Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2025 May 25 Sun, 11:35 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 889 posts ]  Go to page Previous  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 60  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 11 Sun, 6:28 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Kry-channak tökéletesen igaza van! :D :D :D
Nekem is szóltak már be nem egyszer! Természetesen, ha igaza van az illetőnek, akkor elismerem, de sokszor ok nélkül is beszólnak! Volt olyan, hogy nagyon rosszul esett és hetekig nem írtam... Most meg már kezdek hozzászokni a dologhoz! :| :| :| :|

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 11 Sun, 6:41 pm 
Senior Member

Én még viszonylag elég új vagyok (vmikor a nyáron regeltem <2006>) és megmondom őszintén hogy egy teljesen zárt , újakat befogadni nem szívesen akaró közösségnek tűnt ez a fórum akkoriban... Csak olvasgattam de mivel kérdezni szerettem volna egy-két dolgot. regeltem..... Háát ez kisebb idő kihagyásával (regelés-kérdés) meg is történt... Háát igen eléggé féltem hogy kitaszított leszek : ) A mostani véleményem az hogy viszonylag barátságos egy közeg ez de azért érezhető hogy kik azok akik régóta itt vannak és akik inkább csak egymással szeretnek beszélgetni ..És ez a pár ember már megalkotott egy saját elzárt közösséget... Nah ez az én véleményem meg lehet botránkozni ,egyet lehet velem érteni meg minden én csak leírtam amit éreztem,gondoltam illetve gondolok...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 11 Sun, 6:41 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Hát bassz, ez a legnagyobb probléma hogy ha az ember itt akar lenni, akkor ezekhez hozzá kell szoknia. Miért nem lehet ezt beszólás nélkül? Akkor talán nem lenne az,hogy nem mernek feljönni.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 11 Sun, 6:48 pm 
Official HobbitGirl

Kry-chan wrote:
Hát bassz, ez a legnagyobb probléma hogy ha az ember itt akar lenni, akkor ezekhez hozzá kell szoknia. Miért nem lehet ezt beszólás nélkül? Akkor talán nem lenne az,hogy nem mernek feljönni.

De hát alapvetően elvárható mindnekitől, hogy igazodjunk a másik emberekhez. Persze nem kötelező, de ajánlott, ezért vagyunk közösség. A beszólások meg azért nem oylan erősek, hogy sírás legyen belőle, meg aztán mindenkinek lehet pl rossz napja, amikor indulatosabban reagál mások postjaira. Aki pedig nem mert felregisztrálni egy fórumra, mert tart attól, hogy esetleg leszólják valamiér, akkor az hogy fog boldogulni az életben később? Nem megy emberek közé, mert tart tőle, hog konfliktusokba ütközik?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 11 Sun, 6:52 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Azért igazodhatna a másik fél is, az a társaság akit említettél. Lehetnének befogadóbbak is. Jó, persze hgoy szar beengedi valakit a jól megszokott emberek közé ez is érthető, de ennyire azért mégse legyetek figyelmetlenek az újakkal. Ha máshol is meg tudják tenni hogy finomabban válaszolnak, nem azonnal támadnak és válaszolnak ha valaki kérdez, akkor itt is meg lehet tenni.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 11 Sun, 6:57 pm 
Official HobbitGirl

Kry-chan wrote:
Azért igazodhatna a másik fél is, az a társaság akit említettél. Lehetnének befogadóbbak is. Jó, persze hgoy szar beengedi valakit a jól megszokott emberek közé ez is érthető, de ennyire azért mégse legyetek figyelmetlenek az újakkal. Ha máshol is meg tudják tenni hogy finomabban válaszolnak, nem azonnal támadnak és válaszolnak ha valaki kérdez, akkor itt is meg lehet tenni.

Persze, mint már az előző előtti jóhosszú postomban említettem, kettőn áll a vásár, de azért azt nem mondhatni, hogy ennyire szélsőséges a nem-befogadás, és egyáltalán nem jellemző általánosan mindenkire a durva leoltogatás. Arany középút, arany középút,ez a kulcsszó! Az pedig más kérdés, hogy nem lehet mindenkit szeretni.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 11 Sun, 7:04 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Kry-chan wrote:

Most megint csak a saját példámmal tudok előhozakodni. Mikor cirka egy éve regeltem, tudod, kit ismertem itt? Senkit az égvilágon! Viszont tettem erőfeszítéseket annak érdekében, hogy igazodjak egy kicsit a közösséghez, és ezek szerint sikerült is, mivel azóta nagyon sok emberrel megtaláltam a közös hangot. Azért az szerintem alap, hogy ha újoncként bekerülsz egy összeszokott társaságba, próbálj alkalmazkodni, és ha esetleg hülyeséget írnál, és neadjisten valaki helyrerak, ne személyes sértésként elkönyvelni... Mert nem az ovi homokozójában vagyunk, egyesek reakciója viszont sokszor azon a szinten mozog. Meg kéne tanulni kicsit lazábbnak lenni, nem személyeskedésként felfogni, ha valaki esetlegesen kijavít, helyreigazít, vagy orbitális baromság eleresztése után rádszól, hogy ugyanmá'...
És félre ne értsd, ez sem személyesen neked szólt, hanem mindenkinek, aki valami pitiáner hülyeség miatt vérig sértődött (mert lássuk be, azért egy fórumon a konfliktusok nem lehetnek olyan egetrengetőek, hogy emiatt napokig, hetekig kelljen sebeket lefetyelni...).

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 11 Sun, 7:04 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Arany középút... a legszebb az egészben hogy ezt most így megbeszéljük és semmi nem fog változni. Néhány ember továbbra is bezárva tartja majd a maguk kis csoportját, a többiek meg immel-ámmal de figyelembe lesznek véve.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 11 Sun, 7:07 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Jude wrote:
Kry-chan wrote:

Most megint csak a saját példámmal tudok előhozakodni. Mikor cirka egy éve regeltem, tudod, kit ismertem itt? Senkit az égvilágon! Viszont tettem erőfeszítéseket annak érdekében, hogy igazodjak egy kicsit a közösséghez, és ezek szerint sikerült is, mivel azóta nagyon sok emberrel megtaláltam a közös hangot. Azért az szerintem alap, hogy ha újoncként bekerülsz egy összeszokott társaságba, próbálj alkalmazkodni, és ha esetleg hülyeséget írnál, és neadjisten valaki helyrerak, ne személyes sértésként elkönyvelni... Mert nem az ovi homokozójában vagyunk, egyesek reakciója viszont sokszor azon a szinten mozog. Meg kéne tanulni kicsit lazábbnak lenni, nem személyeskedésként felfogni, ha valaki esetlegesen kijavít, helyreigazít, vagy orbitális baromság eleresztése után rádszól, hogy ugyanmá'...
És félre ne értsd, ez sem személyesen neked szólt, hanem mindenkinek, aki valami pitiáner hülyeség miatt vérig sértődött (mert lássuk be, azért egy fórumon a konfliktusok nem lehetnek olyan egetrengetőek, hogy emiatt napokig, hetekig kelljen sebeket lefetyelni...).

Most elképzeltem mi lenne ha felvenném... :lol:
Sok olyan mondat volt már ami miatt megsértődhettem volna de nem vagyok veszekedős. Persze, vannak akik helyreraknak ha hülyeséget mond valaki és vannak akik icipici aljasabb szúrkálódásokat és tüntető poszton átnézéseket produlkálnak, az olyanok rontják el az egészet.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 11 Sun, 7:08 pm 
Official HobbitGirl

Kry-chan wrote:
Arany középút... a legszebb az egészben hogy ezt most így megbeszéljük és semmi nem fog változni. Néhány ember továbbra is bezárva tartja majd a maguk kis csoportját, a többiek meg immel-ámmal de figyelembe lesznek véve.

Na igen, mint Jude mondta, nem személyeskedésnek kéne venni ezeket, de az érintettek, mint például te, annak veszitek. Ez hiba, nem kéne ezt csinálni. Úgyhogy most én is személyeskedek, amikor azt mondom, hogy nincs oylan, hogy valakit mindenki szeret, vagy hogy valaki mindenkit szeret.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 11 Sun, 7:09 pm 
Forum Addict

Szerintem igyatok egy kakaót és nyugodjatok le... egyetértek Kry-chan-nal, hiába a vita, megváltozni semmi nem fog. Ja és az az én hibám, ha elmentem egy talira, megpróbáltam alkalmazkodni, erre köszönés helyett egy beszólás várt? Hm. Biztos ez az általános. --> na ez személyes ügy, de csak fel akartam hozni egy példát, hogy lássátok, miről beszélhetnek a newbie-k

Last edited by Zearlot on 2007 Feb 11 Sun, 7:12 pm, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 11 Sun, 7:12 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Személyeskedjünk! Magamra veszem, hogy azt hiszed magamra vettem és megsértődök!!!!!!!^^

De ez mindenhol így van, minden a másik fél hibája.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 11 Sun, 7:16 pm 
Official HobbitGirl

Kry-chan wrote:
Személyeskedjünk! Magamra veszem, hogy azt hiszed magamra vettem és megsértődök!!!!!!!^^

De ez mindenhol így van, minden a másik fél hibája.

Figyelj, én próbáltam egyértelműen fogalmazni...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 11 Sun, 7:18 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Nem is veled volt a bajom...pontosabban nem csak veled...még pontosabban azokkal volt, akik -ismétlés- nem fogadják be az újakat, és aztán azokkal, akik ennek láttán szintén nem fogadják el mert be akarnak kerülni, és a nyelvük irányítja őket.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 11 Sun, 7:21 pm 
Official HobbitGirl

Kry-chan wrote:
Nem is veled volt a bajom...pontosabban nem csak veled...még pontosabban azokkal volt, akik -ismétlés- nem fogadják be az újakat, és aztán azokkal, akik ennek láttán szintén nem fogadják el mert be akarnak kerülni, és a nyelvük irányítja őket.

Eddig értettem, mit akartál mondani, de ez a mondatod oylan halmozottan összetett lett, hogy nem értem o__o Viszont úgy érzem, én hiába írok kerek, egyértelmű mondanivalóval rendelkező mondatokat, te nem érted.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 889 posts ]  Go to page Previous  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 60  Next

All times are UTC + 1 hour