Hmm... nem tudom, szerintem relatíve sokan vannak akik tényleg nem tudnak a fórumról. Pl. amit Jigsaw is mondott, hogy jó idõ volt míg idekeveredett, vagy pl. Kane említette valami másik topicban, hogy õ meg úgy talált ide, hogy a google képkeresõ kidobta neki az oldal wallpaper szekcióját, amikor a Deadman-es Mako-ról keresett képet. ^^" Tehát gondolom vannak akik már belefolytak a témába valahogy, csak még egész egyszerüen nem jutottak el ide.
Jude wrote:
Meg azt is említette, hogy valószínûleg nem sokan kedvelik itt azt a vonulatot, amit õ szeret (oshare-fan). Mondtam neki, hogy ezzel ne foglalkozzon, mert itt azért bõven szélesítheti a horizontját, és szerintem senki se fogja leharapni a fejét, nem jellemzõ ez erre a közösségre, de hát nem áll kötélnek...
Oh, pedig pont arra van az oshare, meg ancafe topic, meg mittomén. ^^" De egyébként tényleg a regelõ hozzáállásától is függ a dolog szerintem. Ha valaki beír 1-2 megjegyzést, amin valami éppen folyamatban levõ csevegés miatt átsiklanak az emberek és elbátortalanodik, mert nem válaszolt neki senki és emiatt nem is ír többet, akkor lehet, hogy tényleg úgy fogja érezni, hogy ez valami zárt közösség, pedig csak próbálkozni kellene egy kicsit, körbenézni, hogy kik a hozzá hasonló érdeklõdésû emberek itt, stb.
Kry-chan wrote:
:shock:
hát hogy néha ilyen pár hetes emberkék beírnak valamit és helyre lesznek rakva. Persze ha hülyeséget mondanak az jó is, de néha olyan...szóval finomabban is lehet.
most meg fogtok sértõdni?

feltétlenül. Gonoc Kricsán, beszótt...!! Grr-grrr! fúj-fúj! o(>_<)o

Engem az egyetlen dolog ami zavarni szkott, ha valaki elkezd elképesztö csacskaságokat irogatni és azokat megalapozott tényként beállítani (mint pl. az emlékezetes 'a japán tanárom uncsitesója egy házban lakott Haido-val, és ö mesélte, hogy..' eset. o_O), utána meg megsértödik ha valaki rákérdez, hogy ezt most így mégis honnan szedte? ^^"
Zoska wrote:
Másrészt meg sokunknak volt csak olvasós korszaka
Nekem nem volt!!

*különc*