Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2025 May 25 Sun, 9:15 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 3440 posts ]  Go to page Previous  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 230  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 13 Tue, 5:32 pm 
Senior Member

Jigsaw wrote:
persze azóta minden külföldi fórum ezzel van tele XD...mármint hogy Miyavi feltûnõen X-Japan számcímeket idézget a blogjában meg ingázik LA és Japán között "song-composing" miatt..

Hmhm?? Én levagyok maradva, bocsánat! Megkérdezhetném, hogy mi is ez pontosan??
Stairan wrote:
Olvastátok Toshi üzenetét a weboldalán? Lehetséges, hogy újra összeáll az X!

Csudajó lenne! :smile2: Legalábbis remélhetőleg! :? De csöppet tényleg soknak tűnnek ezek a tervek így egyszerre!:?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 13 Tue, 5:34 pm 
oshare booty
oshare booty

Aya wrote:
Jigsaw wrote:
persze azóta minden külföldi fórum ezzel van tele XD...mármint hogy Miyavi feltűnően X-Japan számcímeket idézget a blogjában meg ingázik LA és Japán között "song-composing" miatt..

Hmhm?? Én levagyok maradva, bocsánat! Megkérdezhetném, hogy mi is ez pontosan??

a gackt-yoshiki-sugizo bandáról hallottál? ilyen terv dolog -asszem- augusztus óta. és a szóbeszéd szerint miyavi lehet a másik gitáros, de ezt még hivatalosan nem támasztották alá (lásd miyavi és gackt topik.. már ezzel a bandával kapcs)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 13 Tue, 5:42 pm 
Senior Member

Értem, köszönöm! :smile2:
Csak a Miyavis rész maradt ki :? Vagy csak nem emlékszem? :) Nem tudom! Köszönöm! :smile2:
Szeretem Miyavit, de nem lenne ő ott furcsa?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 13 Tue, 5:42 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

pszabi wrote:
Bíborhold wrote:
Hát, nem tudom mit gondoljak a hírrõl. Egyenlõre várunk, aztán majd csak megerõsítik vagy megcáfolják a hírt :tapedshut:
De legyen inkább az elsõ! :bluegrin:

az elejével egyet értek.. valami hír jönni fog záros idõn belül ^.^
de h melyiket választanám a kettõ közül.. hát az nehéz kérdés o.o

Van benne valami. Igazából nem tudom, hogy az újra összeálló X-Japan zenéje és koncertjei vissza tudnák-e hozni azt a hangulatot és érzést, amit régen, főleg így, Hide nélkül. De majd meglátjuk :ponder:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 13 Tue, 5:45 pm 
oshare booty
oshare booty

Aya wrote:
Szeretem Miyavit, de nem lenne ő ott furcsa?

hát nemtom.. hide nem volt furcsa az x japanben?
vagy milyen szempontból kérdezed? (stílus? kor? stb..?)

Bíborhold wrote:
Van benne valami. Igazából nem tudom, hogy az újra összeálló X-Japan zenéje és koncertjei vissza tudnák-e hozni azt a hangulatot és érzést, amit régen, főleg így, Hide nélkül. De majd meglátjuk :ponder:

hát ja.. nem akartam azt a morbid poént elsütni h hide is összeáll erre az x japan reunionra?
nemtom.. nekem még mindig ez a hír tűnik kevésbé hihetőbbnek mint a gacktos dolog. persze lehet h case-nek van igaza és egy ilyen 10 év utáni 2-3 koncertes közösről van szó. majd elválik...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 13 Tue, 5:46 pm 
Elite Member

Kíváncsi leszek mi lesz ebből...ugyanis a Yoshiki-Gackt-Sugizo bandának tényleg kéne valamit hallatni magukról, mert annak idején világgá lett kürtölve és már jóideje semmi hír. -_-" Ez az újra alakulna vagy vmi az X na ez meg nagyon meglepő. O.O!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 13 Tue, 6:00 pm 
Senior Member

pszabi wrote:
Aya wrote:
Szeretem Miyavit, de nem lenne õ ott furcsa?

hát nemtom.. hide nem volt furcsa az x japanben?
vagy milyen szempontból kérdezed? (stílus? kor? stb..?)

Hát úgy stílus, kor, stb :grin:
Mármint tényleg, nekem ő kicsit olyan.. hogy is mondjam.. szóval furcsa oda! Számomra nehéz őt elképzelni Gackt-tal, Yoshikivel, meg Sugizoval.. Mind a zenei stílus, mind a kor, mind a "viselkedése" miatt! Amivel semmi rosszat nem akartam mondani, csak nekem ő olyan más.. vagy mi..
pszabi wrote:
Bíborhold wrote:
Van benne valami. Igazából nem tudom, hogy az újra összeálló X-Japan zenéje és koncertjei vissza tudnák-e hozni azt a hangulatot és érzést, amit régen, fõleg így, Hide nélkül. De majd meglátjuk :ponder:

hát ja.. nem akartam azt a morbid poént elsütni h hide is összeáll erre az x japan reunionra?
nemtom.. nekem még mindig ez a hír tûnik kevésbé hihetõbbnek mint a gacktos dolog. persze lehet h case-nek van igaza és egy ilyen 10 év utáni 2-3 koncertes közösrõl van szó. majd elválik...

Igen, hide nélkül nem lenne ugyanaz!! :(

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 13 Tue, 6:04 pm 
oshare booty
oshare booty

Aya wrote:
Mármint tényleg, nekem ő kicsit olyan.. hogy is mondjam.. szóval furcsa oda! Számomra nehéz őt elképzelni Gackt-tal, Yoshikivel, meg Sugizoval.. Mind a zenei stílus, mind a kor, mind a "viselkedése" miatt! Amivel semmi rosszat nem akartam mondani, csak nekem ő olyan más.. vagy mi..

hát nem vok hardcore x fan szal bitti belém lehet kötni, de hide is eléggé elütött a többi x tagtól..
stílus meg.. képes ő azért másra is (lásd dlq)
naja..kor.. szegéény..fiatal XD (sajnáljuk emiatt együtt XD)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 13 Tue, 6:05 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Én szívesen beállnék hide helyére gitárosnak....
Úgy is mindig szívatnak, amióta hide-s a hajam... A múltkori próbán elöttek egy naon morbid poént.... amikor elrontottam egy gitárszólót.... Azt mondta az énekesünk, hogy ha Yoshiki ezt hallotta volna, ő adná a kezembe a törölközőt..... :roll: :roll: :roll: :roll:

Miyavi sztem marhára nem illik bele a bandába... Nem tom Yoshiki ezt hogy gondolta... Én szeretem Miyavit, de nem tudom Yoshiki-vel egy lapon említeni..... :| :| :| :|

Pszabi: Köszi a kottákat!!!!! :D :D :D :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 13 Tue, 6:07 pm 
oshare booty
oshare booty

haha nm
és nemtom.. nekem épp amiatt h annyira elüt szeretném ott látni szólógitárosként!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 13 Tue, 6:17 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Miyavi-val nem az a gond, h a személyisége nem illik a bandába.. A X-ben is megtalálható volt mindenféle személyiség! Lásd a két véglet: Pata-hide........
Sztem Miyavi túl fiatal és nehezen menne neki a beilleszkedés.... Pláne egy két morbid poénnal Yoshiki-t sírba tenné... Yoshiki sokat komolyodott az X óta, Miyavi viszont egyre hülyébb. Nem hinném, h a művészúr sokáig bírná Miyavi mellett.... Amíg hide élt minden más volt. Ő is más volt, mint a többiek, de akkor még a művészúr sem maradt ki az ökörködésből, pláne Toshi-san nem!!!! Öröm volt rájuk nézni! Heath és Pata meg elvoltak a háttérben... Taiji-ról viszont ugyanezt nem lehet elmondani... Ő is egy "állat" volt!!!!!! Sztem a legjobb szólógitáros Sugizo-sama mellé Pata lenne... Sugizo elég egoista, Pata viszont szeret a háttérben mozogni, ezért jól kiegészítenék egymást! Miyavi viszont ellenfél lenne Sugizo-sama számára! Sok konfliktus adódna köztük, mert Miyavi nem fog a háttérben maradni!!!! Lehet, h Yoshiki pont ezt szeretné, mert ezzel el lehet érni fejlődést... Mindenképpen kihívásnak tekintenék a másikat, de hamar elmenne valamelyik! Vagy Sugizo-sama vagy Miyavi... :roll: :roll: :roll: :roll:
Azért kivi lennék rá, mit művelnek!!! De biztos nem fognak leülni sörözni.... úgy mint a régi szép időkben hide-sama és Pata tették.... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 13 Tue, 6:21 pm 
Elite Member

Áh, Sugizo csak nem annyira hisztis^^ Másfelől, meg tiszteli Yoshikit...vagyis elméletileg. ^^" Akkor borulna az egész, ha Miyavi egy zongorázós számnál feldobná magát a zongorára...akkor akadna ki szerintem Yoshiki^^"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 13 Tue, 6:23 pm 
oshare booty
oshare booty

hát azért az h miyaviból mit látsz a dvdken, tvben és milyen a személyisége valójában ezt nem lehet tudni sztem
mellesleg nem tudjuk h sugi a terv szerint szólón lenne vagy akkordozó gitárosként szeretné yoshiki alkalmazni az együttesben (esetleg kicsit köztesen mint pl a dir en greyben vagy a nightmare-ben) mert ez befolyásolja ugye h myv a háttérben lenne-e vagy sem
h a fiatalsága miatt h menne neki a beilleszkedés.. hát ha jól emlékszem a dlq-ban is eléggé fiatal volt a többiekhez képest, nem?
node a pata-sugi páros esetén is felmerül a kérdés h ki legyen a háttérben? mert elég kevés luna seat hallottam eddig de sztem technikailag pata durvábbakat bevállalt az x-ben.. legyen akkor ő hátul?
szal nemtom.. ebben sok a találgatás, de olyan dolgok amiket sztem yoshiki simán le tud(na) kezelni.. yay ( >_>) legyen már híííííííír~

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 13 Tue, 6:36 pm 
Senior Member

pszabi wrote:
Aya wrote:
Mármint tényleg, nekem õ kicsit olyan.. hogy is mondjam.. szóval furcsa oda! Számomra nehéz õt elképzelni Gackt-tal, Yoshikivel, meg Sugizoval.. Mind a zenei stílus, mind a kor, mind a "viselkedése" miatt! Amivel semmi rosszat nem akartam mondani, csak nekem õ olyan más.. vagy mi..

hát nem vok hardcore x fan szal bitti belém lehet kötni, de hide is eléggé elütött a többi x tagtól..
stílus meg.. képes õ azért másra is (lásd dlq)
naja..kor.. szegéény..fiatal XD (sajnáljuk emiatt együtt XD)

Megsajnálgatnám én Miyavit!! Izé, bocsi! :grin:
Perszepersze, hide is más volt, de Miyavi..ahogy Pink Spider mondta, egyre hülyébb! :grin: De igazából nemtudom, lehet hogy ettől meg vicces-aranyos is lenne a banda.. Kitudja..
pszabi wrote:
hát azért az h miyaviból mit látsz a dvdken, tvben és milyen a személyisége valójában ezt nem lehet tudni sztem
mellesleg nem tudjuk h sugi a terv szerint szólón lenne vagy akkordozó gitárosként szeretné yoshiki alkalmazni az együttesben (esetleg kicsit köztesen mint pl a dir en greyben vagy a nightmare-ben) mert ez befolyásolja ugye h myv a háttérben lenne-e vagy sem

Naja, ez meg megint igaz!! Szal egyszerűbb várni a hírekre :smile1:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 13 Tue, 7:29 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Szerintem Sugizo mindenképpen szólógitáros lenne, ez persze nem azt jelenti, h Pata (a félreértések miatt: csak én találtam ki, h Pata lehetne a gitáros) vagy Miyavi csak ritmusgitárosként lenne alkalmazva... :roll: Pata is mindig szólózott az X-ben, de attól ő még "csak" másod gitáros volt a bandában! A ritmusgitáros nem egyenlő a második számú szólógitárossal! Ritmusgitáros volt pl Inoran. Pata hiába játszott keményebb szólókat az X-ben, mint Sugizo-sama! Pata alapból nem egy vezéregyéniség! Nem lenne jó vezető gitáros! Inkább a háttérben szeret ellenni... :P
Yoshiki-sama szinte 100%, hogy olyan bandát akar, mint az X volt, ahol két szólógitáros van!!! De mindenképpen Sugizo-sama lenne az első számú gitáros! Már csak a kora miatt is, meg persze a tapasztalat is sokat számít, mert azért valljuk be Miyavi nincs olyan régen - sőt nem is lehet olyan régen - a szakmában, mint Sugizo-sama... :? :? :?

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 3440 posts ]  Go to page Previous  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 230  Next

All times are UTC + 1 hour