|
Sziasztok!
Susiegirlie vagyok!
szal végre regeltem ide is,úgyhogy sztorizzunk!
Nálam az egész japán zene iránti érdeklődés, nem régen, tavaly nyáron kezdődött! (hozzá kell tennem, netem is most lett itthon,szoval most szerzek itt barátokat meg minden!) mikor is láttam a FF-advent children filmet!nagyon elkezdett érdekelni, megszereztem a játékot, végigjátszottam, (nem1x, naon soxszor), aztán utánanéztem jobban nyomtam a többi játékot is, aztán kezembe került A Dirge of Cerberus (istenkirály!) is. Meghallgattam ugye a zenéjét, csak úgy játék nélkül, és nézem van rajta vmi japán "intenazionale zupastar":Gackt. Na hát igen, összes album meglett hirtelen, meg minden a mit valaha csinált, aztán azt hittem örökké Gackt buzi maradok. De nem. Szerencsére én nem leragadtam nála hanem általa nyílottak meg nálam a japán zene kapui, és akármilyen populáris is , ugrodeszkának mindenképp jo!
Zenei ízlésem japán zenét illetően még nem alakult ki, de egyenlőre ezek érdekelnek:
Electro (még nem ismerek annyit h.sorolni tudjam)
Dir En Grey
Merry
Mucc
Alice 9
Kaggra
Euthanasie
Miyavi....
Aztán még bővül a kör...
Europa zenéből meg kurva sok ismerek, de brit-pop,alter-t naon sokat, ha vkinek az kell, akkor PM, Msn jöhet, mert naon sok ilyen zeném van!
Na szoval én voltam Susie, ha vkit érdeklek kérdezni akar bármi, akkor privi-n vagy itt zaklasson!
Susiegirlie
|