Case wrote:
Juka mögött ellenben ott van Hizaki, meg Kamijo és nagyon úgy néz ki, hogy továbbra is velük fog ügyködni, tehát én nem aggódok miatta.

nah igen, és ők ketten ugye együttest alapítottak és elhajókáztak a lemenő napfényben XD juka meg el lesz imo felejtve.. csak mivel eddig ő volt a hizaki pro énekese, stílustalan lett vna kidobni azonnal
btw stílusról lehet már tudni vmit?
meg nemtom.. gonosz is vok de nekem abból az énekesvilágból (értsd mély/dark ésatöbbi) kaya marad a 4ever luv.. neki van hangja
Case wrote:
Onitsuka visszatérés meg rulz, annak örültem én is nagyon. és úgy néz ki, hogy hagyta a fenébe a lemezcéges túlpörgést és szépen belassult és a saját tempójában fog dolgozgatni, ami szerintem minöségileg nagyon jót tesz majd neki, me' azé' volt egypár erösen töltelék-dal szintü cucc a késöbbi lemezein. ^^ tehát naon várom, hogy mit csinál most és remélem hozza a korábbi szinvonalat. <3
nah igen és akkoris.. a hír óta a singles besten droolozok és két napja megnézem az unplugged dövödöt (^^)" annyira bejövős stílusa van!
Case wrote:
hát annál a pár évvel ezelötti mosogatós PVnél csak jobbak lehetnek.

najó, persze az azért szomorú, hogy travelling, meg Drops szintü dolgok akkor nem nagyon várhatóak.

mibajod van a hikarival? (o_O)? tény h a pévé hótc*r de mekkora szám már

még most is élőzik vele
a sakura drops meg sztem minden hikki-fan örök kedvence.. akár a pévét tekintve, akár élőben.. btw a mostani kis remixe is <3 (mármint amit az utada united 2006 koncin adott elő)