Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2025 May 26 Mon, 12:47 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 7732 posts ]  Go to page Previous  1 ... 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125 ... 516  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 09 Tue, 3:50 pm 
Site Admin

Aya wrote:
"Amerikában a tömeg dühös lázadásban tört ki az együttes, és frontembere ellen."

Na ezt azért erősen kétlem. Elmegy "jópár" rajongó a koncertre,mert imádják őket- különben minek mennének el- ismerik őket, valószínű, h tudják miket csinálnak/tak, majd mikor Kyo megsebzi magát (mindegy hogy), akkor teljesen felháborodnak és lázadásban törnek ki :D.. Ja, valószínű. Sőt, épp hogy nem akarják meglincselni az egész együttest! Elképzelem, ahogy a nagy felháborodás hatására az együttes szomorúan lekullog a színpadról.. Vicces.. :?
Érdekes egy cikk :D

a kozonseg jo resze nem Deg rajongokbol allt, mivel a Korn elozenekara voltak. de ettol fuggetlenul baromsag pesrze, mert egy Korn rajongo sem az a fajta, aki felhaborodik ilyesmin... O_o

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 09 Tue, 3:55 pm 
Senior Member

Case wrote:
egy torzonborz manó, aki néha vérzik. o_O

Hát ez aranyos :D :D

Case wrote:
a kozonseg jo resze nem Deg rajongokbol allt

Ja igen, hát a Korn-ról megfeledkeztem :D de mint kifejtetted ők sem azok a felháboródós fajták.. :smile1:

Last edited by Aya on 2007 Jan 09 Tue, 3:59 pm, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 09 Tue, 3:58 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

D wrote:
tenshi wrote:
D wrote:
Nem csoda, hogy a közvélemény nehezen tér napirendre felette, ha maguk a Dir en grey rajongók is ennyire megosztottak a témában. Van itt a "bolhás vércsivavá"-tól kezdve a "nem kell komolyan venni"-n át a nehéz gyermekkor okozta pszichés zavarok tüneteiig minden.

Nem vagyok rajongó Te, a bolhás vércsivavát ne számítsd ide. xD

Ji-chan hozzászólására reagáltam, ott láttam a vércsivavát, de mondjuk azt sem tudtam, hogy te nem szereted őket (már? vagy régebben se?). Emlékszem, ti is beszéltetek vércsivavást Szabival...szóval akkor ez tőled ered :D

Olyasmi, én vagyok a gazdija tudod. xD Hosszú történet. ^^" Én meg szeretem őket, de nem vagyok rajongó.

D wrote:
tenshi wrote:
Ha nem vagy kíváncsi egyszerű a dolog: NE NÉZD EZT A TOPICOT!!!!! Probléma megoldva. Mert gondolom kb. tudod ők milyenek ezért tuti nem a kíváncsiság hajtott ide. xDDDDDDD Én se olvasom a Miyavi topicot sose hasonló okokból. xD

Arra kíváncsi vagyok, hogy mi történik a japán zenekarokkal úgy általában és érdekel, kik koncerteznek Japánon kívül és milyen visszhangja van a fellépéseknek. (Többek között ezért is olvasom ezt a fórumot.)
Érdekes a rajongóik véleménye is, és hogy ki hogyan reagál egy ilyen hírre azok közül, akiket ismerek vagy akiket csak a fórumon láttam még.

Dir en grey _koncertre_ nem vagyok kíváncsi, de ez még rengeteg más előadóra is igaz. :D

Tudod a probléma ezzel ott van, hogy csak magadnak okozol fejfájást ha mindenfélét olvasgatsz és hozzá is szólsz közben meg nem biztos hogy ismered az illető munkásságát annyira amennyire kellen, de Te tudod, ha ennyire hajt a kíváncsiság. ^^"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 09 Tue, 4:47 pm 
Forum Addict

Case wrote:
de érted, igazából az a probléma, hogy ez egy kiragadott példa. most ennyi erövel Gackt-ról ha berakják valamelyik képet ahol xy zenekartaggal enyeleg

Ha mondjuk a fanservice-ről szól a cikk, és betesznek róla egy ilyen képet, az teljesen jogos lenne; mint ahogy ez a cikk a sokkoló színpadi showról szólt.

Case wrote:
kutyaszex-et

Ha valakit lefotóznak egy kutyával, az nem ezt jelenti.

Világos, hogy a félretájékoztatás (ha valótlant állítanak, és nem szokta pengével megvágni magát) nincs rendben, de ha egy cikk ilyesmiről szól, akkor aki vért hány a színpadon és véresre karmolja magát, az miért ne lenne benne.
Nyilvánvalóan nem hordoz mély mondanivalót egy ilyen cikk, de az is érthető, hogy aki csak futó pillantást vet ezekre a zenekarokra, az ezt veszi észre belőle (És továbbra is úgy gondolom, hogy ez a céljuk; erre szolgál az image, ezért vannak a PV-k. Ha nem ezt szeretnék sugallni, virágos réten táncikálnának.)

tenshi wrote:
Tudod a probléma ezzel ott van, hogy csak magadnak okozol fejfájást ha mindenfélét olvasgatsz és hozzá is szólsz közben meg nem biztos hogy ismered az illető munkásságát annyira amennyire kellen, de Te tudod, ha ennyire hajt a kíváncsiság. ^^"

Dehogy, szerintem egy beszélgetésnek (vagy egy fórumnak) nem arról kell szólnia, hogy mindenki egyetért, és ugyanazt mondja, mint az előtte szólók, vagy hogy csak hasonló vélemények hangozzanak el. Aki mást gondol a témáról, az kulturáltan elmondja, és mindenki végiggondolja, hogy kivel ért egyet vagy a többiekétől különböző véleményt formál.

Végig arról beszéltem, milyen képet sugároz a Dir en grey színpadi show-ja valakinek, aki nem ismeri alaposabban a zenekar munkásságát - erről pedig tudok véleményt alkotni.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 09 Tue, 5:27 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

D wrote:
tenshi wrote:

Dehogy, szerintem egy beszélgetésnek (vagy egy fórumnak) nem arról kell szólnia, hogy mindenki egyetért, és ugyanazt mondja, mint az előtte szólók, vagy hogy csak hasonló vélemények hangozzanak el. Aki mást gondol a témáról, az kulturáltan elmondja, és mindenki végiggondolja, hogy kivel ért egyet vagy a többiekétől különböző véleményt formál.

Végig arról beszéltem, milyen képet sugároz a Dir en grey színpadi show-ja valakinek, aki nem ismeri alaposabban a zenekar munkásságát - erről pedig tudok véleményt alkotni.

Pont Te írtad, hogy a Deg fanok közt sincs egyetértés nem? :laugh: De látod még jó hogy ebben is különbözünk. Isten mentsen mindenkit attól hogy én valaha is írjak valamit pl. An cafe vagy Miyavi topicba. xDDDDD Love and peace! xD Ergo, ha nem tetszik, senki nem fog itt meggyőzni arról, hogy ez jó és mivel ezt a topicot túlnyomó többségben olyanok olvassák akik szeretik ezt a bandát ebből adódóan ideális esetben ismerik a munkásságukat amennyire kell, Te se nagyon tudod az ilyeneket meggyőzni, hogy a Te véleményedet osszák. De továbbra is díjjazom a lelkesedésedet, mert teljesen korrekt kulturált társalgás kerekedett itten. ^_^ (Ennyit is rég írtam fórumra. xDDDDDD)
A fő probléma meg ott van, hogy itt a laikusok véleményétmindenki el tudja képzelni szerintem. xDDDDDD Engem a Deg liveshowja meg nem nagyon érdekel, márha ezt lehet annak nevezni, hogy ott vakaródzik valaki. xDDDDDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 09 Tue, 6:00 pm 
Forum Fanatic

Höhö, ez a Popcorn cikk nagyon muris volt. (A legnagyobb WTF mondjuk nekem az volt, hogy a KoRn hogy kerül a horrorbandák közé, csak mert JonDavis lefényképezkedett egy belső szervvel valami random fotózáson... legalábbis mikor legutóbb hallottam róluk - 2-3 éve - akkor még nem horror-vonalon mozogtak, de ez már baromira off-topic. XD)
A Dir en grey meg már különösebben nem érdekel (most vannak nálam azon a szinten, hogy "akkó' már inkább valami ejrópai metál" XD), de azér' szoktam ezt a topikot is nézni. Na meg várom a köv. albumukat, hátha kivételesen jó lesz (a többé-kevésbé förtelmes kislemezes dalok dacára). ^^"
Mondjuk szerintem is csak vonzza a (leendő) rajongókat ez a sok vér meg hasonlók, "jó reklám" nekik (még ha nem is annyira tudatos), mer' mindig kell valami látványelem (mer' igaz hogy Kyo hű-de-visszafogott volt a visual korszakukban, na de ott meg ottvoltak a weird visual rucik látványnak).

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 09 Tue, 6:17 pm 
Senior Member

Jigsaw wrote:
mer' igaz hogy Kyo hû-de-visszafogott volt a visual korszakukban, na de ott meg ottvoltak a weird visual rucik látványnak

És mennyivel jobb volt :( részemről..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 09 Tue, 6:19 pm 
Forum Fanatic

Aya wrote:
És mennyivel jobb volt :( részemről..

Ebben egyetértek. :) Dehát ízlések és pofonok, biztos vannak akiknek ez a mostani stíl is bejön (vagy nem, dehát Diru-ék mindig is arról voltak híresek, hogy a saját fejük után mennek, ezt mondjuk bírom bennük).

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 09 Tue, 7:44 pm 
Elite Member

ez az amit én is szeretek bennük...mondjuk kicsit megijdetem ennél az amerikai túnénál,de úgy tűnik h nem mentek át semmiféle nagyszabású változáson! szerencsére...
az előbbiekhez Case csak annyit h nem csak te érezted magad hülyén a Popcorn megvásárlása közben! XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 09 Tue, 8:42 pm 
Site Admin

D wrote:
Világos, hogy a félretájékoztatás (ha valótlant állítanak, és nem szokta pengével megvágni magát) nincs rendben, de ha egy cikk ilyesmiről szól, akkor aki vért hány a színpadon és véresre karmolja magát, az miért ne lenne benne.
Nyilvánvalóan nem hordoz mély mondanivalót egy ilyen cikk, de az is érthető, hogy aki csak futó pillantást vet ezekre a zenekarokra, az ezt veszi észre belőle (És továbbra is úgy gondolom, hogy ez a céljuk; erre szolgál az image, ezért vannak a PV-k. Ha nem ezt szeretnék sugallni, virágos réten táncikálnának.)

Asszem félreértetted, hogy mire írtam a Gackt-os dolgokat... Arra akartam csak utalni, hogy láthatólag te is azt a következtetést vontad le a képekböl, amit látatlanban levont volna valaki más is, hogy a Deg koncert kb. egyenlö vérfürdövel és aki ezt nem akarja, az ne is menjen koncertre, meg ne is hallgassa a zenekart. :grin:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 09 Tue, 11:08 pm 
Senior Member

"A J-Rock és Visual-kei-Bands is szívesen játszik az erőszakkal."
o.O?
najó, ki az a Visual-Kei-Bands? XD

Popcorn hozzáértési és nyelvtani szintje vlmint általános információértéke no comment.
(megj... csatlakozom a magukat nem kevéssé hulyén erzok csoportjához... utoljára eme magasroptu sajtóterméket Mana-poszterért vettem (nem tudtam ellenállni :cry: ) és nem volt vmi kellemes.. (hát még mikor 1 óvatlan pillanatomban kinyitottam x_X)

nyah, mind1, orulok h bepillantást nyerhettem a "vad rockerek setét világába" *lefordul a székrol a rohogéstol*

off: Dani milyen jól néz ki azon a képen! XD

a jeleleg folyó véleménycserét illetoen meg kissé elvesztettem a fonalat szal inkább nem dumálok bele... :oops:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 10 Wed, 9:59 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Mivel Case megvette a sajtóterméken, én nem éreztem hülyén magam... :P

Különben ahhoz képest,hgoy mennyire értéktelen újságban megjelent értéktelen cikkről van szó, hatalmas (nem írok vitát nehogy meglegyetek sértődve) eszmecsere folyik róla....csodálkozva figyelem.

*visszatér csodálkozni és befogja a száját*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 10 Wed, 10:19 am 
Site Admin

Phantom girl wrote:
najó, ki az a Visual-Kei-Bands? XD

igen, ez a kérdés sokakat foglalkoztat. szakértöink már dolgoznak a kérdés megválaszolásán! :artist: xD

Phantom girl wrote:
megj... csatlakozom a magukat nem kevéssé hulyén erzok csoportjához... utoljára eme magasroptu sajtóterméket Mana-poszterért vettem (nem tudtam ellenállni :cry: )

o___O? az ami a német kiadásban volt valamikor, vagy megjelent más országban is..? O_o"

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 10 Wed, 1:35 pm 
Senior Member

Case: a német, ja. szornyu. félelmetes. T.T

a magyart kb. 6 éve vettem a kezembe utoljára...
XP

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 10 Wed, 4:27 pm 
Elite Member

na kijutottam.
MAR csak ido penz meg egyebek kerdese, hogy vegre vegyek is valamit.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 7732 posts ]  Go to page Previous  1 ... 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125 ... 516  Next

All times are UTC + 1 hour