az eddig kikerült Nin - year zero szintén kiszivárogtatott anyag. A hivatalos oldalon meghallgatható az egész. az flv fájlokat kis ügyességel le lehet lopni az oldalról. Kérdés hogy a kikerül warez ..ezek transzkódolása -e vagy nem?
Az létező cd-ről ugyan az a kép van mindenhol.. a torrent oldalakra belinkelve.
EZ
A lemez túl erős hogy csak kamu legyen...de az tény hogy több szám is bizonyos helyen alig hallhatóan de hibás. (kb 4 számról vanszó) pl a In This Twilightban 2:45-kor nagyon nagyon észrevehetetlenül de lehet hallani hogy a folytatás oda van vágva (profi módon belefade-elve). Szeintem ezt 200 emberből 0,5 veszi észre...nem azért mert ők zsenik hanem mondjuk aki foglalkozott magasabb fokon hangvágással az tudja milyen az észrevehetetlen bekötés.
Több számban van ilyen... de a többibe még ennél is észrevehetetlenebb.
Amúgy nekem nem tünt fel csak miután másnak "szemet szúrt" akkor én is minden kétséget kizárólag észrevettem.
amúgy ha valaki be akar kattanni az figyelgesse:
1) Hyperpower is full of clips from other songs, not retail version
11) Meet your master cuts into hyperpower at 2:37, not retail version
14) Another version of truth is also fucked at around 2:20
15) In This Twilight fucked at 2:45
16) Zero Sum fucked at around 0:55 and again at 2:00
innen elérhető a NIN albuma... a saját oldalukról. MInden szám teljes hosszában jó minőségben. Valószínüleg tehát amit én/mi töltöttünk le az ennek a konverzója.
Egyrészt szomorú... viszont ha képesek akkorát csavarni hogy a végén kiderül nem ez az új album... na jó már késő van inkább nem megyek bele ilyesmibe.
Tény hogy van egykét fura dolog a zenében illetve az előmarketing alátámasztaná a paranoid képzelgésemet.. amit jelenleg mások is osztanak a neten...
Azért hozzá teszem ez mind iszonyatosan valószínütlen. MINdenesetre kiváncsi vagyok hogy van e ennek bármi alapja.
***akinek fingja sincs miről beszélek de érdekli olvasson vissza pár lapot.. jigsaw meg én linkelgettük (főleg ő) a NIN album megejelesé elötti hónapokban generált elmebeteg "jövőből jött" torzult weblapokat, a kiszivárogtatott számokta..a számok végén lévő zajokból kiszűrt plussz információkat..amik újab webcímeket adtak meg.. a NIN most nem kispájázik... bármi lehet

amúgy aludnék már de évad befejező prison break-et muszáj volt... no meg az új 24-et
jó éjt.
elmegy aludni és arról álmodik h holnap egy teljesen új de ugyanilyen zseniális Nin album jelenik meg..ez pedig csak a jövőből visszakódolt, torzult anyag(bár ez is tökéletes) ***