Kry-chan wrote:
:shock:

Hogyafenébeszivárgottkiilyenhamar????
ilyenkor három eset van általában:
1.a lemezcégnél valaki egy alkalmas pillanatban lerippelte és felnyomta netre. ilyenkor vannak olyasmik, mint az utolsó Judy And Mary lemez esetében, hogy egy hónappal (!) a megjelenési dátum elött megvolt az album.
2.a nagykerekben általában napokkal a hivatalos dátum elött ott van már a CD, amiatt, hogy a boltokba el is érjen az adott nap reggelére. ezért van, hogy az online rendelt cuccokat is néha már megjelenési napon kiszállítják. mikor én dolgoztam CD boltban, ott is volt párszor olyan, hogy már ott állt bent az irodában a CD, de kitenni még nem lehetett. Ilyen helyeken meg aztán pláne sokan hozzáférnek, tehát a népszerübb dolgok pillanatok alatt felbukkannak online.
3.újságirók, stb is gyakran megkapják a lemezt elöre, hogy mire megjelenik, már legyen is róla kritika.
most gondolom az utobbi ketto kozul volt valamelyik, azt véve, hogy mar csak par nap van a megjelenesig.
Zoska wrote:
Leszedtem az albumot az ftp-ről, de valamiért nem tudja kitömöríteni az összes számot. Nekem szedte le rosszul Gizike-drága (a számítógépem), vagy rosszul van betömörítve? Feltételezem az előbbi lesz az ok, de lehet, hogy a japán karaktereket nem szereti a tömörítőprogi.
oh, gondolom a japcsi karakterek miatt. mindjárt kicsomaglom, átnevezgetem, aztán felpakolom úgy. negyed óra és fent lesz.