredö ezt-azt [régi Soft Ballet! <3] játszanék. mwahahhh. xD [lehet reménykedni, hogy addig alábbhagy a pillanatnyilag nagyon tomboló 80s retro hangulat... >D])

Én nem vagyok benne olyan biztos, hogy pl. nekem ez akkora baj lenne! :heart:

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 10739 posts ]  Go to page Previous  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 716  Next

All times are UTC + 1 hour