Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 19 Sun, 8:15 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 10473 posts ]  Go to page Previous  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 699  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2004 Oct 20 Wed, 9:22 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

tenshi wrote:
Ez egyébként érdekes, mert Tetsuról még nem igen derült ki, hogy ő miért lenne ero. Yuunál ugye egyértelmű, de azért még nem lesz senki ero, mert Gara szeret random az ölében ücsörögni, szóval Tetsunál nem értem, de remélem valamilyen oldalon találok rá majd magyarázatot ^^". Neroról meg nem találtam meg sehol, hogy ő melyik oldalát képviseli a bandának, én mindkettőt kinézem belőle :love2: !

asszem elnéztem Tetsunál az ero dolgot...lehet, hogy csak én találtam ki( tudat alatt ő nekem ero). ^^" És tényleg az ölében szeret ücsörögni Gara? Iiiiiiii! ^^

エログロ - Eroguro

Short for 'erotic & grotesque'. Part of merry's concept (if there is one). Whereas the whole erotic thing is mostly expressed through their lyrics only, there is a certain degree of grotesqueness in merry's image too (the black smeared make-up, dark setting in photo sessions etc.).
Within the band, Yuu is responsible for the ero (=erotic) elements; Gara and Kenichi are in charge of the guro (=grotesque) side.

ガラ Gara

vocalist
born July 6
blood type: A
previous band: After effect (as Makoto)
Writes all of the band's lyrics. Doesn't talk much during lives.
Mister eccentric. Selfish.
Admires Kiyoharu (SADS). CD collector.
Represents/In charge of the guro (grotesque).
Super Merries alter ego: 真紫 (Mamurasaki)

結生 Yuu

guitarist
born April 2
blood type: 0
previous band: Shiver
The band's main songwriter. He's the most talkative during interviews.
Represents/In charge of the ero (eroticism).
Super Merries alter ego: ザク (Zack)

健一 Kenichi

guitarist
born July 14
previous bands: CRESCENT, Syndrome (as Ken)
Represents/In charge of the guro (grotesque).
Super Merries alter ego: セルピコ (Serpico)

テツ Tetsu

bassist
born November 21
blood type: B
previous band: ACiD
Tall and slender. His trademark: the long hair.
Represents/In charge of the long things.
Super Merries alter ego: シャドウ (Shadow)

ネロ Nero

drummer&percussionist
born February 11
previous bands: Smoky Flavor, After effect (as Kuni)
Unlike most drummers, definitely not the 'man in the background'. Nerorism. Writes poems. Idol. MC during lives.
Represents/In charge of the Madogiwa-Zoku ('window crowd' - older, useless employees who just stare out of the window because they are given nothing to do).
Super Merries alter ego: 袋小路要 (Fukurokouji Maname)

...nos, igen, Tetsu és főleg Nero bekategorizálhatatlannak tűnik eroguróilag...^^ Mi az hogy Tetsu represents in charge of the long things? meevan?
Amúgy ráérzére szerintem is Nero ero+guro ....de Gara sem :love3: csak groteszk!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Oct 20 Wed, 9:35 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

Igen, ezt én is olvastam, és itt sem közlik, hogy Nero és Tetsu ero e vagy guro ^^". És igen, Gara nagyon szeret random Tetsu ölében ücsörögni, és nem tudtam letölteni a videó, amiben mutatják, és azóta már levették az oldalról. :x
Húha! Ha neked is Tetsu tetszik, akko duplán bírkózhattok egyet Megumi-channal :P .

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Oct 20 Wed, 10:03 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

tenshi wrote:
Húha! Ha neked is Tetsu tetszik, akko duplán bírkózhattok egyet Megumi-channal :P .

igaz, 10 perce még nem értettem miért ero Tetsu, de most rákaptam a témára. hehehe. gyorsan meg is néztem mégeccer azt a 2 darab klippet amim van, most meg mp3azom....és kétségkívül Gara és Nero a legszuggesztívebbek. Magyarán rátapadok a képernyőre tőlük, s a többiektől annyira nem.
ja , helyesbítek. Tetsut és Nerot is békén hagyom, Garáért cserébe. :mrgreen:

Last edited by bylon on 2004 Oct 20 Wed, 10:07 pm, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Oct 20 Wed, 10:06 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

bylon wrote:
Magyarán rátapadok a képernyőre tőlük, s a többiektől annyira nem.

Megértem ^^". Szeretem én mindegyikőjüket, de leginkább a Nero-Gara-Tetsu hármason legeltetem a szemem :twisted: .

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Oct 20 Wed, 10:25 pm 
Site Admin

bylon wrote:

ehehh, Tetsu ezen a képen annyira hasonlít Atsushi-ra.. xD

tenshi wrote:

wiiiii! iszapbirkózást!! :angel:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Oct 20 Wed, 10:30 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Case wrote:
bylon wrote:

Igen! Igen! Igen! ( én is erre gondoltam ^^)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Oct 20 Wed, 10:35 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

bylon wrote:
Case wrote:
bylon wrote:

Ez volt az első dolog, amit észrevettem Tetsun, és ezért is figyeltem fel rá ^^".

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Oct 20 Wed, 10:39 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

ja és ha vkinek az oldaláról így betesz a zember képeket, azzal gondot lehet okozni? ömmm. nem értem, hogy nem mind1 -e , hogy itt töltődik le a kép, vagy elmész a vvv.blalabla.jp/galleries/ -re és ott kattintasz rá? Ha van erre egyszerű válasz, jöhet! Me' van ez a szöveg, hogy no direkt linking, ami gondolom, elsősorban arra vonatkozik, hogy a saját honlapodat nem a másikéből építsd fel....de ezen "erkölcsi" dolgon kívül vmi van a bandwithtel amit el lehet szúrni.....vagy így nem?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Oct 20 Wed, 10:40 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

Témábavágóan Merry !

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Oct 20 Wed, 10:44 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

bylon wrote:
ja és ha vkinek az oldaláról így betesz a zember képeket, azzal gondot lehet okozni? ömmm. nem értem, hogy nem mind1 -e , hogy itt töltődik le a kép, vagy elmész a vvv.blalabla.jp/galleries/ -re és ott kattintasz rá? Ha van erre egyszerű válasz, jöhet! Me' van ez a szöveg, hogy no direkt linking, ami gondolom, elsősorban arra vonatkozik, hogy a saját honlapodat nem a másikéből építsd fel....de ezen "erkölcsi" dolgon kívül vmi van a bandwithtel amit el lehet szúrni.....vagy így nem?

Látod, ezt én se igen értettem sose, de hátha valaki majd tudja ^^".

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Oct 20 Wed, 10:46 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

tenshi wrote:
bylon wrote:
Case wrote:
bylon wrote:

Ez volt az első dolog, amit észrevettem Tetsun, és ezért is figyeltem fel rá ^^".

vagy Ő esetleg, mint Atsushi alteregója? ^^
wowww
yeaaaa

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Oct 20 Wed, 10:53 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

bylon wrote:
Ő esetleg, mint Atsushi alteregója? ^^
wowww
yeaaaa

:D Épp Atsushi-fangirl szobatársam jegyezte meg valamelyik nap, hogy Toshiya egy pár férfiasabb képén mennyire hasonlít Atsushira. Van benne valami! De még mindig az eredeti az igazi. :heart:
Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Oct 20 Wed, 11:07 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

tenshi wrote:
Témábavágóan Merry !

hejj, de lassan töltődik le onnan Oroszországbóól! ^^" De már látom őket.....igen....igen.....csodásak! ^^ S témánál maradva,még pár ilyen kép meg video, és Tetsut be kell vennem az immár Gara-Nero "szuggesztív triumvirátusba" de nem szeretném mellőzni a többi merry-tagot sem! :drop2:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Oct 20 Wed, 11:18 pm 
Site Admin

tenshi wrote:
bylon wrote:
ja és ha vkinek az oldaláról így betesz a zember képeket, azzal gondot lehet okozni? ömmm. nem értem, hogy nem mind1 -e , hogy itt töltõdik le a kép, vagy elmész a vvv.blalabla.jp/galleries/ -re és ott kattintasz rá? Ha van erre egyszerû válasz, jöhet! Me' van ez a szöveg, hogy no direkt linking, ami gondolom, elsõsorban arra vonatkozik, hogy a saját honlapodat nem a másikébõl építsd fel....de ezen "erkölcsi" dolgon kívül vmi van a bandwithtel amit el lehet szúrni.....vagy így nem?

Látod, ezt én se igen értettem sose, de hátha valaki majd tudja ^^".

ez nem igazán erkölcsi dolog, (habár persze az is lehet, mármint abban az esetben, ha valaki a saját websitejára más oldalakról linkel képeket, ami azért nem kicsit durva dolog... de most maradjunk a fórumokra linkelésnél) sokkal inkább anyagi és praktikus. Az egész úgy müködik, hogyha valahonnan megnyitnak egy képet az ugye a host oldal sávszélességét fogyasztja és ha speciel valaki egy népszerü fórumra linkel képet amit sokan látogathatnak az egyszerre nagyon megdobhatja a dolgot. Ez akkor lehet probléma ha:
1.az illetö sávszélesség használat után fizet a szolgáltatónak (ilyesmi volt az az eset nemrég mikor asszem a Dick Chaney vagy valami másik idióta egy tv vitában egy .com/.org nyelvbotlsnak köszönhetöen nem egy kormánypárti, hanem egy Bush ellenes oldal linkjét adta meg és az adott oldal látogatottsága olyan szinten ugrott meg nagyhirtelen, hogy a muki akié volt napok alatt egy kissebb vagyonnyi pénzzel tartozott a szolgáltatójának és csak annak köszönheti, hogy nem ment tönkre a dologba, hogy a Soros kifizette a tartozást és átrakta a site-ot valami saját szerverre ^^")
2.az illetönek korlátozott a sávszélessége (ez pl nekem is okozott problémát, mikor a nyilvános mp3 részlegböl valami site elkezdett direktlinkelni és egyszerre valami 40-50 ember töltötte az mp3akat, ami az ahq limitált külföldi sávszélességét szinte teljesen megbénította... ekkor lett valami korlátozás bevezetve mp3akkal kapcsolatban, aminek lehet, hogy van köze ahhoz, hogy Ancic nem tud tölteni, de ennek majd utánajárok. o_O/)
3.az illetö valamilyen ingyenes webhelyen tárolja az oldalát, ahol szintén vagy limit vagy valami van.

nyahh, ennyi mára, további kellemes jóéjszakát... ^^
:sleep2:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Oct 20 Wed, 11:53 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

Case wrote:
nyahh, ennyi mára, további kellemes jóéjszakát... ^^
:sleep2:

Ez tanulságos volt, köszönjük! Nektek is jó éjt! :sleep:

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 10473 posts ]  Go to page Previous  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 699  Next

All times are UTC + 1 hour