pszabi wrote:
nekem nagyon tetszett az együttes, szal be kell vallanom rosszabbra számítottam. ők maguk, a bandatagok viccesek voltak, pláne amikor monaával vadásztuk őket h foto-foto xD
Igen ezek a számomra ismeretlen bandás koncerteknél a koncert utáni japán vadászat jelenti az izgalmat. Bár a kocsis bepaoklásnál kikönyörgött fotózásnál szerintem a kis csaj (akiről utólag tudtam meg hogy ő nem pasi) ..nos ő szerintem spontán sokkot kapott
A szőke csajszi (aki ott kisérgette a zenekart) azt mondta hogy majd küldjük el a "nem hivatalos" fotókat..
jó volt. mondjuk az finomanszólva sokkolt amikor leblokkoltam az éjszakai busz nyitott ajatja előtt. Hihetetlen hogy mindenki felszállt rá ennek ellenére meg voltam győződve hogy ez nem a jó busz :S
Nem baj, a vidám 40 perces séta hajnalban kiválló kikapcsolódás.. minden ellenségemnek szívből ajánlom.
akik voltak olyan kedvesek hogy segítettek egy fotózásnál és meg adtam nekik a mail címemet (
norbert.bardi@gmail.com) azoknak mégegyszer hála.
Most már csak azt kell kitatlálnom hogy a hasamra firkantott zenekari aláírást hogy vágom ki fájdalommentesen és tartósítom. xD