Jelentem hazaértem, befizettem a pénzt (
és rendeltem egy überjó videokártyát is de ez nem ide tartozik 
)!
Először az Euro Parkban próbáltam, mert az közel van a sulimhoz, ott nem foglalkoznak ilyesmivel, úgyhogy fogtam magam és elmentem a Nyugati térre a nagypostába. Amúgy itt egy lista a Budapesti postákról, ami foglalkozik ilyesmivel:
Én tehát a Teréz körútiban voltam. Fel kell menni a galériára és sorszámot kérni. A nő nagyon aranyos és segítőkész volt, kitöltöttem neki a csekket (ilyen undorító 30 centis sötétrózsaszín). A küldendő pénz összegét EURO-ban ők írják rá. Először kicsit néztek (mert megmutatta egy munkatársának is), hogy most itt hogy van ez, de elmagyaráztam, hogy egy cégnek megy és igen, ilyen nagyon hosszú címe van. Végülis elfogadták, a kezelési költség olyan +1000 HUF volt, elviekben 5 napon belül meg is érkezik Japánba.
Mostmár csak várnom kell, hogy kézhez kapjam a kicsikét. ^^ Mondjuk valszeg be kell érte menni, mert nem szállítják ki házhoz. Amúgy ha nem kapná meg a címzett az összeget akkor kb a felét visszafizetik. Biztos ami biztos, kértek tőlem egy telszámot, ha esetleg felmerülne valami.