Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 20 Mon, 12:23 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1964 posts ]  Go to page Previous  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 131  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2007 May 16 Wed, 8:42 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Jigsaw wrote:
Koga wrote:
Hogy én mióta vadászok Cadaveres lemezre!

Cadaveres - Soul of a New Breed (album) :headbang:

NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNJÜK JIGSAW!!! Fél év munkáját intézted el nekem alig 40 perc alatt. ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 May 16 Wed, 8:47 pm 
Forum Fanatic

Koga wrote:
NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNJÜK JIGSAW!!! Fél év munkáját intézted el nekem alig 40 perc alatt. ^^

Nincsmit. ^^
Cadaveres de Tortugastól is van két lemezem (Salvo Karma, Incarnation), szólj ha esetleg azok is kellenének. :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 May 17 Thu, 11:43 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Jigsaw wrote:
Koga wrote:

Nincsmit. ^^
Cadaveres de Tortugastól is van két lemezem (Salvo Karma, Incarnation), szólj ha esetleg azok is kellenének. :)

Szóltam mert ezek is kellenének ;) Nem akarok ám bunkó lenni, meg az idődet rabolni, szóval nem nagy baj, ha mégis hiányozni fog a gyüjteményemből. ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 May 17 Thu, 1:01 pm 
Forum Fanatic

Koga wrote:
Szóltam mert ezek is kellenének ;) Nem akarok ám bunkó lenni, meg az idődet rabolni, szóval nem nagy baj, ha mégis hiányozni fog a gyüjteményemből. ^^

Semmi gond, maj' feltöltöm őket ma vagy holnap este. Én örülök, hogy végre van ember, aki szereti a CDT-t! :D
Amúgy ha már CDT: Neked nincs meg véletlenül a Salvo Karma előtti album? (a címére nem emlékszem, csak arra hogy rajtavan a Pintar de Verde c. szám) ^^"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 May 17 Thu, 1:22 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Jigsaw wrote:
Koga wrote:

Semmi gond, maj' feltöltöm őket ma vagy holnap este. Én örülök, hogy végre van ember, aki szereti a CDT-t! :D
Amúgy ha már CDT: Neked nincs meg véletlenül a Salvo Karma előtti album? (a címére nem emlékszem, csak arra hogy rajtavan a Pintar de Verde c. szám) ^^"

A Ready II Rumble? ^^ Sajnos nincsen. Csak a Pintar de Verde meg 1-2 szám van meg róla. T_T Én nálam a CDT-től pont ez a szám a favorit (bár bevallom, vannak olyan számaik amiket nem is hallottam).

OFF S ha már tribal/ethno/hc/thrash metal/metalcore (meg még nem tudom hogyan is szokták magukat aposztrofálni ezen bandák) : Ektomorf ügyileg hogy állsz?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 May 17 Thu, 1:52 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

A NIN augusztus 11-én játszik a Szigeten. Aki szereti a NIN-t, vagy szeret engem esetleg engem akar megverni... az jöjjön mert én tuti ott leszek :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 May 17 Thu, 6:12 pm 
Site Admin

Mona wrote:
A NIN augusztus 11-én játszik a Szigeten. Aki szereti a NIN-t, vagy szeret engem esetleg engem akar megverni... az jöjjön mert én tuti ott leszek :)

csak ha aznap lesz Skinny Puppy és/vagy Fun-Da-Mental. o_O/

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 May 17 Thu, 8:04 pm 
Forum Fanatic

Koga wrote:
A Ready II Rumble? ^^ Sajnos nincsen. Csak a Pintar de Verde meg 1-2 szám van meg róla. T_T Én nálam a CDT-től pont ez a szám a favorit (bár bevallom, vannak olyan számaik amiket nem is hallottam).

OFF S ha már tribal/ethno/hc/thrash metal/metalcore (meg még nem tudom hogyan is szokták magukat aposztrofálni ezen bandák) : Ektomorf ügyileg hogy állsz?

Igeeen, a Ready II Rumble... kár. :cry: Na mindegy.
Igennn~, nekem is a Pintar az örök kedvenc, lehet hogy azér' mert azt láttam tőlük először (videoklip). ^^

Ektomorfot nem vágom, egyszer láttam valami klipjüket, de nem tetszettek, aztán hagytam a fenébe. xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 May 17 Thu, 8:15 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Jigsaw wrote:
Igeeen, a Ready II Rumble... kár. :cry: Na mindegy.
Igennn~, nekem is a Pintar az örök kedvenc, lehet hogy azér' mert azt láttam tőlük először (videoklip). ^^

Ektomorfot nem vágom, egyszer láttam valami klipjüket, de nem tetszettek, aztán hagytam a fenébe. xD

Ektomorfnak pedig nagyon megy az utóbbi 3 évben. Külföldi kiadó (Nuclear Blast), egész korrekt Soulfly, Sepultura majmolás, csak náluk nem brazil őslakos filing van jelen, hanem magyar roma ^^ Meg ha külhonban játszanak, akkor kicsit ferditenek a valóságon. Azért a live dvd-jük nagyon üt. Éppen ezért most ezt ajánlom: Ektomorf - Live And Raw ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 May 17 Thu, 8:17 pm 
Forum Fanatic

Koga wrote:
Ektomorfnak pedig nagyon megy az utóbbi 3 évben. Külföldi kiadó (Nuclear Blast), egész korrekt Soulfly, Sepultura majmolás, csak náluk nem brazil őslakos filing van jelen, hanem magyar roma ^^ Meg ha külhonban játszanak, akkor kicsit ferditenek a valóságon. Azért a live dvd-jük nagyon üt. Éppen ezért most ezt ajánlom: Ektomorf - Live And Raw ^^

Jaja, hallottam még annó a Nuclear Blast-es szerződésről, hát csak gratulálni tudok nekik, azér' ez nem semmi. Kis magyar underground metalzenekar bekerül az egyik legrangosabb külföldi metal kiadóhoz, zsír. 8)

EDIT: Közben azér' nem feledkeztem meg, kúszik fölfele a 2 Teknőstetem-album. ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 May 17 Thu, 9:13 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

http://www.youtube.com/watch?v=wjPeGB2qvQc

jönnek Bp-re és imádom őket

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 May 17 Thu, 10:00 pm 
Forum Fanatic

Koga: az ígért lemezek. :)

Cadaveres de Tortugas - Salvo Karma (album, 2000)

Cadaveres de Tortugas - Incarnation (album, 2002)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 May 18 Fri, 10:29 am 
Site Admin

Koga wrote:
Ektomorfnak pedig nagyon megy az utóbbi 3 évben. Külföldi kiadó (Nuclear Blast), egész korrekt Soulfly, Sepultura majmolás, csak náluk nem brazil õslakos filing van jelen, hanem magyar roma ^^ Meg ha külhonban játszanak, akkor kicsit ferditenek a valóságon. Azért a live dvd-jük nagyon üt. Éppen ezért most ezt ajánlom: Ektomorf - Live And Raw ^^

tipikus, hogy utóbbi években rendszeresen külföldön futok bele a nevükbe... ^^ egyszer Bécsben, egyszer meg... asszem Frankfurtban láttam a nevüket plakátokon, egy sor hjaj-de-ismert metalbanda mellet. lehet, hogy ideje lenne egyszer meghallgatnom, hogy milyenek is.. ^^

Mona wrote:
http://www.youtube.com/watch?v=wjPeGB2qvQc

jönnek Bp-re és imádom õket

nem rosszak, de a Converge megeszi öket reggelire simán. :grin:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 May 20 Sun, 6:22 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

http://www.youtube.com/watch?v=Tt-Cy4RAJ7w
Dizzee Rascal - Sirens

zsír.
:)

/Just See MTV :P /

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 May 21 Mon, 9:22 am 
Site Admin

bylon wrote:
http://www.youtube.com/watch?v=Tt-Cy4RAJ7w
Dizzee Rascal - Sirens

zsír.
:)

/Just See MTV :P /

wahhhh! Dizzeeeeeeeeeeeeeeee rulz! :grin: Hjaj bylon, te mindig tudsz meglepetéseket okozni. ^O^ (és csekk a rádiós topicot ^^")

Image

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1964 posts ]  Go to page Previous  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 131  Next

All times are UTC + 1 hour