Sziasztok!
Mire végigolvastam ezt a topicot, lett egy szép hosszú listám zenekarokról, szóval töltök majd ezerrel ^^
19 éves vagyok, szegedi, germanisztika szakos, lány, Kriszta.
Gondoltam először csak ennyit írok be, de mintha túl tömör lenne
Első sorban animés vagyok, de ki tudja át fog-e billenni a mérleg a J-zene oldalra? 8) Talán nem megelpő, hogy az első animém a Sailor Moon volt, meg a többi RTL2-s anime. Aztán elkeveredtem a szegedi meetre cirka 4 éve, ott találkoztam előszőr a J-rockkal és visuallal, mikor Amiyade és Neko szép nénis képeket nézegetett, akikről hamarosan megtudtam, hogy bácsik. Mivel az animések amúgy sem normálisak, így nem okozott túl nagy törést ez az életemben

Kiszúrtam pár képet, amik nagyon megtetszettek, az egyiken Gackt, a másikon Hyde volt (azóta is kinn figyelnek a falamon x)) Tőlük kaptam először Malice Mizert, Gackt-ot, Larukut, Siam Shade-t. Gackt lett a kedvenc, aztán volt egy időszak mikor nem hallgattam ilyesmit, de mostanában újra a j-zene felé orientálódok.
Gackt mellet a High and Mighty Color, Mika Nakashima a kedvencek, amiket még hallgatok: Utada Hikaru, Ayumi Hamasaki, plusz random zenék amikre épp rábukkanok, pl a Schwarz Stein felkeltette az érdeklődésem, talán ez valahogy a drum and bass-es korszakomból maradt meg, szeretem az ilyesfajta zenéket is, kivéve amikben semmi vocal, csak a tucc-tucc megy. Mostanában D és pszabi adja az instrukciókat, meg a szmakos j-rock topicból merítek (gondoltam illik a "mentorok" nevét megemlíteni x))
Mivel így is hosszú lett a bemutatkozáom, be is fejezem. Egyenlőre sztem csak olvasgatni fogok, mert nem nagyon vagyok képben, de igyekszem... Aztán talán a köv partyra, ha lesz, elnézek majd. Annyit még jó tudni, hogy a neten ill. élőben való beszédkészségem fordítottan arányos xD Szóval itt lehet félni
Üdv mindenkinek:
JC