Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 19 Sun, 5:52 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1749 posts ]  Go to page Previous  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 117  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 23 Mon, 1:39 pm 
Official Cheerleader

pszabi wrote:
vagy ez olyan titok mint a partin emlegetett 9farkú róka x akacuki, alias 'elvannak a gonoszok magukkal is' fic?

xDDDD ennyire nem vagyok beavatva a síbodenes titkokba; a kyuubi x akatsuki dolgokat meg hagyjuk inkább, mert már ennyitől is borzalmas képek gyötrik az agyamat XD
(neked meg nem a két vizsgádra kéne készülni, ahelyett hogy itt fárasztassz XDD?)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 23 Mon, 5:35 pm 
oshare booty
oshare booty

ebbe a síbodenbe még én sem, de a cia már dolgozik az ügyen.. perpill hagyják ó-szamát bújkálni vhol indo-kubában és keresik helyette eme fontosabb rejtély megoldását XD
as for vizsi XD hát a kisebbik röpi az valszeg max pont XP (teremben jutottam el h átfussam), maga a föci vizsga meg vicces volt mert amit kérdezett azt igazából nem adta le, tehát meséltem arról h milyen szép kék az ég, meg mo elmaradott nagyon, meg az infrastruktúra lehetne jobb is stb... aztán majd kiderül h milesz
most meg lelki energiákat gyűjtök, meg sárkányokat idézek satöbbi, h nekiessek a képek válogatásának XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 25 Wed, 1:31 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Pretty Cure Max Heart Movie 2
Igazán karácsonyhoz méltó movie-t raktak össze Toeiék két évvel ezelõtt. Szinte minden belekerült, ami a Pretty Cure-ban jó. Nagisa, mint a humoros fõhõs szintén jelen van, meg a bolondos öreg tata (minden varázsvilágnak egy öreg bölcs a vezetõje még akkoris, ha azt mókusszerû lények lakják. XD). Természetesen a sorozat trademark párosa, Nagisa és Honoka közötti baráti kapcsolat kiemelése sem maradhatott el a fanservice kézszorítással és a kawaii pillanatokkal együtt. Mirõl is van szó? Leesik egy tojás az égbõl, amibõl kikel egy kis puffancs csirke, akit hõseinknek meg kell védeni a gonosz ellentõl. Ennyi lenne a még lelõhető poénok kategóriája. A többit mindenki derítse ki maga. Ez a film remekül bemutatja a 2 Pretty Cure sorozat hangulatát azok számára is, akik nem ismerik a sorozatot. Nagisa X Honoka forever. Szép volt lányok!

Grafika 10/10
Zene 10/10
Történet 10/8
Értékelés 10/10

Ami jó benne:
-tipikus Pretty Cure hangulat. A két lány megfogja egymás kezét, amikor átváltoznak, Nagisa vicces dolgai, Nagisa és Honoka kapcsolata egymással, vicces kis állatkák.
-Hangulatos újdonságok a filmben.

Ami nem:
-Lehetett volna kicsit bonyolultabb a sztori. Lepottyan a jó, és a gonosz máris ott terem érte. Szerencsére annyira nem rossz a helyzet. A fentebb említett hangulati elemek kárpótolják eme hiányosságot.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 25 Wed, 1:40 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

ez ilyen gyerekes csupaszív marhaság lehet... én zeeket nagyon szeretem.. máig keresek egy hasonlót: animevilág.hu-ról lehetett leszedni. valami iskolás kislányról szólt aki mese író akart lenni, egy régiség boltban összeismerkedik egy tatával mege gy gyönyörű kis macska szoborral (asszem róla is akarja a történetet írni) meg a tata régiség boltjában egy hegedűkészítő gyerekkel.. kb ennyi. Otthon asszem kisebb problémák vannak .. a csajszi meg fodítja a Country-road című borzalmas dalt japánra ami vagy 200szor elhangzik a filmben.

sajna a címére nem emlékeztem de azt nagyon bírtam. Ezt meg feltétlenül megnézem..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 25 Wed, 1:49 pm 
Site Admin

Mona wrote:
ez ilyen gyerekes csupaszív marhaság lehet... én zeeket nagyon szeretem.. máig keresek egy hasonlót: animevilág.hu-ról lehetett leszedni. valami iskolás kislányról szólt aki mese író akart lenni, egy régiség boltban összeismerkedik egy tatával mege gy gyönyörû kis macska szoborral (asszem róla is akarja a történetet írni) meg a tata régiség boltjában egy hegedûkészítõ gyerekkel.. kb ennyi. Otthon asszem kisebb problémák vannak .. a csajszi meg fodítja a Country-road címû borzalmas dalt japánra ami vagy 200szor elhangzik a filmben.

sajna a címére nem emlékeztem de azt nagyon bírtam. Ezt meg feltétlenül megnézem..

Whisper of the Heart?
nekem is nagy kedvenc. ^^

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 25 Wed, 1:52 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Case wrote:
Mona wrote:
ez ilyen gyerekes csupaszív marhaság lehet... én zeeket nagyon szeretem.. máig keresek egy hasonlót: animevilág.hu-ról lehetett leszedni. valami iskolás kislányról szólt aki mese író akart lenni, egy régiség boltban összeismerkedik egy tatával mege gy gyönyörű kis macska szoborral (asszem róla is akarja a történetet írni) meg a tata régiség boltjában egy hegedűkészítő gyerekkel.. kb ennyi. Otthon asszem kisebb problémák vannak .. a csajszi meg fodítja a Country-road című borzalmas dalt japánra ami vagy 200szor elhangzik a filmben.

Whisper of the Heart?

aaaaaaaaazzz!! csak nekem japán címmel volt meg ... háhá most letöltöm. Fruzsi agyvérzést fog kapni ha megint meghallja a country roadot :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 25 Wed, 4:28 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Nézzük mit nézek, illetve mit fogok nézni.
Yes! Pretty Cure 5
Szép grafika, magical girls, Pretty Cure. Egy olyan animésnek mint én, akinek majdnem 200 darab képe van a korábbi két fõhõsrõl, kötelezõ darab.
Fushigi Boshi no Futago Hime Gyu!
Varázsvilág, hercegnõk loli kiadásban, az aranyosság határtalan, kellemes hétköznapi történetek egy mágikus akadémiáról. Kell ennél több Shingonak? XD
Haibane Renmei
Ayumi ajánlásával. Nagyon megéri. Angyalszárnyas emberek egy különös világban, akik semmire nem emlékeznek. Magam sem tudom mi fog történni benne. Hihetetlen érdekes.
Strawberry Panic
Ha hajlandó lesz letöltõdni, akkor 26 résznyi shoujo ai kényeztetés csókokkal, ágyradöntésekkel, és sok kawaii lánykával fûszerezve. Fanservice forever! XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 25 Wed, 10:49 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Mona wrote:
Case wrote:
Mona wrote:

Whisper of the Heart?

aaaaaaaaazzz!! csak nekem japán címmel volt meg ... háhá most letöltöm. Fruzsi agyvérzést fog kapni ha megint meghallja a country roadot :)

hálistennek megtaláltam newsbin-en a full dvd-t . Angol/japán választható menü. Eredeti japán /Kantoni hang választás, angol felirat.

Ez a film egy isten. Sokáig szégyeltem hogy miért a szívem csücske.. hogy kiderült hogy miyazaki film.. nos ez mindenre választ ad.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 May 07 Mon, 2:52 pm 
Senior Member

csak egy megjegyzés..észrevettétek h. a DEath note-bol a shinigami Ryuku-nek mien szivecskés fülbevaloja van...?XD
naon trendi..XD egek...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 May 09 Wed, 2:19 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Mivel Anna Tsuchiya-t hallgatok, természetes, h el kezdtem nézni a Nana c. animet!^^ Nagyon kis aranyos!^^ Jól láttam, h van belőle vlmi film vagy live action is? o.O

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 May 09 Wed, 3:14 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Doll wrote:
Mivel Anna Tsuchiya-t hallgatok, természetes, h el kezdtem nézni a Nana c. animet!^^ Nagyon kis aranyos!^^ Jól láttam, h van belőle vlmi film vagy live action is? o.O

Jaa... a Nana az egy anime? :D Én meg azt hittem valami együttes, vagy előadó. ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 May 09 Wed, 3:50 pm 
oshare booty
oshare booty

film készült belőle.. 2 résszel!
főszereplő: mika nakashima

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 May 09 Wed, 6:04 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Koga wrote:
Doll wrote:

Jaa... a Nana az egy anime? :D Én meg azt hittem valami együttes, vagy előadó. ^^

Van ilyen előadó is eaaszem, meg hát a rajzfilmben az egyik Nana is egy előadó!^^

pszabi wrote:
film készült belőle.. 2 résszel!
főszereplő: mika nakashima

WOW!^___^ na majd annak is utána nézek youtubeon!^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 May 09 Wed, 6:11 pm 
oshare booty
oshare booty

én még nemtok ilyen előadóról (^^)" sztem te olivia meg a többiekre gondolsz akiket ez a nana anime dolog felkapott
a nana múvikat érdemes mininováról meg egyéb helyekről levadászni mert imho jók.. vagyis az 1, a 2t még nem láttam

ja meg most fejeztem be a venus versis virus c. animét... érdekes befejezés volt, egy nézést megért

most meg kezdem a zero no tsukaimát... *hétfő óta vicces című animéket nézeget/

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 May 09 Wed, 6:16 pm 
Site Admin

pszabi wrote:
én még nemtok ilyen elõadóról (^^)"

volt (van?) egy elég standard, semmiextra jrock/vk banda ilyen névvel. 4-5 éve alakultak, de asszem tavaly feloszlottak, az egykori weboldaluk legalábbis már nem él. nekem csak 2 pv-m van tölük, de azalapján nem kerestem tölük mást.... ^^"

Image

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1749 posts ]  Go to page Previous  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 117  Next

All times are UTC + 1 hour