Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2025 May 25 Sun, 10:33 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 889 posts ]  Go to page Previous  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 60  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 08 Thu, 12:34 pm 
VIP Member

Még annyit az előbbi hozzászólásokhoz, hogy sem a Nightwish sem a Rasmus nem jó példa.. Előbbi öltözködésében és zenében is gót (zenében gótmetál, ha úgy tetszik), Rasmus pedig egészen a Dead letters lemezig full pop, utána is csak pop-rock, öltözködésükben meg semmi különös (az, hogy Laurinak megvan a varjútoll-rigolyája, nem jelent semmit imo, úgyis az esetek többségében sapkában van).

Amúgy meg teljesen egyetértek Kry-channal ^^ (mondjuk nekem még mindig jobban X, mint Diru, de ez egyéniszocproblem)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 08 Thu, 12:43 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

(poénszinten: Keressünk egy jobb példát..ez olyan mintha azt mondanánk a Guns'n Roses-ra, hogy pop....ez jó példa?? :mrgreen:)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 08 Thu, 1:00 pm 
VIP Member

(az is lehet, de mondhatjuk úgy is, hogy a Húsdaráló Project sem progresszív trance :D:D:D)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 08 Thu, 1:01 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

*felröhög

pedig már azt hittem xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
/off

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 08 Thu, 1:59 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Morning Musume mint hardrock? :lol: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 08 Thu, 7:03 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Nekem a Gazette-ről és a Despa-ról egy full amerikai beütésű metálbanda jut eszembe! Ráadásul a despa goth metált játszik... Sztem nem minden visual kei, ami jól néz ki és még rock-ot is játszik!!! Most említhetném Mansont, de ő nem jó példa, mivel hide nagy spanja volt és előszeretettel majmolta őt, mind stílusban és zenében... és persze visual rock-ot játszik, ami nagyjából(!) megegyezik a visual kei-el. De akkor vegyük a Linkin' Parkot vagy a Limp Bizkit-et....

A diru-ban többen "majmolták" az X-et! Még ha volt mindenkinek egy egyéni stílusa is... Nem egyszer láttam Shinya-t full Yoshiki-nek "álcázva".
Meg láttam Kaoru-t és Die-t, sőt még Kyo-t is /bár ő nem utánozta hide öltözködését/ hide-s cuccban és hajjal! De főleg csak hajban és sminkben "majmolták" /nem túl jó szó, mert ennyi erővel én is majmolom hide-t, ráadásul egy alakulófélben lévő vk banda gitárosa is vok, ezért semmi okom elítélni őket... :D/ hide-t!
Totchi-ka /ez nem gúnynév!!!!!!!!!!/ pedig a Luna Sea-s Sugizo-t részesíti előnyben... Ez nem baj, mert mind hide-t, mind Sugizo-t imádom!!!!!
Épp ezért a diru az egyik kedvencem!!!
Persze később télleg mindenki megtalálta önmagát!

A Guns 'n' Roses-t én az X-el szoktam hasonlítgatni, mert a zenéjük naon hasonló! Főleg mióta Pata megnézetett velem egy Guns'n' Roses koncertet a Tokyo Dome-ban................................................ :roll:

A Guns 'n' Roses-ről jutott eszembe... a múltkor poénból így írtam le a Dirut: Dir 'n Grey... :D :D :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 08 Thu, 7:06 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

ööö, szerintem te túl sokat foglalkoztál az x-japannel, többet inkább nem írok le.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 08 Thu, 7:19 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Igen, ezt naon jól látod... Menthetetlenük X-es vagyok... :cry:
Vagyis inkább hide-s..... Azt hiszem belé szerettem.... én hülye.... :cry3: :cry3: :cry3:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 08 Thu, 7:22 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

ami nekem túlságosan szúrja a szemem:

1 a Linkin Park és a Limp Bizkit rap core és nu metal. egyáltalán nem keverendő össze semmilyen japán dologgal, attól, h Mike Shinoda félig japán erről még szó sincs.
2 Diruék nem véletlenűl majmolták kezdetekben az Xet... azért ezt illene tudni. De most már egyáltalán nem majmolják az Xet! Kyonak van más akit majmolhat a többieknek meg szintén meg van a saját stílusuk.
3. Inkább az X majmolta a Guns 'n' Rosest, mint fordítva. múltkor barátom mutatott egy pár klippet és igen, vannak dallam hasonlóságok, csak annyi a különbség, h qa GnR előbb megcsinálta a számokat.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 08 Thu, 7:26 pm 
Senior Member

Pink Spider wrote:
Nekem a Gazette-rõl és a Despa-ról egy full amerikai beütésû metálbanda jut eszembe! Ráadásul a despa goth metált játszik... Sztem nem minden visual kei, ami jól néz ki és még rock-ot is játszik!!! stb-stb

Igazából rengeteg mindent írtam volna, de rájöttem, hogy felesleges, hiszen már előttem sokan kifejtették a véleményüket, amivel egyett értek! Gondolok itt Case-re Kry-chanra, stb. Másrészt meggyőzni nem akarok/nem is lehet senkit ilyasmiről. :smile1: Csak annyit tennék még hozzá, hogy igazából nem értem ezt a "vitát". Szerintem mi nemigazán mondhatjuk azt egy együttesre, hogy nem vk, amelyikre japánban azt mondják, hogy márpedig az! Mármint ezzel most azt szerettem volna mondani, h azért a vk "hazájában" csak tudják, hogy mi az, és mi nem! :smile2:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 08 Thu, 7:27 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

úgy értem, rossz értelemben foglalkoztál túl sokat velük.
és igen, Dollnak a G'n'R-os dologban abszolúte igazat adok.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 08 Thu, 7:51 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Na várjunk csak! Én egyáltalán nem mondtam, h a Guns 'n' Roses majmolta az X-et! :grrr:
Gomen, ha ez sokaknak így jött le!!!!!! Még szép, h fordítva volt, hiszen az X vette át az európai, amerikai punk-hard rock stílust! Szó sincs arról, h bárki is majmolná őket itt!!!! :vamp:
És naon is tisztában vok vele, h a Diru nagy X-rajongókból áll és azzal is, h Yoshiki volt a producere 99-ben a Gauze albumnak! De azt hittem, h ezt felesleges megemlíteni hiszen mindenki tisztában van vele! :sweatdrop:
A Gazette-ről még életemben nem olvastam a vk-nak mondták volna! És megkérdeztem erről a hugom véleményét is, aki írtó nagy Reita-fan és éjjel nappal a Gaze-rock-os oldalakat bujja!!! :greengrin:
Egyébként én nem vitatkozom, hanem beszélgetek! A kettő nem ugyanaz! Megbeszéljük nézeteinket a vk-val kapcsolatban! Mért valami baj van ezzel??? Erről kéne szólnia egy forumnak, nem??!! Vagy ezt is rosszul tudom?????????????????? :flame:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 08 Thu, 7:58 pm 
Senior Member

Pink Spider wrote:
Egyébként én nem vitatkozom, hanem beszélgetek! A kettõ nem ugyanaz! Megbeszéljük nézeteinket a vk-val kapcsolatban! Mért valami baj van ezzel??? Errõl kéne szólnia egy forumnak, nem??!! Vagy ezt is rosszul tudom?????????????????? :flame:

Hm, félreértetted :smile1: Ez vita! Ami nemjó, az a veszekedés! Vitatkozni lehet, többek közt arra is jó egy fórum, igen! A vitával szerintem semmi baj, hisz annak van értelme! :smile2:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 08 Thu, 7:59 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

mi sem vitatkozunk, csak kicsit furcsának tartom, hogy éppen az adminisztrátor véleményét/tapasztalatát próbálod megkérdőjelezni. (hogy már valami érdemlegeset is szóljak: a despa és a gazette nálam kifejezetten vkszámba mennek.)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 08 Thu, 8:02 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Pink Spider wrote:
Na várjunk csak! Én egyáltalán nem mondtam, h a Guns 'n' Roses majmolta az X-et! :grrr:
Gomen, ha ez sokaknak így jött le!!!!!! Még szép, h fordítva volt, hiszen az X vette át az európai, amerikai punk-hard rock stílust! Szó sincs arról, h bárki is majmolná őket itt!!!! :vamp:
És naon is tisztában vok vele, h a Diru nagy X-rajongókból áll és azzal is, h Yoshiki volt a producere 99-ben a Gauze albumnak! De azt hittem, h ezt felesleges megemlíteni hiszen mindenki tisztában van vele! :sweatdrop:
A Gazette-ről még életemben nem olvastam a vk-nak mondták volna! És megkérdeztem erről a hugom véleményét is, aki írtó nagy Reita-fan és éjjel nappal a Gaze-rock-os oldalakat bujja!!! :greengrin:
Egyébként én nem vitatkozom, hanem beszélgetek! A kettő nem ugyanaz! Megbeszéljük nézeteinket a vk-val kapcsolatban! Mért valami baj van ezzel??? Erről kéne szólnia egy forumnak, nem??!! Vagy ezt is rosszul tudom?????????????????? :flame:

ömm... ne haragudj, de ki mondta, h vitatkozom? csak beszélgetek...
ne haragudj, de a GnR köze sincs európához, sem az Xnek. az a punk-hard rock meg nem tom mi, de a GnR nem az, hanem Glam rock! és az X is Glam rock elemeket használt amik amerikából jöttek...

A gazetteről meg már a kezdetektől azt mondták, h Vk még mielőtt a PSC felszedte volna őket. és én is bújom a gazettes oldalak és Ruki fan vagyok. és tudok róla. nézd csak meg egy pár nagyon régi pvjüket, pl mikor Ruki csini 10centis karmokkal táncikál! és nem csak a malice stílus a vk. mert gondolom te így nézed őket...

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 889 posts ]  Go to page Previous  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 60  Next

All times are UTC + 1 hour