Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2025 May 24 Sat, 10:03 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 2597 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 174  Next
Author Message
PostPosted: 2003 May 02 Fri, 2:41 pm 
Elite Member

mufurc wrote:

Közben megnéztem a képeket, elolvastam a leveleket is a centigrade levlistán, és

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRGGGGGGGHHHH!

:cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2:

(Case: nincs olyan smiley raktáron, amelyik folyamatosan bömböl, és sokkal nagyobb elánnal, mint ez a kék? :drop2: )

I ain't crazy
I'm just a little strange
-----Siam Shade-----

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2003 Jun 13 Fri, 10:24 am 
Site Admin

Szenzacios hirek Gackt-rol!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2003 Jun 13 Fri, 12:39 pm 
Elite Member

Case wrote:

KEHEHEHEHEHEHEHE XDD
(Bár ha már "god of _natural_ transgenderism"-rõl van szó, akkor inkább Haido... :P)

Amúgy érdekes és nagyon információdús a többi cikk is!

B'z have changed their name to "Bezel~devenir fou~" and are in the process of revamping their sound. The first demo tape, "Panonga Hiko", retains hints of their great sound and wonderful lyrics while being the most mundane pile of dog feces you'll ever hear. While regular fans have been steering clear of the demo tape, it has already gone into a 5th pressing, due in part by legions of Visual fans overseas and a few people in Japan.

:lol: :lol: :lol: *mufi a foldon gurul fel-alá a röhögéstõl*

(mmmmmmmmmm, de az a kép Inabáról...... :love: )

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2003 Jun 13 Fri, 12:47 pm 
Elite Member

Case wrote:

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajj
:idol: :smile3:

I ain't crazy
-----Siam Shade-----

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2003 Jun 16 Mon, 10:30 pm 
Member

Case wrote:

:shocked!: JAAAJJ!! JAAAJJJ!! JAaaaaaaaaajjj!!!!! *me korbe-korbe rohangal a szobaban....* jaaaaaajjjj!!!! :cry2:

.........Most vehetek feher ruhakat!!! Hat nem tudna megmaradni a feketenel!??? Eh, na hol a penztarcam?.... :sweatdrop:

Profile  

Post subject: Japanese Flannel
PostPosted: 2003 Jun 17 Tue, 8:05 am 
Elite Member

A fentiekhez hasonló cikk:
King of Japan!

(régi, de jó :smile3: )

:idol: :sweatdrop: :idol:

I ain't crazy
-----Siam Shade-----

Profile  

Post subject: Re: órák és PV-k
PostPosted: 2003 Sep 18 Thu, 3:23 am 
Elite Member

mana wrote:
Feltünt nekem egy érdekesség, miközben a Kimi ga oikaketa yume PV-t néztem. Számomra természetes és megszokott dolog, hogy az órámat a bal csuklómon viselem, és roppant kevés kivételtöl eltekintve úgy láttam, hogy mások is így hordják.
A PV-ben Gackt is, Vivian is a jobb kezén viseli az órát...

Ez azért van, mert Gackt balkezes. Elég sokmindenben megnyilvánul nála (a gitározásban éppen nem). Viszont mindkét kezével tud írni. :P

Last edited by mira on 2003 Oct 07 Tue, 9:34 pm, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2003 Sep 21 Sun, 12:50 am 
official forum bOObie
official forum bOObie

Szegény Gacktról sok itt a leépítő kritika. Ha nem tetszik, nem kell vele foglalkozni, ilyen egyszerű az egész. Ha tetszik, akko' meg nagyon!
És egyik csapatba se tartozom, mert bár annyira nem tetszik, amit csinál, alapvetően jó fejnek tartom. Aki Choochoo-kun legjobb barátja volt, az rossz ember nem lehet, és így tiszteletbeli haverom. No meg szép fiú, csak nem az esetem :D . Meghagyom fangirljeinek (hajrá lányok)!
Témát megragadva: FANGIRLISM 4EVER!!!!!!!!! Merthogy én is fangirl vagyok, csak nem Gackt-fangirl :wink: !

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2003 Sep 21 Sun, 11:00 am 
Elite Member

tenshi wrote:
Szegény Gacktról sok itt a leépítő kritika. Ha nem tetszik, nem kell vele foglalkozni, ilyen egyszerű az egész. Ha tetszik, akko' meg nagyon!

Maa, de azért véleményezni lehet, ne? :wink:

tenshi wrote:
Aki Choochoo-kun legjobb barátja volt, az rossz ember nem lehet, és így tiszteletbeli haverom.

Choochoo-kun...? :shock:

tenshi wrote:
Témát megragadva: FANGIRLISM 4EVER!!!!!!!!!

Ah, ki nem fangirlje valaminek.... :wink: (pici moi tegnap éjjel óta folyamatosan visító fangirl mode-ban van... xD mit nem tesz az anime/manga/JRokk kombináció egy emberrel)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2003 Sep 21 Sun, 6:10 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

Semmi baj a véleményeddel Mufurc, itt a rajongóit nem értettem, hogy ha egyszer szeretik, miért bántják egy két beszólásban. Aki nem szereti, azzal nincs semmi gond, ha elmondja, hisz ez a topic lényege :smile2: .
Choochoo-kun = Kami-sama, a MM pillangója és Gackt akkori legjobb barátja. :cry: Olyan igazságtala az élet, hogy mindig a kedvenceim halnak meg egy együttesen belül..... :( Hide-sama is :cry2: !!! Na jó, nem kezdek itt siránkozni :P !
/me elvakult fangirl, aki rajongása tárgyában semmi rosszat nem talál, még szereti is az esetleges hibákat (de olyan úgy sincs :D )!!!!!!!! Kár, hogy nincs olyan szakma, hogy hivatásos fangirl. Tökéletes lenne számomra :multi: ........

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2003 Sep 22 Mon, 6:55 pm 
Elite Member

Nya. Csak hogy tisztán lássunk, mert úgy néz ki, félreértések adódtak.

I LOVE GACKT!

Bővebben: imádom a zenéjét (úgy általában :sweatdrop: ), halálosan élvezem az előadásmódját (a showműsort), tetszik a megjelenése.
:idol: :love2: :heart: :love: :love3: :master: és hasonlók.

De.
Mindez nem akadályoz, és valószínűleg a jövőben sem fog akadályozni abban, hogy ha valami apróbb-nagyobb részlet nem tetszik, annak hangot adjak.

És:
fenntartom a jogot, hogy tetszésemet az általam megszokott eszközökkel fejezzem ki, úgyis mint irónia, önirónia, csipkelődés. Esetenként waiwai!
:beee:

Ilyen vagyok. Pont.

I ain't crazy
-----Siam Shade-----

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2003 Sep 23 Tue, 8:24 am 
official forum bOObie
official forum bOObie

Nem mindenki olyan elfogult kedvencevel, mint en :drop2: ! Nem kritizalom, meg a hibait is imadom: egyik szeme kisebb, mint a masik, es kocosak a fogai. Meg egy manwhore, de szinte ezert is szeretem :love3: .... Mas meg mashogy szeret na! Csak furcsa, de ne foglalkozz velem, csak kotozkodom. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2003 Sep 29 Mon, 6:41 pm 
Site Admin

tenshi wrote:
egyik szeme kisebb, mint a masik, es kocosak a fogai. Meg egy manwhore, de szinte ezert is szeretem :love3:

Naja, Toshiya-t nem is a fogai miatt szeretik az emberek... :mrgreen: Hanem pl. hogy milyen jól néz ki csikos harisnyában!!! :sweatdrop:

:eating:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2003 Sep 30 Tue, 7:37 am 
official forum bOObie
official forum bOObie

Van aki nem azert szereti :shock: ? :lol: Azt is szeretem! Teljesen! Minden kis reszletet!!!!!!!!!!!! :love2: :heart: :love: :love3:
:drop2: /me Toshiya fungirl

Profile  

Post subject: új single
PostPosted: 2003 Nov 13 Thu, 7:11 pm 
Elite Member

Nnna.
Gakkun, úgy néz ki, a balladai korszakát éli... kb. tavaly december óta. :drop:
Akkoriban volt ugye a Juunigatsu no love song re-release (angol verzió :sweatdrop: ), ami nem az a kifejezetten pörgős dal. A Kimi ga oikaketa yume ugyan a maga lendületességével kilóg a trendből, de a cw, a Bird Cage nem. Idáig rendben is volna a dolog, ez még így elég változatos... lassú-gyors-lassú :smile3: A következő single viszont elég egysíkú: Tsuki no uta is, Hoshi no suna is meglehetősen a Bird Cage-re hajaz. A legutóbbi Last Song és a cw-je, a Solitary szintén ugyanez a kategória...
MI VAN?
Nem azért, nekem külön-külön mindegyik szám bejött. Adott hangulatban órákig el tudom hallgatni őket egymás után, egy kis Fragrance, Seki rei, Freesia meg Memories hozzáadásával mondjuk. A bajom a megjelenési sorrend: töményen egymás után, egy rakáson. A 3 idei single 6 dala közül 5 tökegyforma! :argh:
Milyen album sül majd ki ebből, ezek után...?

I ain't crazy
-----Siam Shade-----

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 2597 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 174  Next

All times are UTC + 1 hour