Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 19 Sun, 10:00 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1404 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 94  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 09 Tue, 12:44 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

A melodycenterben(magyar elektronikus zenebolt) vannak Mucc cd-k, nem is egy. Rendelésre beszerzik. Írtam nekik, azt válaszolták, hogy majd megírják mennyiért, tehát egyenlőre nem örülök annyira...lehet meg sem éri..megvan a 6. cd, a Homorauta, a Zenkuu...meg még 2 cd aminek a nevét nem jegyeztem meg. Más jrockról nem tudok hgoy lenne..de ez igen!! :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 17 Wed, 6:01 pm 
Elite Member

Valaki feltudná tölteni nekem az Ame no Orchestra PV-t vagy valami élő linket adni? :puppydogeyes:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 17 Wed, 6:27 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Grail wrote:
Valaki feltudná tölteni nekem az Ame no Orchestra PV-t vagy valami élő linket adni? :puppydogeyes:

Töltöm! Kis türelmet kérek. :3

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 17 Wed, 6:42 pm 
Elite Member

Jude wrote:
Grail wrote:

Töltöm! Kis türelmet kérek. :3

Nagyon-nagyon köszönöm!!! :idol: :oops: :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 17 Wed, 11:02 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Elnézést, hogy eddig tartott, nem is tudtam, hogy ez ekkora rohadalomnagy fájl, ráadásul ma a sendspacet még egy reumás anyatetű is lealázná sebességben, szóval... Lerángatni se két perc lesz, hajrá! :dead:
De itten van:
Ame no Orchestra PV

És ha már itt vagyok, akkor lesz egy idióta kérdésem. Vagyis valószínűleg én vagyok a fogyatékos, de ez már más lapra tartozik... Tehát, nem olyan régen láttam valamit (nagy valószínűséggel DVD lehetett), ami az együttes 2006-os európai randalírozását dokumentálta, ebből lehet képsorokat látni a World Tour Final Nihon Budokan 666 koncert DVD végén, a stáblista alatt. Ez az egy támpontom van, hogy nem álmodtam, hanem tényleg láttam. XDDD De: szőrén-szálán eltűnt a cucc, a gépen nincs, a kiírt dolgok között sem találom. :sad2: Szóval halovány lövetem sincs, hova tüntettem, vagy mi történt vele, de az a legjobb az egészben, hogy azt se tudom, hogy akkor ez most konkrétan micsoda, milyen néven fut, avagy honnan töltöttem, semmi... XDDD És ez fáj. Aki tudja, hogy miről hadoválok itt össze, az segítene? :beaten:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 18 Thu, 8:22 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Öhm...bitti lesz aki segít, én még csak most szerelmesedek...de nagyon...

Tegnap letöltöttem a Hyokou-t és a 6-ot!!!^^' Grail pont az Ame on orchestrát mondta, hgoy milyen klassz..meg is hallgattam, imádtam is, szóval szombaton ha lehet le is szedegetem.^^
Ohm...érzem egyre mélyebbre merülök a Mucc nevű gyönyörűséges mocsárban!^^ Titta szupper, már majd csak live-okat kell szerválni és az élet tökéletes lesz!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 18 Thu, 9:32 am 
Elite Member

Jude wrote:
Elnézést, hogy eddig tartott, nem is tudtam, hogy ez ekkora rohadalomnagy fájl, ráadásul ma a sendspacet még egy reumás anyatetű is lealázná sebességben, szóval... Lerángatni se két perc lesz, hajrá! :dead:
De itten van:
Ame no Orchestra PV

Mégegyszer nagyon szépen köszönöm!
:roll: Éljen! amint hazaérek nekiállhatok letölteni :twisted:
a sendspace meg mostanában nagyon....X_X

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 18 Thu, 10:22 am 
Site Admin

Jude wrote:
És ha már itt vagyok, akkor lesz egy idióta kérdésem. Vagyis valószínûleg én vagyok a fogyatékos, de ez már más lapra tartozik... Tehát, nem olyan régen láttam valamit (nagy valószínûséggel DVD lehetett), ami az együttes 2006-os európai randalírozását dokumentálta, ebbõl lehet képsorokat látni a World Tour Final Nihon Budokan 666 koncert DVD végén, a stáblista alatt. Ez az egy támpontom van, hogy nem álmodtam, hanem tényleg láttam. XDDD De: szõrén-szálán eltûnt a cucc, a gépen nincs, a kiírt dolgok között sem találom. :sad2: Szóval halovány lövetem sincs, hova tüntettem, vagy mi történt vele, de az a legjobb az egészben, hogy azt se tudom, hogy akkor ez most konkrétan micsoda, milyen néven fut, avagy honnan töltöttem, semmi... XDDD És ez fáj. Aki tudja, hogy mirõl hadoválok itt össze, az segítene? :beaten:

uh-uuu! az asszem valamelyik CDhez jött ki bonusz dvd-n.. o_O ha jól emlékeszem nekem megvan, majd este utánanézegetek, remélem megtalálom, hogy hova írtam ki. :sweatdrop: (kicsit kaotikus állapotok uralkodnak mostanság a dvd-k közt, ideje lenne rendbeszedni a dolgokat.)

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 18 Thu, 2:29 pm 
Mumus

MUCC - World Tour Final Nippon Budokan 666 - Wacken Open Air!! Csak erre gondolhatsz,mert itt vannak eus fellépésekről felvételek!!! Asszem case ezt pont beszéltük, hogy én töltöm le és majd oda adom neked!!!! De ugy is jössz hozzám egyetlenem (Jude)..és akkor majd megkapod!!!! Mert elég nehezen csurgadozott le nekem!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 18 Thu, 3:44 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Ji-chan wrote:
MUCC - World Tour Final Nippon Budokan 666 - Wacken Open Air!! Csak erre gondolhatsz,mert itt vannak eus fellépésekről felvételek!!! Asszem case ezt pont beszéltük, hogy én töltöm le és majd oda adom neked!!!! De ugy is jössz hozzám egyetlenem (Jude)..és akkor majd megkapod!!!! Mert elég nehezen csurgadozott le nekem!!!

Nem, az megvan! De időközben kiderítettem, hogy az Utagoe limited edition bónusz DVD-ről van szó, amit annak idején a jpopsukiról töltöttem... Mondjuk ezzel nem vagyok kisegítve, mert attól még ugyanúgy nem találom, hova pakoltam a cuccot. :drop: Most nekimegyek mégegyszer a CD-hegységnek, és átkutatok mindent, de ha nem járnék sikerrel, akkor nagyon megköszönném, ha egyikőtök majd megdobna vele! :drop2:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 18 Thu, 3:48 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Azta...milyen fosul érzem magam mikor ennyi koncinevet látok, nekem meg egy se... :cry:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 18 Thu, 8:18 pm 
Site Admin

Jude wrote:
Nem, az megvan! De idõközben kiderítettem, hogy az Utagoe limited edition bónusz DVD-rõl van szó, amit annak idején a jpopsukiról töltöttem... Mondjuk ezzel nem vagyok kisegítve, mert attól még ugyanúgy nem találom, hova pakoltam a cuccot. :drop: Most nekimegyek mégegyszer a CD-hegységnek, és átkutatok mindent, de ha nem járnék sikerrel, akkor nagyon megköszönném, ha egyikõtök majd megdobna vele! :drop2:

no, körülnéztem és megtaláltam: Mucc-2005 Mucc in Euro (Houyoku bonus DVD).avi és 299 Mb. Ez lesz az? o_O? Ha igen, akkor ha jól értesültem Ancicától, akko' a hétvégén jársz majd errefele, tehát majd akkor nyaggass és odaadom. ^^

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 18 Thu, 8:34 pm 
Forum Fanatic

Jude wrote:
az Utagoe limited edition bónusz DVD-ről van szó

Case wrote:
Mucc-2005 Mucc in Euro (Houyoku bonus DVD).avi és 299 Mb. Ez lesz az? o_O?

Nem valószínű. :beaten: (amúgy ha mégis a 2005-ös lenne, az nekem is megvan, fel tudom tölteni ha kell) ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 21 Sun, 6:15 pm 
Elite Member

nincs úttervezés a Mucc koncertre németbe??

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 21 Sun, 6:37 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Zakuro wrote:
nincs úttervezés a Mucc koncertre németbe??

Páran már beszéltük, hogy kéne menni, de egyelőre még semmi konkrétum. ^^

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1404 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 94  Next

All times are UTC + 1 hour