Véletlenül sem szeretnék semmi sértőt írni. Sőt nincs is semmi ellenérzésem ezzel kapcsolatban hogy ide írtál társkeresési céllal.
Csak egy-két gondolat: A legfontosabb hogy SOHA ne írj ilyen hosszú post-ot egybe. Úgyértem a tartalmi részeket egy két sor kihagyással válaszd el mert így mindenki visszariad a mennyiségtől és nem olvassák el.
Másrészt a divat ellen menni, kitörni a szürke masszából, és flegmán érdektelenül leszarni hogy erről ki mit gondol... nos ma ez az egyik legnagyobb divat... szal ezt nem eröltetném a helyedben. Vagy ha tényleg ilyen vagy akkor ez a stílusodból derüljön ki és ne abból hogy konkrétan leírod. Nem tudom pontosan hány éves vagy de nem szabad enynire komolyan venni a dolgokat és ennyire keser-borongós képet kialakítani magadról mert ennek az eredmény hogy majd az írásod hatására találsz magadnak valami divat-deprssziós, nagyon trú-góticát ... és szerintem ami a leginkább kitűnik a postodból hogy sokkal inkább egy boldog, vibráló személyiség illene melléd aki a kissé kiábrándult világnézetedben kicsit megingatna.
Semmi képpen nem akarlak kioktatni vagy tanácsokat erőltetni rád... sőt ..sok dologban egyet értünk ..bár azt hiszem nálam a évek száma miatt már más megfontolásból vannak rögzülve ezek a gondolatok.
remélem nem vetted rossznéven amit írtam és persze sok sikert. Férfi létemre sokat nem tudok lendíteni amúgy a problémádon