Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2025 May 25 Sun, 4:48 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 889 posts ]  Go to page Previous  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 60  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 12 Mon, 7:21 am 
Forum Addict

Zoska: én pl a berlini úton próbáltam társalogni veletek, de annyira elhidegülten kezeltétek az újakat, olyan erőltetettnek tűnt az egész pár mondatos társalgás, hogy nem csoda, ha nekem ezek után elment pl. mindentől személyesen a kedvem. Még a szombati meet-ektől is :wink: Mellesleg sokan vidékiek. De oké, én max. nem voltam szimpi, a többiekhez meg biztosan idő kellett...
Engem aztán nem érdekel az egész kis vita, ami itt zajlik, csak azért akartam beleszólni, hogy észrevegyétek, nem csak nektek lehet igazatok, hanem esetleg az újaknak is. Amúgy meg feleslegesnek is tartom, szóval csatlakozom Jigsaw álláspontjához.

Last edited by Zearlot on 2007 Feb 12 Mon, 8:46 am, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 12 Mon, 7:31 am 
Senior Member

Ji-chan wrote:
Én csak annyit szólnék az égészhez...hogy.. MINDEN SZOMBATON MEET-van de ezt már hangoztattuk egy párszor.... :wink: !!! 6 körül vagy után kicsivel szoktunk általában megjelenni a Westendben a kajáldáknál!!!

Tényleg van ilyen?? :shock:
Jól hangzik! Csak ne bántsatok!!! :cryblue: :cryblue:
(Izé, ez ilyen viccszerű akart lenni...)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 12 Mon, 7:31 am 
Forum Addict

Aya wrote:
Ji-chan wrote:
Én csak annyit szólnék az égészhez...hogy.. MINDEN SZOMBATON MEET-van de ezt már hangoztattuk egy párszor.... :wink: !!! 6 körül vagy után kicsivel szoktunk általában megjelenni a Westendben a kajáldáknál!!!

Tényleg van ilyen?? :shock:
Jól hangzik! Csak ne bántsatok!!! :cryblue: :cryblue:
(Izé, ez ilyen viccszerű akart lenni...)

tényleg van :D ez akkor volt vicces, amikor ott dolgoztam, és menekültem, meg ne lásson senki a tiszta égő 'kölyökországos' pólómban :lol: főleg, amikor csapódott mellém ehhez egy-két 5éves is :lol: mondjuk egy idő után már nekik is el kellett viselniük a Gazette-t, ha hajtogatni akartak...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 12 Mon, 9:39 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Én szívesen mennék meet-re, ha nem vidéki lennék és pláne nem este 6-kor lenne! Az utcsó vonaton 7 óra körül indul, akkor meg mi a fenének menjek be arra az egy órára.... :cry:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 12 Mon, 11:50 am 
Forum Addict

Pink Spider wrote:
Én szívesen mennék meet-re, ha nem vidéki lennék és pláne nem este 6-kor lenne! Az utcsó vonaton 7 óra körül indul, akkor meg mi a fenének menjek be arra az egy órára.... :cry:

Hmmm, szerintem ezen kívül is szervezhetünk talit... Kry-chan is feljött múltkor... max kitoljuk egész napra :lol: bár az ázsiai felszolgáló nem hiszem, hogy nagyon díjazott minket :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 12 Mon, 12:28 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

Hát gyermekeim, nem egyszerű ez a "beilleszkedés" már sajna, ezt kell mondanom. Évekkel jópár évvel ezelőtt amikor még én voltam noob könnyű volt minden, mivel akkor kezdődtek a bulik ahova egy maréknyi ember járt és kb. mindenki ismert mindenkit. Mostmármeg sokan vagyunk, aminek ez a rossz oldala, hogy már mennyiségi alapon meg működik a régi "egynagyvisualcsaládvagyunk" hangulat. De én mindenkit biztosíthatok affelől ha odajön hozzám beszélgetni tuti nem küldöm el az anyjába legyen az egy régi ismerős vagy egy barátkozókedvű "újonc". Tudom, sose egyszerű a régiekkel, összeszokottak és a legtöbben igen jó barátok lettek az évek alatt, de nem lehetetlen, én spec mindig nyitott vagyok az új arcokra ^_^. Meg aki nem tudná, vén hippi vagyok, szóval Love & Peace gyermekeim! :hippy: Meg egyébkéntis, olyan rég rontottam már meg ismerkedni vágyó embereket a zenéimmel! :twisted: Kérdezzetek bárkit akit régebben én láttam el zenékkel, kész élvezet volt! xD Nem kell kitaszítottnak érezni magad, csak bátorság, nem harapunk, max az ízlésünk nem egyezik, nahésaztán, a saját ízléséről senki nem tehet. A kioktatásokról meg annyit hogyha valakit ez bánt, akkor simán ne foglalkozzon vele, csak ne írkáljatok olyan infókat sose aminek nem biztos a forrása, vagy akkor írjátok oda hogy honnan van. Ha meg ízlés és vélemény kérdésekben megy kioktatás akkor kell elővenni a jó nagy egótokat, az ízlése meg véleménye mindenkinek van és senkinek nem egyezik, tessék ragaszkodni a sajátodhoz és nagyívben tenni rá hogy ehhez ki mit szól. Mindenkivel úgyse tud jóba lenni mindeki, fizikai képteleség. ^^"
Szóval csak hajrá, pozitív hozzáállás (és egészséges egó xD) kérdése az egész. ^_^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 12 Mon, 2:53 pm 
Forum Addict

Jigsaw wrote:
Jó post volt Hugi, köszönöm a lányos kommentet, igazi megtiszteltetésnek érzem, LOL. XD

Engem meg szinte mindenki fiúnak hisz. :lol:
Akkor most fel is használnám az alkalmat, hogy leszögezzem: Djinn egy nőnemű lény. (remélem többé senki nem kerül emiatt kínos helyzetbe XD)

A témához: Velem mindenki kedves és segítőkész volt eddig, igyekeztem/igyekszem én is az lenni. Őszintén, többet nem is vártam, tehát teljesen elégedett vagyok a fórummal és tagjaival egyaránt. ^^
Az, hogy magyarországon száthúz a "jzenét" szerető társaság meg szerintem magyarázható azzal is hogy MAGYAROK vagyunk. A legkevésbé összetartó nemzet a világon... :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 12 Mon, 3:21 pm 
Site Admin

Hjaj, milyen vita lett ebbõl tegnap óta. v__v,, mindenek elött a személyeskedést hagyjuk, azt max PMben. o_O/

No, akkor egy-két random megjegyzés~

Amane wrote:
Visszakanyarodva az eredeti témához: az oldal és vele együtt a fórum nem túl ismert, van nélhány barátom, akik japán zenét hallgatnak, de nem tudnak az oldal létezéséről.
Az is lehet, hogy azok, akik nem kifejezetten a rockot és a visual keit szeretik, azért nem jönnek, mert itt inkább ez a vonal elven.

Hjaj, pedig de jó lenne, ha a JPop rész (nem beszélve a nem-pop/nem-rock részröl ^^) is beindulna kicsit. :sweatdrop:

kratzlvivien wrote:
A mostani véleményem az hogy viszonylag barátságos egy közeg ez de azért érezhetõ hogy kik azok akik régóta itt vannak és akik inkább csak egymással szeretnek beszélgetni ..És ez a pár ember már megalkotott egy saját elzárt közösséget...

Szerintem nem erröl van szó, csak arról, amit már említettek többen, hogy akik régebben vannak a fórumon, meg személyesen is ismerik egymást, azok természetes, hogy jobban el tudnak beszélgetni, de ebbe nem egy nagy dolog becsatlakozni. Mert mittomén, van pl. egy csomó-csómó ember, aki most a 'kemény mag' (vagymi o_O) tagja, bármi is legyen az, de annak idején, néha nem is olyan rég szintén újoncként kezdte. Tehát akik idejárnak régebb óta, azokra nagyon nem úgy kell gondolni, mint valami megközelíthetetlen, elzárt társaságra, mert a legtöbben ugyanúgy menet közben csatlakoztak a fórumhoz és pont ugyanolyan újoncként kezdték mint bárki más. ^^

Különbenis, szerintem alapban rossz hozzáállás, ha erre a fórumra úgy gondol valaki, mint valami zárt közösségre, vagy mint valami szûk baráti társaság privát helyére, mert nagyon, nagyon nem az és soha nem is volt az, vagy akart az lenni. Ez egy nyilvános, japán zenei, meg egyéb random mindenféle témákkal foglalkozó fórum, oszt' kész. :grin: Vagyis mindenki akit ez a téma kicsit is érdekel, az nyugodtan irogathat ide, nyugodtan irogathat ide, kérdezhet, hozzászólhat, stb. Hogy vannak kialakult társaságok, az ezen nem változtat semmit. ^^"

Kry-chan wrote:
Megpróbálom megfogalmazni érthetõbben:
A társaság, aki az eleje óta összekovácsolódott sokszor simán átnéz az újakon.

Éppen ezt mondom: nincs eleje óta összeszokott társaság. Érdemes megnézni a regisztráltak listáját, hogy az "eleje óta összeszokott társaság" tagjai mikor és mennyire nagy idõközökkel regisztráltak. Vagyis õk is mind pont ugyanúgy, ismeretlenül, újoncként kezdték, mint akárki. :greengrin:

Az említett személyes "newbie találkára" meg pl. naccerü lehetõseg pl. lesz az áprilisra tervezett gothloli piknik (lásd: mindenegyéb/fashion topic), de mint Jiccsán említette, ott vannak a szombati meetek is. :grin:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 12 Mon, 3:24 pm 
Senior Member

Rin wrote:
tényleg van :D ez akkor volt vicces, amikor ott dolgoztam, és menekültem, meg ne lásson senki a tiszta égõ 'kölyökországos' pólómban :lol: fõleg, amikor csapódott mellém ehhez egy-két 5éves is :lol: mondjuk egy idõ után már nekik is el kellett viselniük a Gazette-t, ha hajtogatni akartak...

"Kölyökországos" póló :D:D Inkább légy rá büszke!! :D Nekem nem volt olyanom! Nehéz gyerekkor! :( A gyerekeket meg nevelni kell a jó zenére! :smile1:
Pink Spider wrote:
Én szívesen mennék meet-re, ha nem vidéki lennék

Én is vidéki vagyok, de gondolom meg lehet oldani! Mondjuk attól is függ meddig szokott tartani egy meet. Szóval, meddig szokott tartani egy meet? :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 12 Mon, 3:26 pm 
Site Admin

Aya wrote:
Én is vidéki vagyok, de gondolom meg lehet oldani! Mondjuk attól is függ meddig szokott tartani egy meet. Szóval, meddig szokott tartani egy meet? :D

Késõig. Sokszor van, hogy a takaritók úgy hesegetnek el minket, hogy helló, zárunk, ugyanmá' mennyetek valahova másfele. xD

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 12 Mon, 3:34 pm 
Senior Member

tenshi wrote:
Meg egyébkéntis, olyan rég rontottam már meg ismerkedni vágyó embereket a zenéimmel! :twisted:

Engem bátran meg lehet rontani ilyesmivel!! :smile2:
Case wrote:
Késõig. Sokszor van, hogy a takaritók úgy hesegetnek el minket, hogy helló, zárunk, ugyanmá' mennyetek valahova másfele. xD

Értem, köszönöm!:smile1: Az jó, remélem sikerül eljutnom! És akkor most szombaton is lesz?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 12 Mon, 4:16 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

Aya wrote:
tenshi wrote:
Meg egyébkéntis, olyan rég rontottam már meg ismerkedni vágyó embereket a zenéimmel! :twisted:

Engem bátran meg lehet rontani ilyesmivel!! :smile2:

Írj privit ha valami érdekel és majd meglátom mit tehetek! :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 12 Mon, 4:34 pm 
Senior Member

tenshi wrote:
Írj privit ha valami érdekel és majd meglátom mit tehetek! Very Happy

Köszönöm-köszönöm! Majd írok listát :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 12 Mon, 4:37 pm 
Elite Member

egyszer úgyis ráveszem Toshiyát h menjünk el egy ilyen meet-re!! ^^ tök jó lenne végre látni az arcokat!!
Tenshi,te leszel a sensei-em...olyan okosakat írtál! *.* hehe ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 12 Mon, 8:19 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Figyelem! nagyon hosszú és unalmas post: csak annak akit érdekel! XDD

Én is egyszer(sőt többször is elmennék meetre) csak megtudjam szervezni a saját programomat! o_O
Egyébként én csak annyit szólnék hozzá ehhez a "kemény mag" témához, h például mikor az őszi animeconon megismerkedtem ezzel a társasággal és nagyon kedvesek voltak.
Persze sajnálom, h 3.szorra is elmentem Jude mellett a Népligetnél és nem köszöntem, pusztán konstatáltam, h igen ő Jude volt. Nem lassú a felfogásom, csak van bennem egy olyan érzés, h: "jaj mi van ha leharapja a fejem! o_O"
Annak is nagyon örültem, mikor a nagy teremben voltunk és megnéztem An-chan rajzait!^^ Szerintem nagyon szépek voltak. Tényeg remekül rajzolsz!^^
És a sok jó mellett volt egy rossz.(ezt mondjuk félve mondom).
Volt egy hölgyemény aki szimplán keresztül nézett rajtam, és volt egyfajta igen rideg kisugárzása. Ezért odamentem Zoskához és megkérdeztem, h mi baja velem, vagy csináltam vlmi rosszat? ő azt mondta: "Nincs veled semmi baja, ő ilyen. Ne vedd magadra. majd talán fél év múlva megkedvel."^^ És ennek ellenére én nekem nem ment el attól a kedvem, h megismerjem őt! Én egy társasági szörny vagyok, és remélem, h ha erre az kb egy évre még ráhúzok egy felet akkor sokkal többmindenkivel leszek beszélő viszonyba!^^

ezért... már most kitaláltam h márc 10én szombaton elpofátlankodom meetre... na nem azért mondom, h akkor mindenki lemondja! XDD hanem egy kis segítséget kérnék... lenne vlki oly kedves és tenne egy kitérőt a Népligethez? :puppydogeyes:

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 889 posts ]  Go to page Previous  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 60  Next

All times are UTC + 1 hour