angelwings wrote:
ja, és végül, de nem utsó sorban: hely nagy pozitívuma nekem:
kábé 20 percre volt tőlem gyalog ^-^v
A francba, ha a következő is ott lesz, megyünk hozzád készülődni!
Na jó, vagy nem, főleg ha megint varrni kell, de többet ilyet nem csinálunk, elkészülünk jó előre, és nem késünk el! ^^" Legalábbis remélem.
A buli nagyon jó volt, a cosplay külön hangulatot adott hozzá, már az odavonulásnál is 8) . Végig mindenhol a városban elszörnyedt fejek pásztáztak végig rajtunk; úgy kell nekik. Meg a többiektől is hallottam, hogy Máténak is sikerült halálra rémíteni egy BKV ellenőrt. Csak így tovább!
Bojongtunk mi is egy kicsit, de aránylag hamar odataláltunk. Aztán minden jó volt, nagyon jó kis zenék mentek. Új arcok, és laikusok is nagy átéléssel áltak be táncolni néhol. De nehogy tökéletes legyen minden, hamar észrevettem, hogy a ruhám fél perc alatt a személyi szaunámmá változott, holott köztudottan fázós vagyok. Nem volt bent levegő, ezért az MPCs bulikhoz képest sokkal többet kívántam a hűsölést, és ezzel nem voltam egyedül. Ugye ez régen úgy történt, hogy kiültél egy kis helységbe, amit egy fal választott el a tánctértől. Hát most végig kellett trappolni az értetlenkedő gothok mellett, hogy kijuss a levegőre, és közben sokmindenről lemaradj. (Igen, külön terapeutás kezelést igényleg azóta, amióta tudom, hogy lemaradtam a 187ről

.) Dehát ez van, majd legközelebb. És zavaró volt, mint ahogy már említve lett, hogy sokan hozzánk jártak át cigizni. És persze voltak köztük kellemetlenebb alakok is, akik engem kerültek, mert én is igen kellemetlen alaknak néztem ki ^^", de mások nem voltak igen szerencsések. Szó ami szó, ugyanez a buli egymagában az MPCben lehet jobban bejött volna nekem, de végül ezt is nagyon tudtam élvezni, mert zeneileg és hangulatileg minden tökéletesen stimmelt, csak a hellyel voltak gondok. A foteloknak a bealvósok külön örültek, az asztaloknak meg a Merry-fanok örülhettek

. És mindenki nevében mondhatom, már nagyon vártuk ezt a bulit, és nagyon jól is sült el. Én személy szerint még mindig bicegek a jobb lábamra a buli óta ^^", és sok új zenét is hallottam, ami nagyon tetszett, főleg az a beteg Buck-Tick dal!!!!!!!
A cosplayért meg köszönöm a bókot ^^", bár remélem a következő buli Metronome cosplaye jobban sikerül majd nekem. És Kyo tuti nem leszek többé, bele lehet fulladni a ruháiban. Remélem a Fukusuke ruhához majd légáteresztőbb anyagot találunk. ^^" És drukkolunk mindenkinek, hogy legközelebbre tessék cosplayelni valami nagyon hülye dolgot (papírdobozos Laruku smile album cosplay, Guruguru eigakan, Cali=gari, lab., meg minden beteg dolog, amit akartok ^^").