Nagyon elfeledett kis topic ez, ahogy én nézem

. Szégyen-gyalázat, én mondom!!!!!!! Nekem már nagyon kellett ide írni, mivel két hónapja szinte, hogy kisebb megszakításokkal csak Buck-Ticket hallgatok. Nehezen akartak nálam bejönni, de sokmindent csináltak már, és annak alapos elemzéséhez idő kell. Mostanra beérett teljesen a dolog! 8) Olyannyira, hogy igen ostromozzák szívemben a kedvenc együttes helyét, de inkább kikiáltottam a demokráciát ezen ügyben, mert sikeresen annyi bandát megkedveltem az utóbbi időben, hogy inkább el se gondolkozom rajta, hogy ki a nr.1.
És mivel már majd minden együttes topicjában volt ilyen, így itt is elindítanám a témázást a kedvenc dal ügyében! És itt is albumonként persze, mert kínzás lenne máshogy ^^". Akkor nézzük!
Hurry up mode: Romanesque
Sexual XXXXX: a címadó dal üt talán a legnagyobbat, de nagy kedvenc innen a Do the 'I love You' is ^^.
Seventh Heaven: ....in Heaven....., a Desparate girl, és a Victims of love. Nem tudok a három közül választani most, és nem is teszem meg ^^". Viszont az utóbbi dalt liveban látni feledhetetlen élmény marad

!
Taboo: Talán a kedvenc albumom tőlük, de már ebben se vagyok biztos

.... Innen nem is tudok dalt választani, mivel mindig ingadozik, hogy épp most melyiket kedvelem a legjobban. Jelenleg a Sex for You rulez!
Aku no hana: Talán a Misty blue, vagy a Kiss me good-bye, de innen is még sorolhatnám, mert igencsak nagy kedvenc album.
Kurutta taiyo: Első album, amit hallottam tőlük, és ismét itt is tanácstalanság uralkodik. Talán a M.A.D. most, amit a legjobban szeretek. Az a klippje....... Atsushi.......
Darker than darkness: Itt talán a Lion a legjobb nekem, de itt se lehetek biztos

.
Six nine: Love letter/Kimi no vanilla/Rakuen - az uralkodó hármas, bár itt is vannak még jó dolgok természetesen.
Cosmos: Maria egyértelműen a legnagyobb kedvencem innen

.
Sexy stream liner: Kimi Ga Shin..dara rulez!
One life, one death: Glamourous ~ fluxus~ talán, vagy a Saphire, vagy a Rhapsody
kyokuto I love You: Long distance call verhetetlenül egyik kedvenc B-T dalom. Olyan gyönyörű!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mona Lisa Overdrive: Limbo, Mona Lisa, vagy a Sid Vicious on the beach 8) . Meg persze ott a kis aranyos Nakayubi, ahol sok szép angol káromkodást lehet hallani ^^".
Szóval ezek a kedvencek, de láthatóan nagy a tanácstalanság. Mindenki hallgassa, és döntse el maga, hogy a nagy stílusváltásokon átesett legendás hosszúságú karriert befutott együttestől miket szeret! Én melege ajállom

! B-T rulez!!!!!!!!!