Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 27 Mon, 7:21 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1716 posts ]  Go to page Previous  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 115  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2007 May 10 Thu, 2:04 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Hallott valaki egy bizonyos Alive című japán filmről? (Asszem 2002-es filmről van szó)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 May 10 Thu, 2:15 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Koga wrote:
Hallott valaki egy bizonyos Alive című japán filmről? (Asszem 2002-es filmről van szó)

nem sajnos.. de erről eszembe jutott hogy én meg egy gene generation c. film után érdeklődnék?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 May 10 Thu, 2:38 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Mona wrote:
Koga wrote:

nem sajnos.. de erről eszembe jutott hogy én meg egy gene generation c. film után érdeklődnék?

Erre a filmre gondolsz? http://imdb.com/title/tt0438052/

Azt elhiszem hogy napra kész vagy új filmek/filmletöltések terén, de azért várd meg amig bemutatják a filmet XDDD

De amint látom, már csak Bai Ling miatt is érdemes lesz megnézni... :P

Az Alive-ról annyit tudok hogy a Versus rendezőjének munkája, s hogy állitólag sci-fi/akció/horror valami. Elkezdtem letölteni, csak érdekelt hogy érdemes e pazarolni rá 1,4 GB-t, vagy pedig bűnrossz filmről van szó, s inkább hagyjam.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 May 10 Thu, 6:42 pm 
Forum Addict

Koga wrote:
Hallott valaki egy bizonyos Alive címû japán filmrõl? (Asszem 2002-es filmrõl van szó)

Alive szerintem Kitaura leggyengébb filmje (amit láttam), de egy nézést azért bőven megérdemel. Érdekes sztori, de szvsz többet is ki tudott volna hozni belőle, engem nem igazán kapott el a film hangulata... :roll:
De mint mondtam, mindenképp érdemes egyszer megnézni. ^^

Ha Kitamura akkor nekem kb ez a sorrend:
1. Versus
2. Aragami
3. Azumi
4. Godzilla Final Wars :beaten:
5 Longinus
6. Alive

A Sky High-t még nem sikerült beszerezni, pedig a sok elrettentő kritika ellenére is szeretném megtekinteni.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 May 12 Sat, 6:48 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Koga wrote:

ajánlom figyelmetekbe ezt az oldalt : http://www.ryuhei-kitamura.com/en/index.html

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 May 14 Mon, 12:07 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Kösz Djinn és Tokubei az infokat. Akkro azt hiszem alszom még rá egypárat, mielőtt eldöntöm, van e felesleges 1,4 GB erre a filmre.

S mielőtt tovább lépnék, hadd ajánljak egy filmet - illetve kettőt. Tudom, hogy a fórum 90%-a látta, már, ezért a maradék 10%-hoz szólok: Nézzétek meg a Death Note-ot, illetve a Death Note: The Last Name-t. Élek-halok az ilyen filmekért, a vége megér egy misét, de talán többet is.

Esetleg tud valaki ajánlani ilyenfajta keleti filmeket? Nem az eseteges fantasy vagy horror, krimi, thriller meg mittudomén milyen elemek érdekelnek, hanem hogy üssön a film vége. :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 May 14 Mon, 12:32 pm 
Site Admin

Koga wrote:
Kösz Djinn és Tokubei az infokat. Akkro azt hiszem alszom még rá egypárat, mielõtt eldöntöm, van e felesleges 1,4 GB erre a filmre.

S mielõtt tovább lépnék, hadd ajánljak egy filmet - illetve kettõt. Tudom, hogy a fórum 90%-a látta, már, ezért a maradék 10%-hoz szólok: Nézzétek meg a Death Note-ot, illetve a Death Note: The Last Name-t. Élek-halok az ilyen filmekért, a vége megér egy misét, de talán többet is.

Esetleg tud valaki ajánlani ilyenfajta keleti filmeket? Nem az eseteges fantasy vagy horror, krimi, thriller meg mittudomén milyen elemek érdekelnek, hanem hogy üssön a film vége. :roll:

Takashi Miike : DOA :beaten:
egyébként is az egyik legjobb Miike film, de a végén vinnyogtam a gyönyörtöl, hogy ilyen elvetemültég ez így hogy? xD jó, mondjuk erösen izlésfüggö, de nekem ütös befejezésben az a no.1. :grin:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 May 14 Mon, 1:45 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Case wrote:
egyébként is az egyik legjobb Miike film, de a végén vinnyogtam a gyönyörtöl, hogy ilyen elvetemültég ez így hogy? xD jó, mondjuk erösen izlésfüggö, de nekem ütös befejezésben az a no.1. :grin:

Köszönöm a tippet. Rá is kerestem imdb-n, gondoltam megnézem a közvélemény mennyi csillagocskával jutalmazta; s bevallom, kis spoilert is keresgéltem - sikertelenül. T_T Most már csak "csúcsra járatott" letöltőmben bizhatok, hogy összeszedi magát végre, s néhány napon belül leszedi.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 May 14 Mon, 7:59 pm 
Site Admin

Koga wrote:
Köszönöm a tippet. Rá is kerestem imdb-n, gondoltam megnézem a közvélemény mennyi csillagocskával jutalmazta; s bevallom, kis spoilert is keresgéltem - sikertelenül. T_T Most már csak "csúcsra járatott" letöltõmben bizhatok, hogy összeszedi magát végre, s néhány napon belül leszedi.

Hajrá, hajrá! Felejthetetlen élményben lesz részed. :beaten:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 May 14 Mon, 8:36 pm 
Forum Fanatic

Case wrote:

Egyszer én is levadászom már ezt, ha már annyira bírom Miikét. Mindenesetre a trailerében lévő zene csúnyán hengerel. 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 May 14 Mon, 8:45 pm 
oshare booty
oshare booty

nekem csak 2t kellene a cuccra klikkelni :beaten: itt van egy ideje... de.. maj XD ha megjön a japó-filmet-akarok-nézni-fíling

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 May 14 Mon, 9:42 pm 
Official HobbitGirl

Ha már így szóba jött a Dead or Alive... leszedtema z első két részt, a Birds valami 5 óra alatt lejött pár hónapja, ellenben az első rész fél év után sikeresen letöltődött múlt héten. Aztán kiderült, hogy spanyol felriat van hozzá!! Na mondom jóvan, ennél már csak az lenne viccesebb, ha oalsz jött volna le amit ráadásul még tanulok is mégis csaka zt tudom elmondani hogy ki vagyok hol lakok hány éves vagyok illetve hogy olvasok. Nagy nehezen megtaláltam az angol feliratát (kétszer egy másik filmhez való felriatot szedtem le.. Ciao, Io sono Lúzer ragazza), de az első húsz percnél meguntam mert nem történt semmi érdekfeszítő... mindenesetre nekiesek mégegyszer, ahhoz túlságosan szeretem Miike filmjeit. Bár állítólag a második rész jobb.. na majd meglátom.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 May 14 Mon, 9:58 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Nálam meg olyan érdekességek szoktam előfordulni, hogy belenézek a filmek preview-jába, mikor éppen szedem le, aztán kiderül hogy a japán emberkék vagy spanyolul, vagy franciául szólalnak meg. T_T

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 May 14 Mon, 10:12 pm 
Official HobbitGirl

Koga wrote:
Nálam meg olyan érdekességek szoktam előfordulni, hogy belenézek a filmek preview-jába, mikor éppen szedem le, aztán kiderül hogy a japán emberkék vagy spanyolul, vagy franciául szólalnak meg. T_T

: DDD Velem ilyen animében fordult elő nagyon régen.. meghökkentő és nevetséges élmény volt : DDDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 May 14 Mon, 10:22 pm 
Site Admin

Nanami wrote:
Ha már így szóba jött a Dead or Alive... leszedtema z elsõ két részt, a Birds valami 5 óra alatt lejött pár hónapja, ellenben az elsõ rész fél év után sikeresen letöltõdött múlt héten. Aztán kiderült, hogy spanyol felriat van hozzá!! Na mondom jóvan, ennél már csak az lenne viccesebb, ha oalsz jött volna le amit ráadásul még tanulok is mégis csaka zt tudom elmondani hogy ki vagyok hol lakok hány éves vagyok illetve hogy olvasok. Nagy nehezen megtaláltam az angol feliratát (kétszer egy másik filmhez való felriatot szedtem le.. Ciao, Io sono Lúzer ragazza), de az elsõ húsz percnél meguntam mert nem történt semmi érdekfeszítõ... mindenesetre nekiesek mégegyszer, ahhoz túlságosan szeretem Miike filmjeit. Bár állítólag a második rész jobb.. na majd meglátom.

aaa... DOA fura. néha én is untam kicsit, de mindig amikor megállapítanád, hogy ez csak egy átlag yakuzamúvi, akkor történik valami amitöl elszáll az agyad (csirke-ember! csirke-ember! xD) és továbblendít a holtponton. aztán jön a befejezés és nem hiszed el amit látsz. xDD
(másodikrészt kéremcépen *o*)

Image

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1716 posts ]  Go to page Previous  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 115  Next

All times are UTC + 1 hour