Camui wrote:
Köszi a BBQ-t... az elmúlt fél évben teljesen elszoktam az ilyen tipusú zenéktõl pedig elötte csak pantera, slipknot stb-t hallgattam...ez nagyon ott van. Pretty woman 10 pontos.

Nyahh, örülök, hogy tetszik..

Mondjuk pantera/slipknot vonalhoz nem sok közük van, sokkal inkább a korai amcsi hardcore zenekarokhoz (Circle Jerks, mgstb ^^) Japán egyik legjobb, meg legszórakoztatóbb hardcore zenekara és szerencsére a videóik is pontosan ugyanolyan ütödöttek mint a zenéjük. ^^
Camui wrote:
Akkora lemaradásom van visual, j-pop rock albumok, videót terén, hogy azt már Case sem gyõzné felpakolgatni. Úgyhogy esetleg ha van valaki akinek van ideje türelme átirogatni nekem midenfélét az írjon nekem. Szivesen fizetek is vagy bármilyen megoldás érdekel. Egyébként a leginkább Laruku, Hyde, Siam Shade, Malice Mizer, Aiko albumok koncert videók érdekelnének. Elõre kösz.. Az Eliphas Levi tényleg nagyon jó
ummmm.. valahogy megoldjuk, meetre (pesti "animés" találkozó szombatonként) szoktál járni?
Egyébként Eliphas Levi és Madeth cuccok helyhiány miatt lekerülnek pár nap múlva, tehát ha valakinek kell és nem tudja leszedni öket addig valamiért az most szóljon~