Case wrote:
Salvage wrote:
Mi a másik neved?
Talán én is csinálhatnék egy újat..hm...XD
*bebuktam múltkor is,mert leszóltam valamit amit nem gondoltam,hogy hozzám fognak kötni később.Csak ugye az azonos felhasználónevek elég gyanúsak

*
Biborhold =
Toshiya(a "Toshiya anyagi okok miatt nem tud jönni, így én, Biborhold megyek a Mucc koncertre" hozzászólás a fórum igazi gyöngyszemei közé tartozik)
erre most megint 20 évig nem fog reagálni semmit. És majd új néven bejön "valaki" aki teljes titokban fogja tartani a kilétét.
És őszintén. Mi már beszéltünk személyesen és egy jó fej srácnak tűntél és valószínűleg az is vagy. Nem értem miért van arra szükség hogy ha valamiben beégsz.. vagy csak simán valaki nem ért veled egyett és nagyképűen lehurrog (ez asszem én lennék..és ne haragudj érte xD de gamez témában elborul az agyam) akkor nem kell hátraarcot nyomni... vagy úgy tenni mintha nem történt volna semmi és 4 hét után újra jelentkezni.
Szerintem amilyen hosszú őszinte levelet írtál annó társkereső gyanánt... nem hinném hogy ne tudnád ezt is normálisabban kezelni.
sok különböző ember van itt és ezt el kell fogadni. Attól még hogy valami nem úgy történik ahogy elsőre elképzeled attól még nem utál senki vagy ilyesmi. Én pl sorozatosan beégetem magam ahol csak lehet (nézd csak meg a mostani GM fotókat xD ) ... na mindegy. A lényeg h elég sok nomrális ember van itt és nyugodtan tehetnél egy próbát az ilyen körmönfontabb dolgok helyett és csak simán őszintén mondhatnád hogy mondjuk "mona fasz vagy" és egyébként is neked van igazad vagy ilyesmi (figyelem ez csak példa volt ..kipróbálni életveszélyes

)
nyilván nem tudom mi a konkrét baj... lehet valéami teljesen más.. de azt is észrevettem hogy nem nagyon reagáltál soha arra amikor én kérdőjeleztem meg dolgokat az írásaidban. Minde ezt úgy hogy én is rengeteg baromságot írok..meg mások is.
Na OFF bezár. Csak gondoltam egyszerűbb lenne így mint holnap bemutatkozás topicban újként üdvözölni aranynapot.
hallkan jegyzem meg hogy anno én is profilcserével indítottam..